- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.201
selam arkadaşlar bendede sac dökülme problemi yıllardır var çeşitli ilaçlar kullandım ama bir türlü sonuç alamadım. En son bir arkadaşımın tavsiye ettiği formülü uyguladım saçlarım şu an çok güzel dökülme yok hızla uzuyor ve en önemlisi bos olan alanlara saç çıktı tavsiye ettiğim arkadaşlarda cok memnun:)
Bir şişe şampuanın içine 1 kutu doğum kontrol hapını ezip attım ve çalkaladım 1 gün bekletip kullandım şu an saçlarım mükemmel:) tavsiye ederim
canım sarmısaklı şampuanı kendin yapssan daha faydalı olur.şöyleki kokmaması için sarmısakları sütte kaynatıyormuşuz 5 dakika..kokusunu alıormuş..ender saraçın tarifi..daha sonra bu sarmısakları bebe şampuanına koy..işte sana sarmısaklı şampuan...bide hafta da 3 kez zeytinyağlı sabun..doğallık önemli..nacizane fikrim hemşerim..bu arada bende denizliliyim..kaydirigubbakcemile2a.s.
selam arkadaşlar bendede sac dökülme problemi yıllardır var çeşitli ilaçlar kullandım ama bir türlü sonuç alamadım. En son bir arkadaşımın tavsiye ettiği formülü uyguladım saçlarım şu an çok güzel dökülme yok hızla uzuyor ve en önemlisi bos olan alanlara saç çıktı tavsiye ettiğim arkadaşlarda cok memnun:)
Bir şişe şampuanın içine 1 kutu doğum kontrol hapını ezip attım ve çalkaladım 1 gün bekletip kullandım şu an saçlarım mükemmel:) tavsiye ederim
gecmis olsun cimcime..ama bu durum ne kadar zamandir var onu yazmamissin..cunku hava degisiminden dolayi vucutta bazi degisiklikler oluyor ve donem donem saclar dokulebiliyor...sac dokulmesinde ki en buyuk sebeplerden beri protein eksikligi..yemene cok dikkat etmen gerekiyor...son olarak arkadasimin annesinin boyle sorunu vardi ama neredeyse kel kalmisi..bodrumda yapilan birseye benzemeyen el yapimi sabunlar var..80 yasinda ki kadinin saclarri tekrar yerine geldi..dokulme durdu..tanidigin varsa oralarda sana yollasinlar..sabunun bir adi var mi bilmiyorum..bana tarif edilen sari renkte yamuk yumuk el yapimi sabun:))..
cözüm basit sac sökülmesi artik olmuyor bende :) isteyene yardimci olacak bilgiler var iki karsim ve bir sabun :) olay bitiyor yilarin birikimi kolay olmadi bulmak .)
bu arada saydım 150 tel dökulmus bı 50 kadarda banyoda gtmıstır heralde. doktra gtmelımıyım. nedıyrsunuz
..cnm bu immuneks, isimli ilaç demir açığını ğiderirken dökülen yerlerde yeni şaçmı çıkartıyo CADIARZUsaç dökülmesinin şakaya gelir yanı yoktur... ve ilk yapılacak şey mutlaka doktora gitmektir..
yıllar önce saçlarım ilk dökülmeye başladığında yağlarla, tuzlarla toparlamaya çalıştım.. mevsimlere bahane buldıum... sonra bir hafta içinde saçlarımın hepsi elime geldi.. çim adam gibi başımda 100 tel saçla kala kaldım.. tabii soluğu doktorda aldım.. troid bezlerimin ve kan değerlerim ölçüldü...troid bezlerim normaldi fakat kan değerlerim berbattı, yani vücudumun savunma sistemi neredeyse tamamen çökmüştü.. doktor bana çinko verdi.. kimyasallara karşı önyargılıyım... elimdeki kan değerlerimi gösteren raporlarla her zaman alışveriş yaptığım eczaneye gittim..eczacım kemoterapi alıyorum sandı.. durumu anlatınca bana bir tane kan değerlerimi dengeleyecek, bir tanede saçlarımı yeniden çıkaracak hap verdi ( kan değerlerimi dengeleyen hapın ismini başka topiklerde de gördüğüm için yazıyorum immuneks) bu hap 2 ay içinde kan değerlerimi toparladı, hatta ilk günler hiç bir faydası olmuyormuş gibi geliyordu ama 2 ay sonra sinirlerimin bile dengelendiğini gördüm.. saç için verdiği hapı 3 aylık kür halinde kullandım.. kuaförde sıfıra vurduğum saçlarım üç ay içinde geri geldi.. şu anda yine belime kadar uzadılar.. immuneksi hala kullanıyorum. tv de nil burak adında bir sanatçı var onu gördüm aynı sorunu yaşamış, ona kortizon tedavisi yapmışlar üst taraflarda saçları hala azdı... uzun lafın kısası..saç dökülmesi deyip hafife almayın soluğu doktorda alın ve troid bezleri ile birlikte kan değerlerinizi ölçtürün.. ve lütfen aktarlara değil en azından eczacının sözlerine itibar edin..saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?