Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.281
arkadaşlar belki de içinizde bu sorunu en çok çeken benimdir:)
ikizimin saçları maşallah o kadar gür ve uzundur ki bakan dönüp bidaha bakar:)bense kel doğmuşumne kaşım ne saçım vardı 1 2 sene öncesine kadar kaşlarım seyrek,saçlarım ince telli ve güçsüz.hele ki 2 yıl önce sınav stresinden saçlarım acaip dökülüyordu kötü hastalıktan korkar olmuştum:/ ta ki annem elma sirkesi uygulatana kadar banyoda en son durulama suyuna birazcık elma sirkesi koyup güzelce saçlarıma masaj yaptım daha sonraysa bimeks ampül kullandım inanın saçlarımı gören naptın diyor üniv.de hocam bile yaptıklarımı yapıyor:)ayrıca şuan sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve acaip memnunum.sarımsakları sütün içine atıp kaynayana kadar bekliyorum kokusu da kalmıyor biraz dövüp şampuanıma atıyorum.şuan saçlarım hem uzun hem eski haline göre 3 kat fazla hemde canlı ve parlakkaşlarım için de sarımsak+badem yağı kullandım ve kaşlarımda da çok olumlu sonuçlar aldım boşluklarım doldu gürleşti rengi belirginleşti:)
hepinize tavsiye ediyorum

• #1.282

bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum ama 1 hafta ara verdim saçlarım biraz dinlensin sarımsaktan arınsın. ama bu badem yağı işini denicem kaş için biraz daha gürleşsin siyah dursun istiorum

• #1.284

canım bemiks ampul eczanede satılıyor değilmi onu saçına nasıl kullandın?

• #1.285
canım bemiks ampul eczanede satılıyor değilmi onu saçına nasıl kullandın?

eveet çok uygun bi fiyata bi ara şampuanıma koymuştum ama kokusu biraz ağır bıraktım o şekilde yapmayı haftada bir sinemaki+bemiks yapıyordum böyle daha iyi geliyordu :)

• #1.288
hem sarımsak sampuanı kullanıp hem elma sirkesi mi kullanayım nasıl kullanmam gerek canım yardımcı olur musun :?

tabikiii ben aynen şöyle yapıyorum sarmsaklı şampuanla saçımı 2 kez yıkıyorum daha sonra küçük bi kaba suyu doldurup içine çok az elma sirkesi döküyorum en son bununla saçımı yıkayıp masaj yapıyorum 2 dk falan sonra güzelce durulanıp çıkıyorum
sarımsaklı şampuanı da kokusu olması diye sütü cezveye koyuyorum 7 8 diş sarımsakla süt kaynayana kadar bekliyorum.kaynadıktan sonra sarımsakları alıyorum kokusu kalmıyor,biraz dövüyorum küçük bi şampuan kutum var ona dolduruyorum şampuanı sarımsakları tamamdır:)

• #1.289
Son bir aydır saçım avuç dolusu dükülüyor. Saçımı taramaya korkuyorum. Şimdiye kadar çok az dökülen kırılan saçlarım hep elimde kaldı

Geçen hafta dayanamayıp doktora gittim. Kendisi eczaneye hazırlatılacak bir şampuan verdi 3 günde bir yıkanacakmış. Normalde hergün yıkarım saçlarımı ama zararlıymış. Her gece sacıma durulanmayacak tonik verdi onu da eczacı hazırladı.

Bir de hap verdi saç içinmiş içindekiler hep vitamin.

İşe yarayacağını düşünüyorum. Kızlar sorununuz benimki gibi aşırı dökülmeyse doktora gidin derim. Yağlar ve ampuller bir yere kadar. Şimdi en azından sacımı şampuanladığımda daha cok dökmek yerine iyileştireceği için içim rahat.

• #1.290

canım geçmiş olsunda doktor nasıl eczanede şampuan hazırlatıyor garip geldi bana tonik dediğinin içinde neler var bu ampullu alkollü birşey mi birde verdiği vitamin hapının adı ne bilgi verirsen sevinirim canım dökülmene yararı olur inşallah.

• #1.291

ama benm öyle değil sarımsak sampuanını aktardan aldım onu kullanıyordum 2 aydır 20 lira fiyatı.dökülmesi durdu cok memnunum ama kepek sorunum gecmedi bir de ben sac bakım yagı kullanıyorum.önce saclarımı sarımsak sampuanı ile ykıyorum sonra hafifi nemliyken sacım yagı uyguluyorum o da 1 gün kalıyor bazen 2 gün sacımda eger tatil günlerimse cok kalabiliyor sonrda tekrar sarımsak sampuanıyla yıkıyorum .önceki yıkayıs nedenim gözneklerin acılması için sonrda durulama için tekrar kullanıyorum aktar böyle tarif etti bana her sey cok güzel ama kepegim gecmedi elma sireksini de bunalra eklemeyi düşünüyorum simdi ya da ben de mi doktora gitsem.cünkü baska bir aktardan gene sarımsak sampuanı aldım bu ay daha ucuzdu onu deneym dedim ve sacım eskiye döndü dökülmesi de arttı bir de kepege iyi gelir demişti aldıgım yer ondan degişini aldm ama daha kötü oldu simdi eski srımsak sampuanını alıp aynı seyleri uygulıycam ama kepek sorunum gecmedi hala :S:S

• #1.292

elma sirkesi kepeğe çook iyi geliyor saçı gürleştiriyor uzatıyorda zaman kaybetmeden başla derim:)
zoretanin kullanıyorum şuan sivilce ilacı saç derim kalktı kepeklendi elma sirkesi yapıyorum bişeycik kalmıyoraynen dediğim gibi uygula ben 2 yılı geçti bu şekilde kullanıyorum saçlarım çabucak uzadı gürleşti parlaklaştı elma sirkesi birebir bunlara:)sarımsaklı şampuanımı da kendim yaptım gayet memnunum evde yapabilirsin masrafsız hem de içine sinmiş olur:)

• #1.293

Teşekkürler canım kafaya takmamaya çalışıyorum inşallah gecicek. Placenta sampuanin icine recetede sadece bepant. Ampulü okuyabildigim 8 tane şey koydurup karistirtti. Eczacı bu aralar bu karışımı Cok yaptığını söyledi ama icine koyduklarını sormadım.

Tonikde bütün gece kafamda durcak bisey alkol kokusu alıyorum. Doktor yazısı malum okuyamiyorum içindekileri

Vitamin dediğimde perfectil diye bir ilaç sac ve tırnak guclendirici yazıyor. 2 ay kullanicam faydasını görürsem mutlaka buraya da eczaneden okuyamadığım icerigi alıp paylasicam.

• #1.294
mevsimlerden mi bilinmez evin her yerinden saçımı topluyorum sinir oldum... kel kalıcam yakındır

• #1.295

canım bende habipoğlu sarımsaklı şampuan kullanıyorum hiç memnun değilim senin aktardan aldığın şampuanın adı ne bende ondan alayım

• #1.296

canım kullandıklarından fayda gördün mü daha çok erken ama az da olsa olumlu bir etki varsa kendini göstermiştir dökülmelerin ne durumda azalma var mı?

• #1.297
İki haftadır amana diye bir ilaç kullanıyorum. Eczaneden aldım. Çok çok memnunum inanın nerdeyse ilk 3 gün içinde dökülmem bitti gibi ama saçlarım güçlensin diye olabildiğince uzun kullanmayı düşünüyorum. "Kel kalıcam" diyen arkadaşlara duyurulur!!! Öyle demeyin, herşeyin çaresi bulunuyor :))

• #1.298
canım kullandıklarından fayda gördün mü daha çok erken ama az da olsa olumlu bir etki varsa kendini göstermiştir dökülmelerin ne durumda azalma var mı?

Evet canım Cok şükür az bı zaman oldu ama şimdiden fark etti dökülmem azaldı. Ama tam netice için 2 ayı tamamlamam lazım

• #1.300
toniğim beklediğimden erken biticek galiba eczaneye yenisini yaptırmaya gittiğim öğrenicem ikisinide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…