suna dumankaya şu tarifi vermiş saç dökülmelerine
Stres bedenimize öyle buyuk zararlar veriyor ki. Cok daha olumlu dusunmeye calışın. Tarifime gelince, 200 gram böbrek yağına 15''er gram kırılmış fındık ve ceviz içi ekleyin. Rengi kahverengi olana kadar kavurup süzün. Ilıkken bu yağı saç diplerine sürerek masaj yapın. Sonra sıcak havlu ile sarıp iki saat bekletin. Formülü haftada bir tekrarlayın. Bir de haftada üç gün ısırgan yapraklarını çay gibi demleyip süzdükten sonra bu suyla temiz saç derisine masaj yapmanın faydasını görürsünüz.
biri böbrek yağı diyo biri sığır iliği diyo bunlar saçtan nasıl temizlenir ki yaa:44:
üşüme saç dökülmesii bana göre kansızım ben diyip kan testi yaptırdım..
kan değerlerim, kolestrol, kan şekeri, enzimler,karaciğer vs hiçbişin yok dedi kansız felande diilsin..
ee ama saçım dökülüyo üşüyorum felan dedim çinko ağırlıklı beslen dedi..
tatmin oldum cildiyeyede gidicem dökülüyooo allah allah sanki yalan sölüyoss kadın bişe yok diyoo..
kanda bişe çıkmadı neden kaynaklanıyo çözemedim gitti valla..
troid hormonlarından da kaynaklanıyo olabilir. onlara da bi baktır.
mevsimsel olması da bi ihtimal.
mrb kızlar sırf su konu ıcın buraya uye oldum belkı yardımım dokunucak bıkac sey söyleyeblırım. Ben yaklasık 2 yıldır bu problemı yasıyorum ayrıyetten bendekı de genetık faktörlerden sebeb ailemde saç dokulmesı var. herneyse önce nolursa olsun doktorunuza gıdıp kan tahlılerınızı yaptırmalısınız saç dokulmenızın sebebını anlamıs olursunuz böylelıkle örnegın benm değerlerim normaldı ancak bu genetık yuzunden dokuluyordu ıste guzel bı haber verıyım ben bır sure mezoterapi gördum ( bılmeyenler ıcın söylıyım saç köklerıne ıgneyle ılac enjekte edıyorlar) sac dokulmem yavasladı onun harıcınde bıcok ılac ve sampuan kullandım pantogar aga priorin bu hapların 3 aylık bır kullanım surecı var ve emın olun hepside saç dokulmesını cıddı anlamda yavaslatıyor. kullandıgım sampuanlar ıse revıgen bebe revıvogen laroche vs hepsını hatırlamıyorum... bunların harıcınde sacıma 2 haftada bır badem yagı , bepanthen ve evigen ampulu karıstırıp yarım saat bekletıp yıkıyorum. kızlar sunu söyleyebılırım suan sukurler olsunkı saclarım hıc dokulmuyor sadece sabredın stres yapmayınn zamanla duzelıyor emın olun. ayrıyetten suan kullandıgım sampuanda hala laroche eczanelerde bulabılırsınız aylardır saclarım gunde en fazla 10 tel 15 tel dokuluyordur onun harıcınde hersey harıka eger bır sorunuz olursa yardımcı olablırım :) :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?