Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.361
sağlıklı saçlara kavuşmak zannedildiği gibi zor değil.ancak şunu baştan belirteyim,ortada genetik saç dökülmesi diye bir şey dolaşıyor ama bunun insanı nasıl etkilediği,nasıl olup ta genlerin saç döktüğü bilinmiyor.
çok kısa bir şekilde anlatayım;genetik saç dökülmesinde en fazla görülen durum saç köklerini besleyen damarların daralma ve tıkanma olayıdır.genetik olarak dökülme olan bir çok kişide durum bundan ibarettir.elbette durum böyle olunca saç teli yeterince beslenemeyerek dökülür.beslenme da sadece vitamin ve mineral olarak düşünülmemelidir bunların en başında oksijen gelir.o halde yapılması gereken şey beyine giden damarın daralmasını önlemek ve kanın seyreltilerek daha dar damarlar dan bile daha rahat geçmesini sağlamak olmalıdır.
size pratik bir şekilde kullanabileceğiniz bir formül vereceğim;malzemeler,
*200 ml bebe şampuanı
*1 tatlı kaşığı bal
*1 tatlı kaşığı zeytinyağı
*1 ampul bepanthene
*1 ampul evigen
*1 ampul bemix
*10 adet aspirin
önce 200 ml bebe şampuanına 1 tatlı kaşığı balı ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı nı ilave ettikten sonra 1 er ampul bepanthene,evigen ve bemix i karıştırıyoruz.daha sonrada 10 adet aspirini (normal aspirin) toz hale getirerek karışıma ekliyoruz.saçımızı sadece bu hazırlamış olduğumuz şampuanla yıkıyoruz.
yukarıda bahsettiğim genetik dökülme sorunları da dahil tüm saç dökülmesinde güvenle kullanılabilecek bu şampuan ilk yıkamadan itibaren etkisini göstermeye başlayacaktır.uzun zaman kullanıldığında da sizi çok şaşırtacak sonuçlar verecektir.ayrıca beyaz saçların orjinal rengine dönmesine de yardımcı olur...
yazcicegi.blogspot.com

bu formulü denedikten sonra tararken nefret ettiğim saçlarım gitti yerine hayal bile edemecegim kadar güzel canlı ve parlak saçlar geldi.gönül rahatlığıyla deneyin ve sonuçları kendi gözlerinizle görün kızlar...

• #1.364
Slm arkadaşlar.. eğer saçlarınızın gürleşmesinin sağlıklı olmasını istiyorsanız bol bol sarımsak tüketin.. ben hemen hemen hergün yiyiyorum..ince telli ve de yoğunluğu az olan zayıf saçlarım son 1.5- 2 senedir harika.. yoğunluğu arttı saçlarımın.. yine ince telli ama yoğunluğu arttı.. gürleşti..resmen saç fışkırdı..üstelik dıştan hiçbir yağ vb. takviye etmeden oldu bu...ayrıca saç renginizi de koyulaştırıyor.. ben de beyaz saçda var..beyaz saçları gidermiyor ama varolan beyaz olmayan saçlarınızın rengini koyulaştırıyor..şimdi bir de diyeceksiniz ki kokusu ne olacak?.. :) kokusu içinde bir yemek kaşığına 3-4 damla karanfil yağı damlatıyorum..1-2 yudum suyla birlikte 10-15 dk ağzımda tutuyorum..karanfil yağı dişetleri için de çok faydalı bişey..sonra o suyu yutuyorum.. kokusunu bayağı bi alıyor.. sarımsak sadece saçlar için değil genel sağlık için de çok güçlü bir doğal antibiyotik..sarımsağı sofralarınızdan eksik etmemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum..:)

• #1.365

ya minoxil işe yarıyor evet ama bıraktıgın anda daha fazla dökülüyor saclar.. yani o kesin çözüm değil ömür boyu kullanmak gerek bize kesin çözüm lazım ..

• #1.366

ya minoxil işe yarıyor evet ama bıraktıgın anda daha fazla dökülüyor saclar.. yani o kesin çözüm değil ömür boyu kullanmak gerek bize kesin çözüm lazım ..

• #1.367
benimde bi dönem saçım stres ve üzüntü nedeniyle çok dökülmüştü gittiğim kuaför bile saçlarımı görünce çok şaşırmıştı dha sonra revigen ve çinko hapları felan kullandım tabi strestende uzak olmak gerekiyor
artık saçlarım eski gürlüğüne kavuştu şimdi soruyorlar hangi şampuanı kullanıyorsun die çünkü saçlarımın dökülmüş halini görmüşlerdi . görenler şaşırıyor saçımı haftada 2 defa yıkıyorum buda önemli gerçi saçderim normal yağlıbi saça sahip değilim birde revivogen şampuanıda iyidir

• #1.368
benım 2yıldır dökülüyor..hala da dökülmeye devam ediyor..saçım açıldı..önceden cok gürdü
kan tahlılı yaptırdım demır eksıklığı ya da troitlerde bi sıkıntı yok.bi tek çinkoya baktırmadım
kk'da duyduğum birçok şeyi yaptım
ama yok hala dökülüyor
evin her tarafı benım saç tellerimle dolu
otururken bakıyorum koluma düşmüş
ya da sabah kalktığımda yastığımda oluyor
çoğu zamanda elimi saçıma atıyorum 1015 tel bi seferde gelıyor
ne yapacağımı şaşırdım
şampuanıma sarımsak rendeledim
2aydır kullanıyorum
onda da bi değişiklik görmedim
rüyalarıma bile giriyor
ayrıca çok ağladığımı biliyorum sırf dökülüyor diye

• #1.369
HER ÜÇ KİŞİDEN BİRİNİN SAÇLARI DÖKÜLÜYOR VE DİĞER İKİ KİŞİDE HAYATLARI BOYUNCA MAKSİMUM 5 YILDA BİR ÇOK CİDDİ SAÇ KAYIPLARI YAŞIYOR.ASLINDA SAÇ DÖKÜLMESİ TIRNAK UZAMASI KADAR DOĞAL BİR SÜREÇTİR.GELİŞİMİNİ TAMAMLAYAN SAÇ TELLERİ YERİNE DAHA GENÇ VE YENİ NESLİN GELEBİLMESİ İÇİN DÖKÜLEBİLİR.
EĞER SAÇLARINZA ÜSTÜSTE 10 DEFA ELLERİNİZLE MÜDAHELE ETTİĞİNİZDE DÖKÜLME HALA DEVAM EDİYORSA KESİNLİKLE KAN TAHLİLİ YAPTIRMALI VE KAN DEĞERLERİNİZİN NORMAL OLDUĞUNDAN EMİN OLMALISINIZ.AİLENİZDE ERKEK VEYA KADIN BİR KAÇ KİŞİDE BENZER PROBLEMLER VARSA,SAÇ KÖKLERİNDE Kİ KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRAN ÜRÜNLER KULLANARAK BU SÜRECİ DURDURABİLİR VE HATTA BUNU ÇOK CİDDİ BİR KÜR OLARAK UYGULARSANIZ ,ÖRNEĞİN ÖZ KARDEŞİNİZDE VE YA BABANIZDA KELLİK SORUNU VARSA BİLE ,SİZİN SAÇLARINIZ AİLENİZİN GURUR KAYNAĞI OLABİLİR.BUNU BEN BİZZAT BAŞARAN İNSANLAR TANIDIM..
EĞER SAÇ KÖKLERİNİZİ HER AKŞAM DOMUZ KILI BİR YUUŞAK FIRÇAYLA ÖNE EĞEREK FIRÇALARSANIZ SAÇ KÖKLERİNİZE HÜCUM EDEN KAN SAYESİNDE KISA SÜREDE DAHA PARLAK VE BAKILI SAÇLARINIZI HERKES KISKANIR.PİYASADA AMİNEXİL İSİMLİ BİR ÜRÜNÜN SAÇ DÖKÜLMESİNİ DURDURDUĞUNU VE YÜZDE 360 BAŞARI SAĞLANDIĞINIDA BELİRTMEK İSTERİM..

arkadaslar benımde saclarım cok dokuluyordu sayın Ilker beyın bu yazdıklarını aynen uyguladıktan sonra ve kendısının saclarıma mudahalesı ıle bu sorunumdan tamamen kurtuldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • #1.370
Aynı durum bende de var o kadar çok dökülüyorki savaşmak yerine pes ettim.Yaklaşık 2 aydır dökülüyo.Acaba fazla duş almaktan olabilirmi?

• #1.374
saçlarımın dökülmesinin nedeni % 70 şampuanım olduğuna karar verdim.ne zaman yıkasam dökülüyor başka şampuan denedim hemde ucuz bir şampuan bir anda % 50 azaldı dökülme.kardeşimin de dökülürdü otacının ısırganlı şampuanını kullanmıştı iyi gelmişti.bende saç dökülmesine karşı olanını kullancam umarım iyi gelir.fiyatı 20 tl miş.dökülmeyi durdursun 50 tl vermeye hazırım yeterki bitsin bu ızdırap.kel kalıcam korkusu yüzünden kabuslar görüyorum rüyamda.tanrım ne olur yardım et bize yaa

• #1.375
canım sen hangi şampuanı kullanıyodun ki döküldü.ucuz olan hangisiydi dökülmeyi durduran.ayy valla bende bıktım artık bende dökülmesinden.saçımı tarayamıyorum artık yıkadığım zaman çünkü bi tomar saç taraktan bana bakıyo

• #1.376
Şuan sanırım bi çoğumuzun derdi saç dökülmesi
mevsimsel geçiş dönemine bağlıyorum..
özellikle benim şu 1 aydır fazla dökülüyor..
ben stresede bağlıyorum bi ara kaşım flnda döküldü çünki..
stresliydimm
dışardan bişi durdurmaz zannetmiyorum dökülmeyi
ancak dışardan biz besleyebiliriz güçlendiririzz uzatırız belki ama dökülmesine engel olamayız

• #1.377

evet canım, dışardan hiçbirşey durduramaz dökülmeyi, bu dökülme karşıtı ürünlerin çoğu yalan dolan, dünya paralara satıyorlar, bir faydasını gören olmamıştır, mevsimsel stresten dökülüyor, o ara bir ürün alınıyor, mevsimsel dökülme bitti mi dökülmeyi durdurdu deniliyor. üretici denen sahtekarlar bunu çok iyi bildikleri için, belli dönemlerde ürün çıkarıp reklama abanıyorlar, sonra insanlar dökülmem durdu diyor. şimdi bu dökülme karşıtı ürünlerin çoğu, sls, cocamide dea dimethicone, tuz, paraben formaldehit içeriyor. bunlar bırakın dökülme durdurmayı saç döker. saçı döken ana şey şampuanlar zaten, tuzlu, sls li şampuanlar saçı döker, bunun da bilinmesi lazım, tuz saçı mahveder...

• #1.378
Kızlar peki katkısız tuzsuz sülfatsız bu dediğiniz maddeleri içermeyen şampuan önerisi olan varmı?

• #1.379
şimdi baktım netten tuzsuz ve sülfatsız şampuanlar 80den aşağı değil bune böyle yaa

• #1.380
ucuzları var canım, bu şampuanlar ilk çıktığında organik diye dünya paralara satıldı, ama artık çok fazla üretici üretiyor bu ürünleri, ben 7,5 liraya alıyorum mesela, ama tuzsuz sülfatsız olmasının yanı sıra en önemlisi, kanserojen içermediği için alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…