anlattıgım gıbı ilk döklmeye basladıktan sonra ben bı tedavi gördüm saclarım yerıne geldı 4 ay ıcınde.. bu senede yıne dökülmeye basladı ama sampuanla çözümünü buldum. yanı saclarımda bır yıllık bır dokulme yok.6-7 ay (tedavıden sonra )hıc dökülmemisti.3 hafta önce yıne basladı işte. ben kendımı bıldım bılelı saclarımı hep aynı sampuanla yıkıyordum. yanı sampuandan olsaydı döklme cok daha önceden baslardı.. üniverste sınavı arkadas kazıgı aılevı problemler anneannemı kaybetmem derken kafamda sac kalmadı işte gecen sene. gercekten stresten ve üzüntüden dökülüyor. baska bı nedenı yok.. canım hıc abartmıyorum gunde 40-50 tane dökülüyordu sampuandan önce sonra yavasladı sımdıde ıste gunde 3-4 tane dökülüyor..
banyoda ıkı katına cıkıyordu canım. yıkamadıgım zamanlarda gunde 50 oluyor. yıkadıgımda 100ü epey geciyordu..
MUNECİM PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞKKÜR EDERİM AMA DEMİR EKSİKLİĞİ OLMADIĞINDAN EMİNİM YILLARDIR DEMİR TAKVİYESİ ALIYORUM VE DAHA YENİ ÖLÇTÜRDÜM AMA HAKLISIN EN İYİSİ DOKTORA GİTMEK :rolleyes2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?