geçmiş olsun kızlar aynı sorun bende de war 5 aydır aşırı dökülüyo doktora gttm iğne ilaç ve şampuan werdi 4 ay gecti gideli ama yok anaam daha cok dökülüyo acayip moral bozucu saçımı salmak istemiyrm saldıgımda bi el atısımda 10 tane tel geliyo elime doktora bi daha gidicem p.tesi bakalm neler olucak
benimde erkek arkadaşımda var saç dökülmesi ya bnde onun için bişeyler bakıyorum
sarımsaklı şampuan alıcam bitane
bi de zeytinyağı lavanta yğ.susam yağ. badem yağ. karıştrıp vericem yapsın bakalım inşallah etki eder
canım sarmısaklı şampuanı kendin yapssan daha faydalı olur.şöyleki kokmaması için sarmısakları sütte kaynatıyormuşuz 5 dakika..kokusunu alıormuş..ender saraçın tarifi..daha sonra bu sarmısakları bebe şampuanına koy..işte sana sarmısaklı şampuan...bide hafta da 3 kez zeytinyağlı sabun..doğallık önemli..nacizane fikrim hemşerim..bu arada bende denizliliyim..kaydirigubbakcemile2a.s.
hımmm merak ettim bı sarmıskları ezerek mi koyuyoruz şampuana,ben daha önce sarmısağı ezerek saç diplerime sürdüm 3-4 ay kadar ve gerçekten çok etki etti ama bunu eşim askerdeyken yaptım yoksa yanıma yaklaşamıyordu kimse ve uzun müddet koku çıkmıyor ya beter bişey malum şimdi yapamıyorum ama inanın hiçbişey öyle etki etmemişti bende şimdi sarmısak yağı aldım karıştırdım şampuana ama o da fena kokuyor
hayır canım ezmeden bütün halde koyucaksın şampuanın içine..evet sarmısak çok kokuyorr..ama bu yöntemle ondan kurtulucaz
arkadaslar canım cok sıkkın benımde saclarım dokuluyor ve ne yaparsam yapayım gecmıyor doktora gıttım polıkıstık oversın o yuzden dedı ama benım hormonlarım normal genelde testesteron hormonları yuksek olanlarda dokuluyo r ve dogum kontrol ılacına basladıktan bır kac ay sonra gecıyormus ama ben 4 aydır kullaıyorum gecmedı delı olcam ya kadın doguma bıle gıttım senın kı hormonal dokulme degıl dedı offf pofff ne yapacagımı bılmıyorum folıxır mı kullansam ne yasam bılmıyorum bıoksın kullandım sampuan ama ıse yaramıyor o( arkadaslar her gun aglamaktan yoruldum kendıme guvenım gıttı artık yolda sadece mıleltın saclarına bakıyorum benım sadece onde hafıf bır seyrelme var ama ılerı gıder dıye cok korkuyorum yardım edın lutfen ((
ama ama bütün halde nasıl etki eder pek anlıyamadım ben özünü nasıl vericek şampuana öyle topik halde
seni anlıyorum canım..olumunekankayizsmile ama üzülmek fayda etmiyor..bişiler yapmalısın..önce moralini düzelt..sonra ilk olarak zeyinyağı+yumurta sarısı+sarmısak maskeni yap..yukarıdaki mesajlarda yazıo nasıl olduğu..2.yapışım yarı yarıya dökülme azaldı..haftada 1 yap..karanfilli suyla durula saçını..bide diğer topikte güzel ve etkili maskeler var..denemen gerek..haftada 1cm uzayan saçlara nedersiniz?topik burası ..bende orayı takip ediyorum...kolaylıklar dilerimm:1hug:
canım ben okula gıdıyorum sarımsak kokusunu nasıl gıderebılırım cunku bır kere yaptım zeytınyaglı sarımsak bende ılk yaptıgımda artmıstı sac dokulmem hatta aglamıstım banyodavede terledıkce sarımsak kokuyordum iğrenc bır sekılde sen bana tam olarak tarıfı verırmısın canım vallah ıse yararsa duacın olcam yanı vallah cok caresızım kımse anlamıyor bu gdısle endokrıne mı gıtsem ne yapsam oooff mafoldumben
canım sarmısakları soy 1 fincan sütte 5 dk kaynat..kokusu kalmaz...bu sarmısakları zeytinyağın içinde 1 hafta beklet...istersen sarmısakları rendeleyip 5 diş kadar bebe şampuanına da koyabilirsin...zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştır saçına sür..önce açılan yerlere diplere kalını uçlara sür..
zeytinyağlı sabunla çok sıcak olmayan suyla durula..sarmısaklı bebe şampuanınla yıka saçlarını..son olarak eğer parlak ve mis gibi kokan saçlar istersen de 1 yemek kaşığı kadar karanfili kaynatıp son durulama suyu olarak karanfilli suyu dök saçlarına ve durulama...haftada 1 uygula..bide hergün 1 diş çiğ sarmısak yut..2 bardak süt iç...içerden de beslemelisin saçlarını...umarım yardımcı olabilmişimdir...olumunekankayizsmile
hepsini yaparsam aksatmadan fayda olur mu acaba benımkı polıkıstıkden dolayı dokuluyorda :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?