Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.321
çok konuşuyorum belki ama bir sorum olacak sadece bu şampuanı mı kullandın yoksa yanında başka ek birşeyler daha kullandın mı 1yıldır diyorsun uzun bir süre benim gibi ben 10aydır neler kullandım hiçbiri fayda etmedi şimdi şu ampüllü yumurtalı karışımı yapıyorum 2aydır onu bıraksam daha beter oluyor ancak bu kadar fayda ediyor bana önceden 1-2tel gelirdi öyle özlüyorum ki o zamanları tahlillerde normal çıkıyor yazın aniden birgün başladı 10ay geçti korkuyorum artık saç derim berbat halde çok açıldı

• #1.322
bende ilk dökülmeye basladıktan sonra 3-4 ay hep toplu gezdım. topladıgımda dökülmüyomus gbı gelıyordu. dus almaya bıle korkuyordum. 3 gün yıkamıyodum saclarımı ve yıkadıgımda okadr dökülüyodukı. dökülen sac yıne dökülüyor canım benim sadece toplu oldugu ıcın farketmıyoruz. basımızda kalıyor. bı andada yıkamaya kalkınca sankı o an dokuluyomus gıbı avuc avuc gelıyor.. ayrıca lütfen kafana takma.. döküldüğünü unut.. inan psikolojik bisey senınkı.. bak tahlıllerınde temız cıkmıs.. altında baska bı neden arama... doktor degılım ama dedıgım gıbı psıkolojık olduguna ınanıyorum.. bırseye basla onunla devam et. olmuyor dıye baska bıseyı deneme bence. çünkü öyle etkisi anında görülecek birsey degıl.. bıraz zaman gerek.. çok öpüyorum.aynı seylerı yasıyoruz senı okdar iyi anlıyorumkı..

• #1.323
ayrıca sac derının hava alması gerek toplamaktan vazgecmelısın.. milletin aaa şunun saçlarına bak ne kadar az demesındenmı çekiniyorsun.. ya bu bi süreç elbet gececek.. suanda bende okadr saç yok. dedıgım gıbı topladıgımda kedımın kuyrugunun yarısı kadar ama düzeliyo. (hep acık saclarım ne kadar az olsalarda toplamıyorum ..) yenı saclarım cıkmaya basladı. ayrıca sampuan yaglanmayıda gecıktrıyo. 2 gun yıkamasam bıle olur.

• #1.324
canım ben saçım az diye değil açınca akşama kadar bir yumak saç akıp gelecek omzuma ondan açamıyorum herkes omzuma dökülenlere bakar diyede çekiniyorum tabi.canım psikolojik olsa kullandığım tek birşeyinde olsa fayda etmesi gerekmez mi 10ay psikolojk olarakbir saç bu kadar yoğun dökülür mü aniden başlamasının bir sebebi olmalı seninki şampuandan falan mı dökülüyordu acaba 3günde 1yıllık dökülmenin bitmesi garip şampuandan önce günde ne kadar dökülüyordu canım

• #1.325
anlattıgım gıbı ilk döklmeye basladıktan sonra ben bı tedavi gördüm saclarım yerıne geldı 4 ay ıcınde.. bu senede yıne dökülmeye basladı ama sampuanla çözümünü buldum. yanı saclarımda bır yıllık bır dokulme yok.6-7 ay (tedavıden sonra )hıc dökülmemisti.3 hafta önce yıne basladı işte. ben kendımı bıldım bılelı saclarımı hep aynı sampuanla yıkıyordum. yanı sampuandan olsaydı döklme cok daha önceden baslardı.. üniverste sınavı arkadas kazıgı aılevı problemler anneannemı kaybetmem derken kafamda sac kalmadı işte gecen sene. gercekten stresten ve üzüntüden dökülüyor. baska bı nedenı yok.. canım hıc abartmıyorum gunde 40-50 tane dökülüyordu sampuandan önce sonra yavasladı sımdıde ıste gunde 3-4 tane dökülüyor..

• #1.326
Yine bu sitede karanfilli bir başlık vardı tam hatırlayamadım soguk suda bekletilip saçlar durulanıyordu galiba.

Yapanlar yeni saçlarının çıktığından bahsediyor; denemek lazım.

• #1.327

canım seninki gerçekten stres üzüntüden olmuş dikkat et artık benimde mi öyle bilmiyorum birşey soracam şampuana başlamadan önce banyo sonrası dökülmende mi günlük dökülmeyle aynıydı benimde günde 50olsa banyo sonrası 100oluyo kurutup tarıyorum birde sendede oluyor mudu bu

• #1.328
banyoda ıkı katına cıkıyordu canım. yıkamadıgım zamanlarda gunde 50 oluyor. yıkadıgımda 100ü epey geciyordu..

• #1.329
banyoda ıkı katına cıkıyordu canım. yıkamadıgım zamanlarda gunde 50 oluyor. yıkadıgımda 100ü epey geciyordu..

sağol canım değer verip cevapladığın için bende alıp bir deneyeyim bakalım iyi mi etki eder kötü mü görecez tek şampuanını mı kullanıyorsun sert yapıyor mu saçı tararken dolanınca iyice yolmasın

• #1.330
rica ederım canım ne demek.. sadece çok iyi durulaman gerek okadar. dolanma falan olmuyor merak etme..ayrıca ben saclarımı sadece bırkez yıkayıp duruluyorum... zeytınyaglı oldugu için fazla yag yapmasın dıye.. aldıgında bana haber verırsen cok sevınırım. umarım iyi gelir dert ortagım benimm :) eger senı mutlu edebılırsem benden mutlusu olmaz :)

• #1.331
söylemeyı unuttum.. evet canım sadece sampuanını kullanıyorum ve asla sac kremı kullanmıyorum. sac kremlerının sac dökme gıbı bı etkısı var

• #1.332
canım benim ya valla beni anlayan birinin olması ne güzel alınca haber verecem ilk kullanım sonrası canım

• #1.334
korkuyorum aslında etki etmeyecek gibi geliyor dökülme için çok şampuan kullandm hiç faydası olmadı sen sürekli aynı şampuanı kullanmışşın saç alışmış belki değişiklik iyi gelmiştir hem saçın işlem görmemiş ben her hafta karışımda yapıyorum ancak bu kadar bakalım pazartesi aktardan bulacam dfn garlı şampuanı.

• #1.336

defne yağı önerebilirim cimcime. uyguladıktan itibaren 3 gün saçlar tek tük dökülüyor 4. gün normal dökülmesine devam ediyor. ama senin dökülme mevsimsel gibi geldi bana bu yağı kullanırsan bu dönemi daha az dökülme ile atlatırsın diye düşünüyorum.

not: kendime oha diyorum 2006 yılında yazılan şeye cevap vermişim farketmeden. yine de saçı dökülenlere yardımcı olabilecek bir öneri olduğundan silmiyorum artık.

Son düzenleme:
  • #1.339
benim 1 senedir dökülüyor gecen yazdan beri..kan tahlili yaptırcam ama 4 tüp kan alıyorlar..zaten kansizim gidicem mecburen

• #1.340
arkadaşlar ORGANİCUM ŞAMPUAN kullanan var mı aranaızda lütfen yardım edin. reklam amaçlı yazanalar yazmasın bir insanın hakkına girmiş olrsuz. LÜTFEN ARKADAŞLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…