Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.201

bunu hiç duymamıştım .şampuanının ve doğum kontrol hapının adını yazar msın

• #1.202
kızanlar benm size bi önerim olcak.ben uyguluyorm iyi geliyor.bakın maske faln işe yarar mı bilmem ama ben hiç uygulamadıö.çünkü daha fazla dökülmesnden korkuyorm..kızlar ben bu zamana kadar hep oral yoldan tedaviye sıcak baktım.yani haptı şuruptu falan onları uyguladım.şimdi ise gene hap kullanıyorm gün aşırı zinco ve benexol b12 hap alıyorm .yani zincoyu bugün aldıysam benexolü yarın alıyorm.veee en önemli kısma geldik.her gün bir diş darımsak yutuyorm .sarımsagı 4e 5e bölüyorm ve her gece yatmmadn önce hamm yapıyorm.agız kokusu falan olmuyo asla.dökülmem azaldı eskiye göre.deneyin derim benkaydirigubbakcemile2
kafamçokkarıştı
:lepi:
:teselli:-tatlicadiarzu-

• #1.203

hemşerim uzun zamandr girmiyodum siteye cevabın için teşekür ederm ben kokar diye öyle yapmak istemedim ama sütle yapınca sarımsağın kokusunu alıyo demekkki duymamıştım bunu kokmuyasa bi yapıp veriyim denesin

• #1.204

allah allah enterasan bi fikir bunu nasıl keşfettini açıklarmısın sonra hepten kel kalmayalım doğum kontrol hapları yan etkileri fazlasıyla olan ilaçlar..

• #1.205
kızlar benim de sacım çok dökülüyordu size tavsiyem e ve b vitaminli bitkisel karışım alın kullanın sacınızda hiçbir sorun kalmaz sacınızda yaklaşım 3 saat beklettin sonra şampuanın içine 7 tane zinco hap kırıp koyun bunlada yıkayın inanın sacınzda hiçbir sorun kalmaz.. düzenli kullanın sadece 3 ay gibi bir süre için. sonra saclar öyle bir kaliteleşiyorki dökülme kesiliyor saçlar acayip canlanıyor

• #1.206
Arkadaşlar benm bu yasıma kadar saçlarım hiç dökülmezdi inanın ne banyoda nede taradığım zaman abartmıyorum bi tel bile dölkülmezdi ama 1 aydır aşırı derecede dökülüyor ben bi ilaç kullanıyorum mecburiyetten aceba o yüzdenmi dökülüyo bilemiyorum sizce neolabilirbilmiyorumkismile

• #1.207
merhaba , bendede aynı sıkıntı vardı daha önce bir ürün kullandınızmı bilmiyorum ama ben priorin tablet ve şampuan kullandım çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim...

• #1.208
priorin ben de kullanmıştım hem de 6-7ay.ama etkisi oldukça azdıkötükedihüso

• #1.209

benneyaptımki benimde cok kötü dökülüyo saclarm normaldede dökülürdü ama son günlerde artti... stres cok farkediyo tabi bide sigara bu aralar biraz fazla iciyorum oda etkiliyor:2: bende sivilce ve sac dökülmesi bas düsmanim malesef ...ya su sabunlari merak ettim ben bilseydim daha bi kac öncesi bodrumdaydm alirdim... bunun ismi falan yokmu yada siparis verebilecegimiz bi yer? yoksa kel kalcaz bu gidisle son günlerde benim cok artti dökülmesi... acaba kestirmek care olurmuki ama insan kiyamiyorda bana cvp verirsen cok sevinirim en azindan sabunun ismini denemedigimiz bi sabun kalmisti onuda deneyelim... saclarima aslinda sabun hic kullanmam kurutuyor diye ama dökülmesine iyi gelecekse neden olmasin:uhm:

• #1.210
cözüm basit sac sökülmesi artik olmuyor bende :) isteyene yardimci olacak bilgiler var iki karsim ve bir sabun :) olay bitiyor yilarin birikimi kolay olmadi bulmak .)

nasıl bi karışım yardımcı olurmusun benim saçlarım çok döküldü kaynak yaptırdım ve saçı çok yıprattı saçlarım berbat durumda cansız güçsüz ve çok azaldı burdan tüm kızlara önerim kesinlikle ek kaynak yaptırmayın saçınıza

• #1.211
Saçnz Hayat Bulsun
saç bakımı ve dökülmesini engelliyen bir ürün kampanyalı şimdi üye olup arkadaşını davet edersen ücretsiz ürün ve bir çok hediye kazanabiliyorsunuz
paylaşmak istedim

• #1.212
a.s. saol canim özelden yazdigin bilgiler icin ben yazamiyorum özelden mesaj 100 olmadigi icin... ilgin icin tskler umarim faydasi olur denicem bende

• #1.214
pardon ama bu karısım bı ürünmu evde yapılan bırseymı neden özelden yazıyorsunuzz

• #1.215
bu arada saydım 150 tel dökulmus bı 50 kadarda banyoda gtmıstır heralde. doktra gtmelımıyım. nedıyrsunuz

• #1.217
..cnm bu immuneks, isimli ilaç demir açığını ğiderirken dökülen yerlerde yeni şaçmı çıkartıyo CADIARZU

• #1.219
şampuanın içine doğum kontrol hapı atılırmı...kusura bakmayın ama mantığını anlayamadım ben...:1ninca::1ninca:eyvahedigeldismile

• #1.220
3-4 ay önce perma yaptırdım. yaptırdıktan hemen sonra yıpranma ya da dökülme gibi bir şikayetim olmadı ama şimdi saçlarım avuç avuç elime geliyor.Yarısından fazlasını kaybettim bir ayın içinde.Tüm testlerim yapıldı kan değerlerimde bir problem yok. Priorin şampuan kullandım hiç işe yaramadı. zeytinyağı ve yumurta sarısıyla maske yapıyorum onun da bir faydasını göremedim.perma saçı döker mi? bu yüzden olmuş olabilir mi sizce ve ne yapmalıyım?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…