Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.261

canim seninki hamilelik sonrasi hormonal degisimle ilgili. tv de doktor aciklamisti orda dinlemistim bir hormon varmis ismini hatirlayamadim hamileyken vucut onu cok fazla uretirmis hatta saclar tirnaklar guzellesirmis gurlesirmis ama dogumdan sonra o hormon birden kesilince dokulmeler basliyormus fazlasiyla. maalesef kadin olmanin dezavantajlarindan biri
sen yine de bir doktora danis icin rahatlasin istersen benim kuzenim de yasadi bu donemi cok iyi anliyorum seni

• #1.262

Benim de saçımın yarısı gitti ve çok üzülüyorum,allah yardımcımız olsun da kel kalmayalım ama şunu söylemek istiyorum,İbrahim Saraçoğlu lavanta kuru saç dökülmeye karşı denedim mi? Ben son zamanlar badem yağ+bepanthen+evigen+ bemix sürüyorum yıkıyorum sonra lavanta kuru yapıyorum.Dökülmüyor mü, dökülüyor ama eskisi kadar değil.Bence sen de bir dene.Ama benim hala saçım çok zayıf,ince, seyrek ve yarısı dökülmüş durumda(

• #1.263
Konunun hepsini okumaya fırsatım olmadı, yazıldı mı bilmiyorum ama kendi denediğim bir şeyi sizlerle paylaşayım. Deli gibi saç dökülmem var, zamanında toka kapanmazdı şimdi ise toka kayıp gidiyor saçlarımdan =( Aktardan Mecidefendi'nin Sarımsaklı saç şampuanını aldım ve gerçekten saç dökülmem azaldı Ayrıca yine Mecidefendi'nin Saç bakım yağı var, o da düzenli kullanıldığında çok etkili oluyor Fiyatları da çok uygun, denemeye değer

• #1.264
Benim saçım sadece banyodayken dökülüyor. Normalde bir sorunum yok ama banyoda öbek öbek elime geliyor. Saçlarımın yanları da hafiften açılmaya başladı. Benimkine benzer bir durumda olan var mıdır?

• #1.265

sağol canım..ben mecitefendi ısırganlıyı kullanıyorum..o da güzel..
evet yağını da kullanmıştım mecitefendinin.o da güzeldi..

• #1.266
kizlar bu kadar basligi okumam biraz zor.
Sizler neler yaptiniz sac dökülmesine?

Benim önlerden saclarim gittikce azalmaya basladi. Dogumkontrol hapi kullaniyorum. Ve Demir eksikligim var hic et yemiyorum cünkü.
Sacimi bile kisacik kestirdim, ama büyük hata yapmisim, simdi cok az gözüküyor saclarim. Ve dökülmede degisiklik olmadi. Doktorum demir hapi verdi, onu almaya baslayacagim.
Sacimi bile hic boyamiyorum dökülcek diye.

Baska neler yapabilirim?

Siz bunu cözmek icin neler yaptiniz?

• #1.267
ben kulübe yeni üye oldum. ben de uzun zamandır saç dökülmesinden şikayet ediyordum. ibrahim saraçoğlunun lavanta kürünü denedim ve sonuç harika oldu. kesinlikle tavsiye ediyorum. kesin sonuç alınıyor. denemediğim yöntem kalmamıştı çok umutsuzdum çok şükür artık dökülmüyor. 1çay kaşığı lavantayı 1 bardak suyla 10dk kaynat ve önceden yıkadığın temiz saçına masaj yaparak uygula.

• #1.268

peki kürü uyguladıktan sonra tekrar yıkamak gerekiyor mu saç çıkarıyor mu

• #1.269

evet ..mecitefendinin ürünleri güzel oluyor.

Son düzenleme:
  • #1.270
benimde saç dökülme problemim var. maya maskesini kullandım o baya bi azalttı dökülmeyi ama eskisi gibi olmayacak saçlarım ne yazık ki

• #1.271
selam.Benim sacim dokulduyunde 2 kere bu sac maskesini yaptim. Yumurta sarisi ile Genegercek yagini karistirip sac diplerime surmustum hemen durmustu .Hem sac dokulmesini durduyuyor hemde gurlestiriyor.Saci dokulenlere tavsiye ederim SUPER

Son düzenleme:
  • #1.272

demir eksikliğine bağlı dökülmeyi bende yaşadım ve malesef kan değerlerin normale dönmeden ne yaparsan yap işe yaramıyo ,canını sıkmak istemem ama bende öyle oldu
saçlarım çok gür ve sağlıklıydı ,omuzlarda kestirdim yapmadığım yağ bakım ,içten vitamin desteği kalmadı,ne zamanki değerler yükseldi dökülme azaldı,azaldı çünkü eskiye oranla daha az dökülüyo biraz sıkıntılarım var galiba şimdide strese bağlı ,ama diplerden yenileri sürekli çıkıyo
sana tavsiyem hemen ilaca başla çünkü değerlerin normale dönmesi çok zaman alıyo ben 6 ay kullandım

• #1.273
Bbenim saçlarımdada kansızlıktan dolayı ciddi bi dökülme oldu avuç avuç gitti resmen ama hc complexle dökülmesi durmuştu işe yaramıştı mesela.onuda deneyebilirsiniz.

• #1.275

Merhaba Canım okadar stres yapma bence strestende dökülüyor saçlar benimde çok dökülüyordu günde 150 belki 200 tane özellikle banyo yaparken gider tıkanıyordu ben 1.5 aydır sinemaki kürünü yapıyorum o çok iyi geldi artık saçlarım eskisi kadar dökülmüyor hatta çok azaldı diyebilirim bence bi dene cnm belki sanada iyi gelir

• #1.277
Bakım cnm ayrıca saçları uzatmadada etkili forumda öyle bir konu var bi bak derim

• #1.278
benimde saçım yaklaşık 4 yıldır dökülüyor eskiden saçlarım çok sıktı herkezin dikkatini çekerdi fakat artık para para açılmaya başladı saç derim ve moralim çok bozuluyor dün bitkisel ürünler satan bi yere gittim habipoğlu sarımsak şampuanı önerdi ve dabur vatika kaktüs sarımsak ve roka özlü saç bakım yağı bende aldım kullanıcam bakalım inş faydasını görürüm

• #1.279
bu kullandığım şampuan saçlarımı çok dökmeye başladı .saçlarım çok ice telli.tavsiiye ettiğiniz şampuan varmı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…