offff yaa kafayı yiycem benimde saçlarım çok dökülüyo avuçlar dolusu her tarayısımda oluk oluk dökülüyo çok üzülüyorum kuru mayayı denedim işe yaramadı karanfilli suyu denedim oda işe yaramadı zeytinyağlı sabunla yıkadım bu defada saçımı tarayamadım ama banyoda yıkarken saçımı hiç dökmedi ardından şampuanla yıkadım deniyim dedim ve avuçlar dolusu döküldü bende yine sabunla sonrada bebek şampuanınla yıkadım dalinle ama yine çok feci döküldü ne yapsam bilmiyorum yaaa kel kalıcam yakında saçlarım iyice incelmeye basladı oysa hamileyken 1 tel bile dökülmüyodu 9 ay boyunca doğumdan 3 ay sonra basladı dökülmeler yağmur gibi dökülüyo hemde 7 buçuk ay oldu doğum yapalı ondan öncede saçım dökülüyo du ama bu kadar değil kafayı yiycem yaaaaaaaa
kızlar ne olur yardım edin 4 ay oldu ne yaptıysam saç dökülmesine çare bulamadım 4dermatoloğa gittim saçlarım avuç avuç her yerden dökülüyo aramızda deneyimli arkadaşlar var sizlerden yardım almak istiyorum saçlarım çok seyreldi pantogar televium kullandım bütün tahlilleri yaptırdım birşey çıkmadı yağlı ampullü karışımları yaptım fayda etmedi izmirde bir profa cıktım dermovate losyon verdi işe yaramadı kortizon hapı verdi kullanmaya korkuyorum priorin içiyorum şuan hiç etkisi yok lütfen yardım edin benim durumuda olup kurtulanlar cevap yazsın psikolojim cok bozuldu yoruldum artık çok seyreldi saçlarım ne yapmalıyım
Konunun hepsini okumaya fırsatım olmadı, yazıldı mı bilmiyorum ama kendi denediğim bir şeyi sizlerle paylaşayım. Deli gibi saç dökülmem var, zamanında toka kapanmazdı şimdi ise toka kayıp gidiyor saçlarımdan =( Aktardan Mecidefendi'nin Sarımsaklı saç şampuanını aldım ve gerçekten saç dökülmem azaldıAyrıca yine Mecidefendi'nin Saç bakım yağı var, o da düzenli kullanıldığında çok etkili oluyor Fiyatları da çok uygun, denemeye değer
ben kulübe yeni üye oldum. ben de uzun zamandır saç dökülmesinden şikayet ediyordum. ibrahim saraçoğlunun lavanta kürünü denedim ve sonuç harika oldu. kesinlikle tavsiye ediyorum. kesin sonuç alınıyor. denemediğim yöntem kalmamıştı çok umutsuzdum çok şükür artık dökülmüyor. 1çay kaşığı lavantayı 1 bardak suyla 10dk kaynat ve önceden yıkadığın temiz saçına masaj yaparak uygula.
Konunun hepsini okumaya fırsatım olmadı, yazıldı mı bilmiyorum ama kendi denediğim bir şeyi sizlerle paylaşayım. Deli gibi saç dökülmem var, zamanında toka kapanmazdı şimdi ise toka kayıp gidiyor saçlarımdan =( Aktardan Mecidefendi'nin Sarımsaklı saç şampuanını aldım ve gerçekten saç dökülmem azaldıAyrıca yine Mecidefendi'nin Saç bakım yağı var, o da düzenli kullanıldığında çok etkili oluyor Fiyatları da çok uygun, denemeye değer
kizlar bu kadar basligi okumam biraz zor.
Sizler neler yaptiniz sac dökülmesine?
Benim önlerden saclarim gittikce azalmaya basladi. Dogumkontrol hapi kullaniyorum. Ve Demir eksikligim var hic et yemiyorum cünkü.
Sacimi bile kisacik kestirdim, ama büyük hata yapmisim, simdi cok az gözüküyor saclarim. Ve dökülmede degisiklik olmadi. Doktorum demir hapi verdi, onu almaya baslayacagim.
Sacimi bile hic boyamiyorum dökülcek diye.
Baska neler yapabilirim?
Siz bunu cözmek icin neler yaptiniz?
kızlar ne olur yardım edin 4 ay oldu ne yaptıysam saç dökülmesine çare bulamadım 4dermatoloğa gittim saçlarım avuç avuç her yerden dökülüyo aramızda deneyimli arkadaşlar var sizlerden yardım almak istiyorum saçlarım çok seyreldi pantogar televium kullandım bütün tahlilleri yaptırdım birşey çıkmadı yağlı ampullü karışımları yaptım fayda etmedi izmirde bir profa cıktım dermovate losyon verdi işe yaramadı kortizon hapı verdi kullanmaya korkuyorum priorin içiyorum şuan hiç etkisi yok lütfen yardım edin benim durumuda olup kurtulanlar cevap yazsın psikolojim cok bozuldu yoruldum artık çok seyreldi saçlarım ne yapmalıyım
bu kullandığım şampuan saçlarımı çok dökmeye başladı .saçlarım çok ice telli.tavsiiye ettiğiniz şampuan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?