Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.221
bendede var bi süredir bu sac dökülme ya elimi sacıma degdirdikce gelio cok morelim bozuluo

• #1.222
selam arkadaslar ..bn konu acacaktım ama 100 mesajım olmadıgı için acamadım .. bir sorum olcak cevaplarsanz çoook sevinirim..
ben egitim dolayısıyla kıbrısta okuyorum ve buranın suları çok tuzlu ve banyo yapınca saçlarım acayip dökülüyor .. eskiden sacım dökülmezdi ama buraya geldgimden beri saclarım acayip dökülüyor.lütfen yardım edin ne yapabilirim ??? saclarım artık dökülmesin n olur (

• #1.223
belli mevsimlerde genel olarak herkesde sac dökülmesi oluomus bunların günde 200e kadarı normalmiş cunku saclar kendini yenilio sacınıza dikkatli baktınızda yeni sacların cıktıgını görürsünüz 200den fazla ise hekime danısmak sart!

• #1.224
çogu dokulmede sacımızı dzleştırırlenoluyorben duzleştırıcı kullandıgımdan berı saclarmck az<ald malesef

• #1.225
duzleştırmektnck memnunum arkdşlar ama azalıyor ste sarmsak da ck kotu kokuyo maydanoz kaynatıp soguyunca durulama suyunuza koun dıyorlar ıyımı sızce

• #1.226
KARANFİL KÜRÜ

500 ml su (oda sıcaklığında)
bir avuç tane karanfil

yarım litre suyun içine bir avuç karanfil atıyoruz.(kavanoz cam olacak) bu karışım 24 saat boyunca ışık almayan bir yerde bekletilecek.daha sonra içinden karanfil tanelerini çıkarılacak.bu suyu haftada en az 4 kez saç diplerine sürüyoruz.masaj yaparak saç diplerine işlemesini sağlıyoruz.karanfil kokusu1-2 saat içinde kayboluyor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

benim saçlarım hem az,hem ince telli hemde bu aralar eskiye nazaran çok fazla dökülüyor.sonbaharda saçta normalden fazla dökülme olduğunu biliyorum bu nedenle doğal bir yöntemle sonbaharın son ayını geçirmek istiyorum.

internette araştırırken "saç dökülmesine karşı karanfil kürü " başlıklı bir yazı gördüm.deneyen kişi çok memnun olduğunu yazmıştı..burdaki arkadaşların bahsettiği yöntemler yağlar,sarımsak vs zor geldi açıkçası ben biraz tembelim bu konularda basit kokusuz yöntemler tercihim yoksa düzenli uygulayamam.nitekim karanfil kürüne bugün başladım bakalım son günlerde tutam tutam elime gelen saçlarımda değişme olacak mı??göreceğiz

• #1.227
4gün boyunca denedim,daha ilk günden dökülme ciddi biçimde azaldı şu anda normal seviyede dökülüyor günde 100 teli geçmediğini düşünüyorum,en azından avuç avuç dökülmüyor.

• #1.228
kızlar ben saç dökülmem için kan değerime baktırcam adetliyken yaptırabiliyormuyuz?

• #1.230
Gelelim 2.formüle:3-4hafta boyunca hergün,1 avuç dolusu ince kıyılmış ısırganotu kökü 1-2 litre suda 8 saat bekletilir,bu karışım içine 4 avuç ısırganotu yaprağı eklenip kaynamaya başlayana kadar ocakta ısıtılır,kaynamaya başlar başlamaz ocağın altı kapatılıp 10 dakika üstü kapalı olarak demlenmeye bırakılır,10 dakikanın sonunda süzülür.Ilınınca bu karışımla saçlar 5 dakika boyunca yıkanır ve saç diplerine masaj yapılır.Saçları bu karışımla yıkamadan önce 5 dakika boyunca isveç şurubu ve ısırganotu tentürü ile dönüşümlü olarak saç diplerine masaj yapılır,daha ilk haftada saç dökülmesi durur,tedavi süresinin sonuna doğru yeni saçlar çıkmaya başlar,saç dökülmesi sona erdiğinde haftada 2kez bu formülü uygulamaya devam edersen uzun vadede dökülme önlenmiş olup saçlara esneklik ve parlaklık gelir,bu formül kepeklenmeye karşı da etkilidir.[

işveç şurubu nasıl birşey nerden bulabiliriz, ne kadar katılacak açıklarsan sevinirim[/QUOTE]

• #1.232
kızlar ne olur yardım edin 4 ay oldu ne yaptıysam saç dökülmesine çare bulamadım 4dermatoloğa gittim saçlarım avuç avuç her yerden dökülüyo aramızda deneyimli arkadaşlar var sizlerden yardım almak istiyorum saçlarım çok seyreldi pantogar televium kullandım bütün tahlilleri yaptırdım birşey çıkmadı yağlı ampullü karışımları yaptım fayda etmedi izmirde bir profa cıktım dermovate losyon verdi işe yaramadı kortizon hapı verdi kullanmaya korkuyorum priorin içiyorum şuan hiç etkisi yok lütfen yardım edin benim durumuda olup kurtulanlar cevap yazsın psikolojim cok bozuldu yoruldum artık çok seyreldi saçlarım ne yapmalıyım

• #1.235
kızlar bugün trt1 de izledim kuru maya ve süt karışımını içmek de saçlara iyi geliyormuş ayrıca 1 lt su 1paket maya ile yıkarsanız da iyi gelir dediler denemeyi düşünüyorum fikri olan var mı?

• #1.236
kuru mayayı bende duydum ama denemedim faydasını gören varsa söyleyebilir mi herşeyi içecek duruma geldim artık

• #1.237

• #1.238
canım çok geçmiş olsun,priorin bende kullanmıştım ama 6 ay düzenli kullanman gerekiyor etkisi için sanırım.biraz pahalı.ama zinco var o 10 tl gibi birşeydi.oda 3 ayda etki eder sanıyorum.haftada 4-5 gün yumurta ye canım içindeki vitaminler saç için çok gerekli.bide sana plecanta şampuan önerebilirim saçı uzun vadede kurutuyor ama bir tanıdğım kullandı saçlarıı çıkmaya başladı tekrardan.inş biran önce bu durumdan kurtulursun canım bende yaşadım biliyorum çok can sıkıcı.stres yapmamaya çalış oda çok döküyor saçları..

• #1.239

canım çok sağol benim derdim saç çıkması değil durmazsa saçım kalmayacak priorin zaten içiyorum 1aydır ama 6aya ne halde olurum bilmiyorum sende mi aynı durumdaydın priorin mi kullandın sadece dökülmeyi azaltan maske gibi şeyler denemedin mi canım durumum çok kötüye gidiyo gerçekten şampuan olarakda organicuma başladım ne olur bilmiyorum 4ayda saçlarımın 3te biri gitti yardımlarınıza ihtiyacım var benim gibi olup da bu durumdan kurtulanlar varsa lütfen yazsın psikolojik olarak çöktüm artık

• #1.240
yumurta sarısı+bepantene+bemiks+badem yagını sac diplerime sürüp 2 saat bekletiyorum..sonra elseve in 5 onarıcı etkili şampuanıyla yıkayıp aynı sampuanın saç kremini kullanıyorum(kırmızı kapaklı olanı) ve hem yumusak hem saglıklı saclara sahibim suanda.. sidettele tavsiyemdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…