Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.181
çam terebentin esansınıda önermiyrm arkadaşlar ben kullandım kullanırken iyiydi ama bırakınca bu kadar dökülmeye başladı :çok üzgünüm:

• #1.182
kızlar diğer topikte kür tarifleri var..haftada 1 cm uzayan saçlara nedersiniz??bu topiğe girin ve deneyin ne kaybedersiniz..ben denicem valla..hele saçları gördükten sonra iyice ikna oldum...kaydirigubbakcemile2

• #1.183
benimde erkek arkadaşımda var saç dökülmesi ya bnde onun için bişeyler bakıyorum
sarımsaklı şampuan alıcam bitane
bi de zeytinyağı lavanta yğ.susam yağ. badem yağ. karıştrıp vericem yapsın bakalım inşallah etki eder

• #1.184

CADIARZU git bakalım arkadaşım ne diyecek doktor..umarım bi fayda görürsün..Allah kimseye dermansız dert vermesin..kolaylıklar diliyorumkaydirigubbakcemile2

• #1.185

canım sarmısaklı şampuanı kendin yapssan daha faydalı olur.şöyleki kokmaması için sarmısakları sütte kaynatıyormuşuz 5 dakika..kokusunu alıormuş..ender saraçın tarifi..daha sonra bu sarmısakları bebe şampuanına koy..işte sana sarmısaklı şampuan...bide hafta da 3 kez zeytinyağlı sabun..doğallık önemli..nacizane fikrim hemşerim..bu arada bende denizliliyim..kaydirigubbakcemile2a.s.

Son düzenleme:
  • #1.186

hımmm merak ettim bı sarmıskları ezerek mi koyuyoruz şampuana,ben daha önce sarmısağı ezerek saç diplerime sürdüm 3-4 ay kadar ve gerçekten çok etki etti ama bunu eşim askerdeyken yaptım yoksa yanıma yaklaşamıyordu kimse ve uzun müddet koku çıkmıyor ya beter bişey malum şimdi yapamıyorum ama inanın hiçbişey öyle etki etmemişti bende şimdi sarmısak yağı aldım karıştırdım şampuana ama o da fena kokuyor

• #1.187

hayır canım ezmeden bütün halde koyucaksın şampuanın içine..evet sarmısak çok kokuyorr..ama bu yöntemle ondan kurtulucaz

• #1.188
hayır canım ezmeden bütün halde koyucaksın şampuanın içine..evet sarmısak çok kokuyorr..ama bu yöntemle ondan kurtulucaz

ama ama bütün halde nasıl etki eder pek anlıyamadım ben özünü nasıl vericek şampuana öyle topik halde

• #1.189
arkadaslar canım cok sıkkın benımde saclarım dokuluyor ve ne yaparsam yapayım gecmıyor doktora gıttım polıkıstık oversın o yuzden dedı ama benım hormonlarım normal genelde testesteron hormonları yuksek olanlarda dokuluyo r ve dogum kontrol ılacına basladıktan bır kac ay sonra gecıyormus ama ben 4 aydır kullaıyorum gecmedı delı olcam ya kadın doguma bıle gıttım senın kı hormonal dokulme degıl dedı offf pofff ne yapacagımı bılmıyorum folıxır mı kullansam ne yasam bılmıyorum bıoksın kullandım sampuan ama ıse yaramıyor o ( arkadaslar her gun aglamaktan yoruldum kendıme guvenım gıttı artık yolda sadece mıleltın saclarına bakıyorum benım sadece onde hafıf bır seyrelme var ama ılerı gıder dıye cok korkuyorum yardım edın lutfen ((

• #1.190

seni anlıyorum canım..olumunekankayizsmile ama üzülmek fayda etmiyor..bişiler yapmalısın..önce moralini düzelt..sonra ilk olarak zeyinyağı+yumurta sarısı+sarmısak maskeni yap..yukarıdaki mesajlarda yazıo nasıl olduğu..2.yapışım yarı yarıya dökülme azaldı..haftada 1 yap..karanfilli suyla durula saçını..bide diğer topikte güzel ve etkili maskeler var..denemen gerek..haftada 1cm uzayan saçlara nedersiniz?topik burası ..bende orayı takip ediyorum... kolaylıklar dilerimm:1hug:

• #1.191
ama ama bütün halde nasıl etki eder pek anlıyamadım ben özünü nasıl vericek şampuana öyle topik halde

zemuszemus canım istersen ikiye bölüp te koyabilirsin sarmısakları..için rahat etsinkaydirigubbakcemile2

• #1.192

canım ben okula gıdıyorum sarımsak kokusunu nasıl gıderebılırım cunku bır kere yaptım zeytınyaglı sarımsak bende ılk yaptıgımda artmıstı sac dokulmem hatta aglamıstım banyoda vede terledıkce sarımsak kokuyordum iğrenc bır sekılde sen bana tam olarak tarıfı verırmısın canım vallah ıse yararsa duacın olcam yanı vallah cok caresızım kımse anlamıyor bu gdısle endokrıne mı gıtsem ne yapsam oooff mafoldumben

• #1.193

canım sarmısakları soy 1 fincan sütte 5 dk kaynat..kokusu kalmaz...bu sarmısakları zeytinyağın içinde 1 hafta beklet...istersen sarmısakları rendeleyip 5 diş kadar bebe şampuanına da koyabilirsin...zeytinyağı ve yumurta sarısını karıştır saçına sür..önce açılan yerlere diplere kalını uçlara sür..
zeytinyağlı sabunla çok sıcak olmayan suyla durula..sarmısaklı bebe şampuanınla yıka saçlarını..son olarak eğer parlak ve mis gibi kokan saçlar istersen de 1 yemek kaşığı kadar karanfili kaynatıp son durulama suyu olarak karanfilli suyu dök saçlarına ve durulama...haftada 1 uygula..bide hergün 1 diş çiğ sarmısak yut..2 bardak süt iç...içerden de beslemelisin saçlarını...umarım yardımcı olabilmişimdir...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
  • #1.194

hepsini yaparsam aksatmadan fayda olur mu acaba benımkı polıkıstıkden dolayı dokuluyorda :uhm:

• #1.195
hepsini yaparsam aksatmadan fayda olur mu acaba benımkı polıkıstıkden dolayı dokuluyorda :uhm:

denemeden bilemezsin canım öyle değilmi??bende piko yum..-tatlicadiarzu-
ama inatla deniyorum..ben faydasını görmeye başladım...umarım sende görürsün..hemen pes etme ama..en az 4 kez dene...kaydirigubbakcemile5kolay gelsin

• #1.196
Lacinia Saç Dökülmesi Tedavisinde Anti-Aging Saç Olusumuna Yardımcı Şekillendirici ve Bakım Losyonu....Bunu önerebilirim gerçekten etkili olduğu yönünde duyumlar aldım.bilmiyorumkismile

• #1.197
ben bir haftadır lacinia losyon + şampuan kullanıyorum.dökülmem durmadı daha.saçlarımı da kestirdim üstelik.ama yumusacık yapıyor.kepek sorunu da yok.daha çok yeni bakalım kullanayım biraz daha gelişmeleri yazarım.

• #1.198
arkadaslar bana da bı fıkır verırmısınız, saclarım ınanılmaz dokuluyor avuc avuc sırtım omuzlarım evın her yerı hep benım sac kıllarım hergun elımde sarjlı supurge yerlerdekı saclarımı temızlıyorum toka mı cıkardımmı uzerı sırf sac nasıl hala kel kalmadım bende sasırıyorum, dogum yapalı 6 ay oldu acaba dogumdan dolayımı bende daha yenı basladı sac dokulmesı mevsımsel olsa bu kadar cok dokulmezdı dıe dusuyorum, sızlerın dedıgı gıbı acaba demır eksıklıgımı cunku dogumdan sonra demır eksıklıgı cook gorulurmus faka doktora gıdemıyorum bebekten dolayı bakımı o kadar zor kı yalnız buyutuyorum bırakabılecegım kımse yok, eşım bıoksın sampuan aldı 1 aydır kullanıyorum ama sankı daha cok arttı ve cok sertlestı kurudu saclarım hıc begenmedım bıoksını[/I]

• #1.199
Canım ben kullandım bioxin ilk önce etkisi güzel oldu ama sonradan daha fazla dökülmeye başladı. hiç tavsiye etmiyorum şu anda piyasa laciana ve yudali varmış arkadaşımın eşi yudaliden memnnmuş istersen bir kullan bence vimjoda var sanırım

• #1.200
selam arkadaşlar bendede sac dökülme problemi yıllardır var çeşitli ilaçlar kullandım ama bir türlü sonuç alamadım. En son bir arkadaşımın tavsiye ettiği formülü uyguladım saçlarım şu an çok güzel dökülme yok hızla uzuyor ve en önemlisi bos olan alanlara saç çıktı tavsiye ettiğim arkadaşlarda cok memnun:)
Bir şişe şampuanın içine 1 kutu doğum kontrol hapını ezip attım ve çalkaladım 1 gün bekletip kullandım şu an saçlarım mükemmel:) tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…