Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.341
Kızlar ben de uyguladıgım kürü paylaşmak istiyorum,isteyen arkadaslar olursa denesinler ben çok memnunum,bir su bardagı zeytinyagının içine 4 5 baş sarımsak kesip koyun bunu bir gün güneşte bekletin daha sonrada saçlarınıza uygulayın,yumusacık oluyor saçlarınız ve çok kuvvetlendiriyor bu arada asla koku bırakmıyor saçta yıkandıktan sonra,haftada bir masaj yaparak yedirin saçlarınıza ve bir saat bırakın yeterli oluyor,kolay gelleeeee

• #1.342
arkadaşlar ORGANİCUM ŞAMPUAN kullanan var mı aranaızda lütfen yardım edin. reklam amaçlı yazanalar yazmasın bir insanın hakkına girmiş olrsuz. LÜTFEN ARKADAŞLAR

ben de bu şampuanı kullanmayı düşünüyordum ama araştırdığım kadarıyla,bu tarz ürünlerin hepsi kullanmayı bırakınca yeniden saç dökülmeye başlıyor.tahmin ettiğim gibi çktı yani... ben de kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye

• #1.343
ben aldım bile ama kullanmaya casarat edemiyorm :) bide cok zor buldum yaa kargoyla getirrttm

• #1.344
ben dört aydır organicumu kullanıyorum çok memnunum çekinmeden kullanabilirsiniz...

• #1.346
arkadaşlar ORGANİCUM ŞAMPUAN kullanan var mı aranaızda lütfen yardım edin. reklam amaçlı yazanalar yazmasın bir insanın hakkına girmiş olrsuz. LÜTFEN ARKADAŞLAR

Merhaba. Ben 1 yılı aşkın bir süredir Organicum'un yağlı saçlar için olan şampuanını kullanıyorum. Başka hiçbir şampuanı kullanmıyorum. Organicum'dan memnunum, yanlız benim saçlarım çabuk yağlanan saç yapısında. Dolayısıyla gün aşırı yıkanmam gerekiyor Bende de bir miktar dökülme vardı, aşırı bir dökülme yoktu tabii. Tahlil yaptırdım ve B12 eksikliği çıktı. İyi beslendiğimi düşünmeme rağmen... Diğer tüm değerlerim eşiğin üzerindeydi. Tabii şundan emin değilim; bu eksiklik beslenmemdeki bir problemden dolayı mı var yoksa sindirim sorunu olduğu için mi? Herneyse.. Bu arada ben bayan değilim, yardımcı olmak için üye olmuştum. Artık saçlarımla ilgili hiçbir takıntım ya da problemim yok, normal sınırlarda da dökülmem var. Bunu Organicum'a mı bağlıyorum? Hayır! 4 ay önce fitness yapmaya başladım ve bilirsiniz ki ağırlık çalışanların çok iyi beslenmesi gerekir. O günden beri harika besleniyorum. Tavuk, et, süt, yumurta, balık, pekmez, lor peyniri, meyve suyu, günde en az 10 bardak su, bol meyve ve özellikle muz vs... Ayrıca ruh halim de çok daha iyi. Bunu spor yapmama ve düzenli beslenmeme bağlıyorum, ayrıca saçlarımı kısa tutuyorum. Size önerim spora hayatınızda yer verin ve çok güzel beslenin, sık yiyin ve günde en az 2 litre su için. Saçlarınızı da düzenli olarak Organicum şampuan ile yıkayın ve bu konuda asla üşengeçlik yapmayın. Saçlarınıza fön çekmekten ve jöle sürmekten kaçının. Eskiden saçlarıma bakım yağları da uygulardım artık onu da yapmıyorum çünkü gerek kalmadı. Tek sıkıntım hafif kepek problemim olabiliyor zaman zaman, onu da elma sirkesi ile çözüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir, mutlu bir yaşam dileğiyle...

• #1.349
Arkadaşlar kerastes diye bir şampuan varmış sadece güzellik merkezlerinde satılıyormuş şimdi başka bir forumdan bir arkadaş söyledi saç dökülmesine çok iyi geliyormuş

• #1.350
Ben bu zamana kadar edindiğim bilgiler doğrultusunda bir karışım yaptım. Z.yağı + çörek otu yağı + tatlı badem yağı + 1-2 tüp bepanthen ampul katıp uyguladım.
Dün de havuç suyu çörek yağı ve z. yağı karıştırıp saçlarımı yıkadım 30 dk bekletip yıkadım. saçıma ertesi gün hiç birşey sürmeden topladım. Bir süre böyle yapmayı düşünüyorum.
Çünkü açım bıraktığım zaman 7/24 veya jole tarzı bişiy sürem şart oluyor.
Ama saçlarımın eski kıvırcıklığı kalmadı sizce nedendir bu durum. Dökülmesi durdu biraz sanki.

• #1.351
benm uzun süredir saç dökülme porblemim var saç dökülmemi piyasadaki çoğu ürünü kullanmamam rağmen durduramadım arakdaşımın isteği üzerine zigavusu kullandım şuanda hala onu kullanıyorum saç dökülmem durdu arkadaşlar ben sarımsaklısını kullanıyorum ama bir çok çeşidi var bi ziyaret edip ürünleri incelemenizi tavsiye ederim

ZİGAVUS - Saç Dökülmesine Kesin Çözüm

• #1.352
saçlarım kalın telli ve sıkken son 2 3 ay içinde seyrekleşti ve inceldi ve de aşırı dökülme varr ((( napıcamm benn yarm edin lütfenn

• #1.353

janım sacların su an ne durumda dökülüomu ve döklmesi ne kdrdı senn bende pso.var saclarım cok dökülüo bende bunu yapmaya karar verdm

• #1.354
Benim bu aralar dökülüyor uzadıkça dökülme olayı fazlalaştı uçlarından aldırim bari belki durur..

• #1.355
kızlar saç genelde stres, üzüntü, kötü beslenme, kozmetiksel ve mevsimsel olarak dökülür, birde genetik dökülme problemi vardır. genetik dökülme problemine karşı yapabileceğiniz birşey yok. ancak, stresinizi azaltmanın yolu sizin elinizde, beslenme işine gelirsek, forumda yazıyor bazı aktif maddeler içeren beslenme yardımcı tabletleri var bunlar o noktada işe yarar. kozmetiksel dökülme içinse kesinlikle sülfatsız şampuanlar kullanmanız gerekiyor. bu şampuanlarda tuz ve sülfat yoktur dolayısıyla saç derisini ve saçı yıpratmaz. onun dışında bu başlıkta tavsiye edilen yüzlerce şampuan SLES içeriyor, saç bakım kürlerinden minoxidil dışında işe yarayanı yok diyebilirim, çoğu para tuzağı, siz sülfat ve tuz içermeyen şampuanlar kullanın zamanla yağlanma ve dökülme problemleriniz en aza iner, şu an avrupa ve amerikada kimse SLS( sodium lauret sulfate) SLES (sodium lauret ether sulfate) ALS (amonyum lauret sulfate), MLS (magnezyum lauret sulfate) sodium cloride, dimethicone, paraben, formaldehit, sodium benzoat, içeren ürünleri kullanmıyorlar, bizdeyse maşallah her şampuanın içerisinde var. hatta 20- 30 liraya satılan dökülme önlediğini iddia edenlerin bile içlerinde varlar, çoğu para tuzağı kanmayın böyle şeylere...

• #1.356

sülfatsızlar çok pahalı mı?? ve marka isimlerini söyler misin??? ve de nerde bulabilirim??:26:

• #1.357
Benim de bir süredir saçlarım dökülüyor ve epeyce de azaldılar. Doktora gittim, sosyal güvenlik kurumunun ödemediği yani parayla alınabilen bir ilaç önerdi. İçinde 90 tane var ve 75 TL. Doktor bana günde 3 kere almamı önerdi. Prospektüsüne baktım, içinde demir ve B vitamini türleri var. 1,5 aydır kullanıyorum, yeni saç çıkmadığı gibi henüz dökülme bile durmadı. 2 kutu almış bulundum, kullanmaya devam edeceğim ama bugün araştırma yaparken hipotiroidi yani tiroid hormonlarının az salgılanması (guatr) hastalığının da aşırı saç dökülmesi yaptığını öğrendim. Annemde de guatr olduğu için bende de olabileceğini düşünüp endokrin doktorundan randevu aldım. Offf, doktor doktor gezen koca karılar gibi hissediyorum kendimi ama azmettim çözüm bulacağım bu derde

• #1.358
ben de dökülmesini azatmak için aktardan yağ karışımı aldım.. ama vücudu içten beslemek en önemlisi tabii ki..

• #1.359

Sanırsam tarif ettiğin ilacı bende kullandım (P). 2 ay sabahları 2 kapsül üçüncü kutuda hergün 1 tane aldım. Zaten bunun saç çıkarıcı bir özelliği yok varolan saçları güçlendiriyor benimki bayağı bayağı iyileşti. Devam etmeni tavsiye ederim:93:

• #1.360
çok saçım dökülüyor ne yapmalıyım üzüntü sitresten ama elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…