KARANFİL KÜRÜ
500 ml su (oda sıcaklığında)
bir avuç tane karanfil
yarım litre suyun içine bir avuç karanfil atıyoruz.(kavanoz cam olacak) bu karışım 24 saat boyunca ışık almayan bir yerde bekletilecek.daha sonra içinden karanfil tanelerini çıkarılacak.bu suyu haftada en az 4 kez saç diplerine sürüyoruz.masaj yaparak saç diplerine işlemesini sağlıyoruz.karanfil kokusu1-2 saat içinde kayboluyor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
saça uyguladıktan sonra yıkıyormuyuz yoksa daha sonra kurutuluyormu,çünkü ben yaş saçla fazla bekliyemiyorum,migrenim olduğundan dolayı
saça uyguladıktan sonra saçımı yıkamıyordum sadece kurutuyordum ama en az 5 dk kurutmadan masaj yaparak beklemeni tavsiye ederim ki saç derine iyice etki etsin.
Benim kalın telli çok gür saçlarım vardı ama saçlarımı açılmasından dolayı aşırı yıprandı yani kullanılmıcak durumda çok kestirdim ama hiç fayda etmedi tabi anca uzucak çünkü dipten itibaren 5 ay oldu ama( durum halen kötü bu önerilen yapmak istiyorum ama bir yandanda saç tellerim çok inceldi cansız oldu iyice gidermi diye korkuyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar pskolojim çok kötü oldu (([/QUOTE
bende çok araştırdım,çok yöntem okudum birçoğunu uygulamak zor geldi basit kolay bir çözüm olsunki düzenli yapabileyim dedim.karanfil kürünü denedim(3 mesaj üstte yazıyor) saç dökülmem çok azaldı.tanıdığım herkese önerdim,memnun kalmadım diyen olmadı bir dene istersen.
buna alterneatif olarak lavanta kürü var ancak lavanta kokusunu kaybedince etkisinide kaybediyormuş,kurutulmuş olanlarının poşetini açıp kokup kokmadığına bakıp kokuyorsa alıp tarifi deneyin diye dinlemiştim tv'de.
Benim kalın telli çok gür saçlarım vardı ama saçlarımı açılmasından dolayı aşırı yıprandı yani kullanılmıcak durumda çok kestirdim ama hiç fayda etmedi tabi anca uzucak çünkü dipten itibaren 5 ay oldu ama( durum halen kötü bu önerilen yapmak istiyorum ama bir yandanda saç tellerim çok inceldi cansız oldu iyice gidermi diye korkuyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar pskolojim çok kötü oldu (([/QUOTE
bende çok araştırdım,çok yöntem okudum birçoğunu uygulamak zor geldi basit kolay bir çözüm olsunki düzenli yapabileyim dedim.karanfil kürünü denedim(3 mesaj üstte yazıyor) saç dökülmem çok azaldı.tanıdığım herkese önerdim,memnun kalmadım diyen olmadı bir dene istersen.
buna alterneatif olarak lavanta kürü var ancak lavanta kokusunu kaybedince etkisinide kaybediyormuş,kurutulmuş olanlarının poşetini açıp kokup kokmadığına bakıp kokuyorsa alıp tarifi deneyin diye dinlemiştim tv'de.
Çok sağol evet karanfil kürünü yapmayı istiyorum birde ılık sütün içine kuru maya katıp iiyorum bakalım nolur
merhaba kıızlar.ben de yaklaşık 20 gündür aşırı saç dökülmesinden dertliyim.grip oldum 1000 mg lık antibiyotik hap kullandım.Onu kullanırken saçlarım dökülmeye başladı.Bıraktım yine dökülmeye devam etti.en sonunda işin ciddi olduğunun farkına varıp cildiye dokturuna gittim.durumu anlattım bana ilaçtan kaynaklı bi dökülme olmadığını söyledi ve kan tahlili istedi.hormon testi de yapılıcak.sonuçlarımı pazartesi alıcam merakla bekliyorum kızlar ve de korkarak sonuçları size de yazarım.:44:
İnşAllah sonuçların iyi çıkar saç dökülmesini az yada çok herkes yaşıyor kötü bişey var anlamına gelmez çogu zaman benim saçlarım kalın telli ve çokken kuaför bile demeye dilim varmıyo açıcıyla yaktı ortada rente yok saçta delirmek üzereyim ve dökülüyoda cansızlaştı teller cilt doktorum bana çinko b vitamini verdi onları içiyorum birde ılık süte kuru maya karıştırıyorum burdan okumuştum çabuk uzasın diye ama bilemiyorum şaşırdım bu saçlar nasıl kalınlaşacak çok zor bir durummuş(
sanırım bnde hastalık hastasıyımzoratanın tedavımden snr dokulmem tamımıyla durmadı bnde qecen hafta bıoblas sampuan alıp denıyım dedım aman allhım oda ne bır avuc sacım dokulurken 4 avuca kadar sac topladım banyodan neyse dedım cansız olu sacları atıor bı hafta kullndım hala devm edıorum hmn bırktım buqun baska bı sampuanla yıkadım bır avuctan az dokuldu bnyoda az da oncesınde dokuldu.s neyse bnı bu ılc yaptı doktra gıttım doktrumda ole dedı ama dedı bı tahlıl yapalım dedı bnde tmm dedım buqun 3 tup kan verdım sncları pzrtesı alcm napcqımı bılmıorum samın 3 te 2 bucuqu dokuldu ve saclarım uzun kestırmeye kıyadıqım sacımdan 6 ayda tuy gıbı aldı kızlar sızce yenı sac cıkrmı doktorum ılcın etkısı 6 aya kadar cıkabılır yanı 6 ay kadr sac doklmem devm edbılr anlmına qelıor.. of of
exobalance ın fiyatı ne kadar acaba cnm
offff yaa kafayı yiycem benimde saçlarım çok dökülüyo avuçlar dolusu her tarayısımda oluk oluk dökülüyo çok üzülüyorum kuru mayayı denedim işe yaramadı karanfilli suyu denedim oda işe yaramadı zeytinyağlı sabunla yıkadım bu defada saçımı tarayamadım ama banyoda yıkarken saçımı hiç dökmedi ardından şampuanla yıkadım deniyim dedim ve avuçlar dolusu döküldü bende yine sabunla sonrada bebek şampuanınla yıkadım dalinle ama yine çok feci döküldü ne yapsam bilmiyorum yaaa kel kalıcam yakında saçlarım iyice incelmeye basladı oysa hamileyken 1 tel bile dökülmüyodu 9 ay boyunca doğumdan 3 ay sonra basladı dökülmeler yağmur gibi dökülüyo hemde 7 buçuk ay oldu doğum yapalı ondan öncede saçım dökülüyo du ama bu kadar değil kafayı yiycem yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?