Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.161

• #1.162
bu aralar benimde saçlarımda aşırı dökülme var 2-3 aydırda pantene şampuan kullanıyorum acaba ondan mı yoksa avonun saç kremi mi döküyor??? anlamadım

• #1.163
saç dökülmesinin şakaya gelir yanı yoktur... ve ilk yapılacak şey mutlaka doktora gitmektir..

yıllar önce saçlarım ilk dökülmeye başladığında yağlarla, tuzlarla toparlamaya çalıştım.. mevsimlere bahane buldıum... sonra bir hafta içinde saçlarımın hepsi elime geldi.. çim adam gibi başımda 100 tel saçla kala kaldım.. tabii soluğu doktorda aldım.. troid bezlerimin ve kan değerlerim ölçüldü...troid bezlerim normaldi fakat kan değerlerim berbattı, yani vücudumun savunma sistemi neredeyse tamamen çökmüştü.. doktor bana çinko verdi.. kimyasallara karşı önyargılıyım... elimdeki kan değerlerimi gösteren raporlarla her zaman alışveriş yaptığım eczaneye gittim..eczacım kemoterapi alıyorum sandı.. durumu anlatınca bana bir tane kan değerlerimi dengeleyecek, bir tanede saçlarımı yeniden çıkaracak hap verdi ( kan değerlerimi dengeleyen hapın ismini başka topiklerde de gördüğüm için yazıyorum immuneks) bu hap 2 ay içinde kan değerlerimi toparladı, hatta ilk günler hiç bir faydası olmuyormuş gibi geliyordu ama 2 ay sonra sinirlerimin bile dengelendiğini gördüm.. saç için verdiği hapı 3 aylık kür halinde kullandım.. kuaförde sıfıra vurduğum saçlarım üç ay içinde geri geldi.. şu anda yine belime kadar uzadılar.. immuneksi hala kullanıyorum. tv de nil burak adında bir sanatçı var onu gördüm aynı sorunu yaşamış, ona kortizon tedavisi yapmışlar üst taraflarda saçları hala azdı... uzun lafın kısası..saç dökülmesi deyip hafife almayın soluğu doktorda alın ve troid bezleri ile birlikte kan değerlerinizi ölçtürün.. ve lütfen aktarlara değil en azından eczacının sözlerine itibar edin..saygılar

Son düzenleme:
  • #1.164
burada özelden mesaj yazabilmem için 50 mesaj limiti varmış,

bana özelden yazan arkadaşım, saç için kullandığım hapın adı PRİORİN ama bu hapın faydalı olabilmesi için kan ve troid ölçümlerinin mutlaka yapılması gerekiyor ve kesintisiz olarakta 3 ay kullanılması lazım.. çünkü folikül içindeki saçların uzayıp yüzeye çıkması için bu kadar zamana ihtiyaç var..

sayın yöneticiler, ilaç tamamen bitkisel içerikli olduğu için yazdım ismini..mesaj hatalıysa özür dilerim..

• #1.166
adres yokkkkkk

• #1.167
Şu aralar hiç dökülmediği kadar çok dökülüyor saçlarım.Sonbahardan dolayı mı bilmiyorum...=(

Son düzenleme:
  • #1.168

sitede satış yapmak yasaktır....

• #1.169
Bugün saç diplerime yılan yağıyla masaj yaptım,2 saat beklettim.Çam terebentin karıştırdığım şampuanımla yıkadım.Her zamanki gibi çok döküldü yine.Bu hafta 2 defa da maya maskesi yaptım saçıma.Düzenli bir şekilde devam edeceğim bunlara,bakalım ne olacak???

• #1.170
arkadaşlar merhaba , zaten sac dökülme problemi olan biriydim ama son zamanlarda iyice arttı sampuanımın içine çam terebenti ekledim 2 aydır kullanıyroum ama sanki aksine iyi ce dökmeye başladı ne yapmam gerektiğini bilmez bir halde sabah erkenden doktordan randevu aldım. çünkü dün akşam saclarım öyle çok geldiki elime biyerden hepdi birden mi koptu diye sac diplerimi incelemek zorunda kaldım. korktum banyodan sonra trayamadım bile saclarımı.. kaşıntıda var. gerci gözle görülür bir seyreklik yok ama çok inceldi ve elimi her attığımda saclarım geliyor. tarayınca daha da fazla tabii.. sizce ne yapmalıyım. saçkıran falan değildir inşallah kaşınıyorda zaten bakalım dr ne dicek ama ben bilkilere daha cok güveniyroum ilaçların mutlaka bir zararı oluyor..

• #1.171

bendede uzun zaman dökülme var ve çok dökülüyor kaşınma ve kepeklenme vardı dermatoloğa gittim egzama var sende dedi sadece saçımda ..losyon verdi şampuan verdi çok çok değişen bişey olmadı şimdi elidor kepek şampuanı kullanıyorum banyodan banyoya saçlarıı tarıyorum o kadar çok sıkıcı bir durum gerçekten..
inşallah kurtuluruz bu durumdan.siz doktora gidince sonucu yazın...merak ettim

• #1.172
geçmiş olsun,benim de bayağı arttı bu aralar..korkmaya başladım,birşeyler yapmam lazım..benneyaptımki

• #1.173
gecmiş olsun umarım sac kıran diildir yaa kızlar bnmde sacım 3 haftadr acayıp sacımı tarıyrm her tarayısta dökülyor acaba ddm son bahara giriyoruz ondanmı bilemiyrm kızlar ya badem yagı dökermi saçı sinameki yapıyrmda

• #1.174

elacım dün gittim doktora ben özel hastane olunca baya bi inceler sac derime cihazlarla falan bakar sanmıştım ama şöylebi eliyle saclarımı ayırıp aralarına baktı.. sonra hiç bişey demeden kan testleri istedi .. Onlarda temiz çıkınca strestendir dedi geçti.. bepanten evigen alkol gibi bikaç şey daha bi karışım yazdı eczaneye verdim akşam üstü alıcam sonra da doğru düzgünde bişey söylemedi zaten .. Ya vitaminsizlikten olurmuş Onun için tırmak ve saçlara iyi gelen bişey verdi , yada stresten ona bişey yapamazmış yağ karışımı ve bir şampuan verdi... Bakalım inş. işe yarar gerçi madem hastalık yok bukadar dr lara ve ilaçlara verdiğim parayla çaresine bakılabilirmiş:)

• #1.175
he birde saçlarının ucundan da biraz aldırırsan canlanır dedi... Saclarım zaten omuzlarımda çok uzun değil.. o uzun taraflar arkaları kesersin diyo bana ( yani bilmediğimiz bir şey yok.. bir sac maskesi bir şampuan okadar..

• #1.176
geçmiş olsun canım.bende özele gitmiştim aynen saç diplerime baktı egzama var dedi ama geçtiği yok bu egzamanında..allah sabır versin can sıkıyor çok.

• #1.177
selam kızlar benimde saçlarım aşırı dökülüyor...öyleki halıları siliyorum her hafta sadece saç çıkıyooo..sempatiksalakcinni
2 haftadır sarmısak ve zeytinyağı+yumurta sarısını uyguluyorum...bi avuç dolusu sarmısağı soyup zeytinyağı dolu kavanozda 1 hafta bekletin ve maske yapun bu yağdan..saçlarınızı yıkadıktan sonra karanfilli suyla durulayın..ama bidaha yıkamayın...saçlar müthiş parlıyo ve canlanıo...mucize beklemiyorum sadece varolanlar kalsın yeter...ha bide kozmetik şampuanlardan uzak durun..bioksin felanda hikayeee...sadece zeytinyağlı sabun ve bebe şampuanı kullanıyorum...bilgilerinize sunarım..kolaylıklara.s.

• #1.178
benım de cok dokuluyorr aynen odamı sılıorumm ıcım acıyoo yaaaaa:1no2: cekmecelerımden bıle sac cıkıo yanıı ama bu aralar azaldı bende sınamekılı kurden yaptım 5 kere sonrasında lavanta suyu ıle durulamay basladımm azaldı bayaa bıde saclarımı cok ellemıorumm acık bırakıyorumm ve banyodaa kesınlıkle soguk suylaa yıkıyorumm banyoda taramıyorum kuruttuktan sonra tarıyorum ayrıca sampuanımaa sarımsak koydumm ınss bu dokulmenın onune gecerımmmmmmmmm:teselli:

• #1.179
abim yapıyor sarımsak kürü berbat kokuyor bütün ev halkı dışlıyoruz onu sarımsak sürdüğü zaman

• #1.180
geçmiş olsun kızlar aynı sorun bende de war 5 aydır aşırı dökülüyo doktora gttm iğne ilaç ve şampuan werdi 4 ay gecti gideli ama yok anaam daha cok dökülüyo acayip moral bozucu saçımı salmak istemiyrm saldıgımda bi el atısımda 10 tane tel geliyo elime doktora bi daha gidicem p.tesi bakalm neler olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…