Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.381

Hangisini alıyosun canım marka versen olurmu:)

• #1.382

kesnlikle aynı durum bendede var yaklasık bir aydır kaslarım kirpiklerim bile dokuluo hatta derimde soyuluyo bazı yerlerde saclarım zaten baya baya dokulmeye basladı

buara olanlar mevsmsel geciş donemleri yuzundn benim bu saydıklarım her yıl 2 kez basıma gelir

kıstan bahara
yazdan sonbahara gecerken

bu dokulenlerin yerine yenileri cıkıyor zaten alttan o yuzden dokuluyorlar diye biliyorum... bukalemun gibi sac ve deri değiştiriyorum resmen yılda 2 kez

• #1.385
aynı sorun bende de var. öyle çok dökülüyorki. yeni çıkmış kısacık saçlar bile gidiyo.yıkasam bi türlü yıkamasam.yıkadıktan 2 gün sonra acaip yağlanıyo, yıkıyorum yıkarken dökülüyo. sonra bir o kadar da tararken gidiyo. kurutuyorum tertemiz oluyo yine dökülüyor. giyinirken içime bir sürü giriyo. saçımı bağlıyorum,lastikle berber en az 20 tanesi geliyor. sırf bunun için doktora gittim. demir ve çinko kullandım,hem de önemli bir eksiklik yok dedi doktor, troidde de sorun yok ama sorun nerde onu da bilmiyorum.senin yaşadıklarının aynısı ve fazlasını yaşıyorum.böyle giderse 1 sene sonraki halimi düşünmek bile istemiyorum

• #1.386
En iyisi badem yagı ..
bademden çrek otuna kullanmadığım yağ kallmadı. saçıma sürdüğüm herşey daha fazla döktü.hiç de faydası olmadı malesef ama tabi bu benim için geçerli. başkasına olabilir.

• #1.387
bademden çrek otuna kullanmadığım yağ kallmadı. saçıma sürdüğüm herşey daha fazla döktü.hiç de faydası olmadı malesef ama tabi bu benim için geçerli. başkasına olabilir.

canım yağ falan hikaye zaten, önce hekime görünmek gerekiyor, o teşhisi koyduktan sonra sorun yok. tedavin başlar. inanmatın öyle bitkiye ota yağa, kimseye faydasının olması mümkün değil, sür kafana saç çıksın olacak iş değil yani. tek dikkat etmen gereken zararlı kimyasallardan uzak durmak, böylece saçını da sağlığınıda korumuş olursun.

• #1.388
ben zaten o kimyasllardan uzak duruyorum.sigara vs.kullanmam.boya röfle vs.yok prf.dr.erkan topuz saçınızı sadece bebe şamp. yıkayın dediğinden beri öyle yapıyorum(yaklaşık 2 aydır) e doktora da gittim. troidler normal,çinkom iyi, demir çok hafif düşük, öyle olduğu halde doktor çinko ve demir hapı verdi kullandım.ama ne zaman etkisini görcem bilmiyorum veya görcekmiyim acaba,inşallah inşallah görürüm görürüz. allah hepimize şifa versin başka dert verip derman aratmasın inşalah

• #1.389
Benimkilerde fecii dökülüyoo saçımı taramaya korkar oldum
Banyoda tararken eliimi saçıma her attığımdaa dökülüyor..
2 sene önce doktora gittiğimde tesadüfen nodülüm olduğunu öğrendim yaparmı bilmiyorum..
Yapsa diyorum 2 sene öncede yapardı..
birden başladı 2-3 aydır dökülüyor hç durmadan napcaz bilemedim

• #1.390

acil şifalar tatlım, senin daha bir fazla dilkkat etmen lazım zararlı kimyasallara, özellikle temizlik yaparken, arap sabunu kullanmalısın, ağır kimyasallar çok tehlikeli, duşta banyoda dikkat et kokusuz ürünler kullanmaya çalış, tabi sls yi parabeni formaldehiti hiç saymayacağım. kremlere falan da dikkat et, makyajla uzun bir süre vedalaş derim şahsen. acil şifalar diliyorum.

• #1.391
burada okuduğum bir konudaydı bir avuç karanfile yarım kg su ekliyorsunuz bir gün bekletip saç diplerine sürüyorsunuz
1gün beklemeyimde hemen yapayım derseniz karanfillere kaynar su ekleyip soğutun öyle sürün kokusuda çok güsel
bildiğiniz kuru karanfil bakkalarda satılan hani ağsımıs sarımsak vs kokmasın die çiğnediğimiz bu suyu hergün sürüyoruz saç diplerine tüm saçada sürebilirsiniz
bi zararı yok bitkisel saç telini kalınlaştırıyor 10 gün içinde yeni saç çıkartıyormuş ben yaptım bugün 2ci günüm sürer sürmez saçlarım kalınlaşıyor dökülme azaldı çektikçe akıyordu saçlarım ve parlatıyor saçı denemekten bişey kaybetmezssiniz

• #1.392
hadi inşallah hemen denicem çok sağol............... bişey daha sorayım acaba suyu hergün taze mi hazırlıyoz yoksa aynı suyu kullanabilirmiyiz?

Son düzenleme:
  • #1.393
Benim çocukken çoook gür saçlarım vardı dökülse bile taramadan taramaya dökülürdü. Şu ankinin 6 katı vardı abartısız. bu lastik tokalarla bile zor topluyoduk, kıvırcık bi de
Düşünüyorum da o zamandan beri 3 şey değişti hayatımda ..
Kullandığım şampuan (dalin kullanıyodum küçükken, yine ona mı geçsem acaba)
Düzleştirici, fön ( ne yazık ki kızların vazgeçemeyeceği şeylerden biri )
Stres

İşte saçlarımın dökülme nedenleri bunlardan biri olmalı...

• #1.394
denemekten hiç birşey kaybetmeyiz gerçekten.bizim buralarda düğünlerde gelinlerin boynunu karanfilden yapılmış uzuun bir kolye takılır. dizmeden önce de suya ıslatılırdı.kızlar bu suyu dökmez saçlarına sürmek için alıkoyalarmış. ben hiç bilmiyordum bu yazıyı anneme okuyunca o hatırlattı ve bunun üzerine çok doğru bir uygulama olduğuna daha fazla inandım. akşamdan karanfili ıslattım. bugün sürcem saçıma inşallah faydasını görürüm

• #1.396
Benim neredeyse 1 senedir var bu problemim artık bıktım diyebilirim
Sayfaların tamamını okuyamadım kesin çözüm denebilecek bi formül var mı?
3-4 senedir boyuyorum saçlarımı çok yıprandı
Elimi saçıma her götürdüğümde abartısız bi avuç saç dökülüo

• #1.397
Benim dökülmede hala devam ediyor saçımı böyle seyrek gördükçe(öncedende seyrekti zaten ama bukadar değil) üzülüyorum.
yeni saçlarım çıkar umarım diye bekliyorum
Ben kestirdiğim halde dökülmem durmadı
önceden biraz kestirdiğimde duruyordu bu sefer banamısın demedi..
dökül diyorum artık dökül elbet bıkacaksın sende döküle döküle:84:

• #1.398
bahçemize nar toplamaya gittik, az önce geldik, gitmişken hayıt tohumu da kopardım, belki saçıma da faydası olur,madem hormonları düzenliyo, belki iyi gelir inşallah.karanfili 4 gündür kullanıyorum bakalım 10. gün ne olcak

• #1.399
benim saçlarım çok dökülüyordu herşeyi denedim ama hiç çözüm bulamadım.Daha sonra VERDAA ile tanıştım hayatım değişti gerçekten arkadaşlar bence saçı dökülen herkes denesin Defne Şampuanı Saç Bakım Yağı ve Saç kremi bir set şeklinde mucize
Verdaa.com | Defne Sabunu | Defne Şampuanı | Ana Sayfa linkinden ürünleri inceleyin sizinde hayatınız değişsin.....

• #1.400
karanfil suyuna devam ediyorumsanki saçımı yağlandırdımı ne.psikolojikmi bilmem ama sannki elime attığımda gelen saçlarda bir azalma har. hayıtı kullanmadım unutuyorum ya hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…