ucuzları var canım, bu şampuanlar ilk çıktığında organik diye dünya paralara satıldı, ama artık çok fazla üretici üretiyor bu ürünleri, ben 7,5 liraya alıyorum mesela, ama tuzsuz sülfatsız olmasının yanı sıra en önemlisi, kanserojen içermediği için alıyorum ben
Şuan sanırım bi çoğumuzun derdi saç dökülmesi
mevsimsel geçiş dönemine bağlıyorum..
özellikle benim şu 1 aydır fazla dökülüyor..
ben stresede bağlıyorum bi ara kaşım flnda döküldü çünki..
stresliydimm
dışardan bişi durdurmaz zannetmiyorum dökülmeyi
ancak dışardan biz besleyebiliriz güçlendiririzz uzatırız belki ama dökülmesine engel olamayız
Hangisini alıyosun canım marka versen olurmu:)
doa sülfatsız saç bakım şampuanı kullanıyorum,
aynı sorun bende de var. öyle çok dökülüyorki. yeni çıkmış kısacık saçlar bile gidiyo.yıkasam bi türlü yıkamasam.yıkadıktan 2 gün sonra acaip yağlanıyo, yıkıyorum yıkarken dökülüyo. sonra bir o kadar da tararken gidiyo. kurutuyorum tertemiz oluyo yine dökülüyor. giyinirken içime bir sürü giriyo. saçımı bağlıyorum,lastikle berber en az 20 tanesi geliyor. sırf bunun için doktora gittim. demir ve çinko kullandım,hem de önemli bir eksiklik yok dedi doktor, troidde de sorun yok ama sorun nerde onu da bilmiyorum.senin yaşadıklarının aynısı ve fazlasını yaşıyorum.böyle giderse 1 sene sonraki halimi düşünmek bile istemiyorumbenım 2yıldır dökülüyor..hala da dökülmeye devam ediyor..saçım açıldı..önceden cok gürdü
kan tahlılı yaptırdım demır eksıklığı ya da troitlerde bi sıkıntı yok.bi tek çinkoya baktırmadım
kk'da duyduğum birçok şeyi yaptım
ama yok hala dökülüyor
evin her tarafı benım saç tellerimle dolu
otururken bakıyorum koluma düşmüş
ya da sabah kalktığımda yastığımda oluyor
çoğu zamanda elimi saçıma atıyorum 1015 tel bi seferde gelıyor
ne yapacağımı şaşırdım
şampuanıma sarımsak rendeledim
2aydır kullanıyorum
onda da bi değişiklik görmedim
rüyalarıma bile giriyor
ayrıca çok ağladığımı biliyorum sırf dökülüyor diye
bademden çrek otuna kullanmadığım yağ kallmadı. saçıma sürdüğüm herşey daha fazla döktü.hiç de faydası olmadı malesef ama tabi bu benim için geçerli. başkasına olabilir.En iyisi badem yagı ..
bademden çrek otuna kullanmadığım yağ kallmadı. saçıma sürdüğüm herşey daha fazla döktü.hiç de faydası olmadı malesef ama tabi bu benim için geçerli. başkasına olabilir.
ben zaten o kimyasllardan uzak duruyorum.sigara vs.kullanmam.boya röfle vs.yok prf.dr.erkan topuz saçınızı sadece bebe şamp. yıkayın dediğinden beri öyle yapıyorum(yaklaşık 2 aydır) e doktora da gittim. troidler normal,çinkom iyi, demir çok hafif düşük, öyle olduğu halde doktor çinko ve demir hapı verdi kullandım.ama ne zaman etkisini görcem bilmiyorum veya görcekmiyim acaba,inşallah inşallah görürüm görürüz. allah hepimize şifa versin başka dert verip derman aratmasın inşalahcanım yağ falan hikaye zaten, önce hekime görünmek gerekiyor, o teşhisi koyduktan sonra sorun yok. tedavin başlar. inanmatın öyle bitkiye ota yağa, kimseye faydasının olması mümkün değil, sür kafana saç çıksın olacak iş değil yani. tek dikkat etmen gereken zararlı kimyasallardan uzak durmak, böylece saçını da sağlığınıda korumuş olursun.
Benimkilerde fecii dökülüyoo saçımı taramaya korkar oldum
Banyoda tararken eliimi saçıma her attığımdaa dökülüyor..
2 sene önce doktora gittiğimde tesadüfen nodülüm olduğunu öğrendim yaparmı bilmiyorum..
Yapsa diyorum 2 sene öncede yapardı..
birden başladı 2-3 aydır dökülüyor hç durmadan napcaz bilemedim
hadi inşallah hemen denicem çok sağol...............burada okuduğum bir konudaydı bir avuç karanfile yarım kg su ekliyorsunuz bir gün bekletip saç diplerine sürüyorsunuz
1gün beklemeyimde hemen yapayım derseniz karanfillere kaynar su ekleyip soğutun öyle sürün kokusuda çok güsel
bildiğiniz kuru karanfil bakkalarda satılan hani ağsımıs sarımsak vs kokmasın die çiğnediğimiz bu suyu hergün sürüyoruz saç diplerine tüm saçada sürebilirsiniz
bi zararı yok bitkisel saç telini kalınlaştırıyor 10 gün içinde yeni saç çıkartıyormuş ben yaptım bugün 2ci günüm sürer sürmez saçlarım kalınlaşıyor dökülme azaldı çektikçe akıyordu saçlarım ve parlatıyor saçı denemekten bişey kaybetmezssiniz
denemekten hiç birşey kaybetmeyiz gerçekten.bizim buralarda düğünlerde gelinlerin boynunu karanfilden yapılmış uzuun bir kolye takılır. dizmeden önce de suya ıslatılırdı.kızlar bu suyu dökmez saçlarına sürmek için alıkoyalarmış. ben hiç bilmiyordum bu yazıyı anneme okuyunca o hatırlattı ve bunun üzerine çok doğru bir uygulama olduğuna daha fazla inandım. akşamdan karanfili ıslattım. bugün sürcem saçıma inşallah faydasını görürümburada okuduğum bir konudaydı bir avuç karanfile yarım kg su ekliyorsunuz bir gün bekletip saç diplerine sürüyorsunuz
1gün beklemeyimde hemen yapayım derseniz karanfillere kaynar su ekleyip soğutun öyle sürün kokusuda çok güsel
bildiğiniz kuru karanfil bakkalarda satılan hani ağsımıs sarımsak vs kokmasın die çiğnediğimiz bu suyu hergün sürüyoruz saç diplerine tüm saçada sürebilirsiniz
bi zararı yok bitkisel saç telini kalınlaştırıyor 10 gün içinde yeni saç çıkartıyormuş ben yaptım bugün 2ci günüm sürer sürmez saçlarım kalınlaşıyor dökülme azaldı çektikçe akıyordu saçlarım ve parlatıyor saçı denemekten bişey kaybetmezssiniz
bahçemize nar toplamaya gittik, az önce geldik, gitmişken hayıt tohumu da kopardım, belki saçıma da faydası olur,madem hormonları düzenliyo, belki iyi gelir inşallah.karanfili 4 gündür kullanıyorum bakalım 10. gün ne olcakBenim dökülmede hala devam ediyor saçımı böyle seyrek gördükçe(öncedende seyrekti zaten ama bukadar değil) üzülüyorum.
yeni saçlarım çıkar umarım diye bekliyorum
Ben kestirdiğim halde dökülmem durmadı
önceden biraz kestirdiğimde duruyordu bu sefer banamısın demedi..
dökül diyorum artık dökül elbet bıkacaksın sende döküle döküle:84:
karanfil suyuna devam ediyorumsanki saçımı yağlandırdımı ne.psikolojikmi bilmem ama sannki elime attığımda gelen saçlarda bir azalma har. hayıtı kullanmadım unutuyorum ya hergünbahçemize nar toplamaya gittik, az önce geldik, gitmişken hayıt tohumu da kopardım, belki saçıma da faydası olur,madem hormonları düzenliyo, belki iyi gelir inşallah.karanfili 4 gündür kullanıyorum bakalım 10. gün ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?