- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.601
evvela sağlıklı bir sabun bulup düzenli olarak saçları onunla yıkamak gerek.
saçı ne çok sık, ne de çok seyrek bir aralıkla yıkamalı ve düzeni aksatmamalı.
çünkü kirlenmeden saçı yikamak veya fazla kirlenme de dökülmeye sebep olur.
büyükşehirlerde lokman hekim vb. dükkanlarda satılan zeytinyağı sabunu, defne sabunu vs. hepsi sahte.
ambalajlı sabun almayın sakın, çünkü kokusunu alamıyorsun.
bir sabunun gerçek olup olmadığını kokusundan anlarsınız.
hatay yöresinden falan saçınıza iyi gelen gerçek bir sabun bulursanız çok miktarda alın ve hep aynı sabunu kullanın, değiştirmeyin.
bunu yaptıktan sonra saçlarınızın sağlığına kavuşacağına inanın ve moraliniz düzelsin.
tahta tarak ile, tarağın dişlerini kafa derinize masaj yapar gibi tutarak, arada bir tarayın.
kafa derinizde kan dolaşımının hareketlendiğini hissedin.
ve belki de en önemlisi Allah'a dua edin, O'ndan şifa ve merhamet dileyin.
7 sene önce birden saç dökülmem oldu resmen tepe bölgem açıldı
yavaş yavaş dökülme durdu ama dökülen saçları ne yaptıysam geri getiremedim üni. yi afyonda okuduğum zamn 1 tel bile dökülmedi
havasındanmı suyundanmı anlamadım memleketime döndüm yine aynı dökülme başladı gtmediğim doktor kalmadı
minoxili deniyorum bakalım şimdi 6 ay sürekli kullanmam gerekliymiş
doğal tedav yntemlerinden hiçbir fayda grmedim
Senin adına cok sevndm canm darısı başımıza hangı hastanede flrev yapıyor bu doktor ?Arkadaşlar saç dökülmesi ve kelleşme biz kadınlar için hayati önem taşıyan çok çok önemli bir konu gerçekten.Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bu sorun sebebiyle bende sayısız doktora gittim , bin çeşit bitkisel çözüm denedim ve işe yaramayınca psikolojim bozulmuş depresyona girmiştim.Daha sonra Amerikan Hastanesinde bir doktorun tavsiyesi&yönlendşrmesi ile DR.KEREM BAYKAL'a ulaştım.
Kerem bey uyguladığı 10 seans saç mezoterapisi tevadisi ile mucizeler yarattı ilk 3-4 seans sonunda saç dökülmem tamamen durdu tedavi tamamlandığında ve hemen sonrasında saç sorunum tamamen bitmiş ve eskisinden güzel , sağlıklı saçlara kavuşmuştum.
Kerem bey saçımı ve hayatımı kurtardı kesinlikle tavsiye ederim.Lütfen sizde Google'dan adını bir sorgulatın göreceksiniz saç konusunda eşsiz bir hekim.
Senin adına cok sevndm canm darısı başımıza hangı hastanede flrev yapıyor bu doktor ?
Benim de saçlarım çok dökülüyodu. banyodayken saçımın ucundan çektikçe saçlar geliyodu.
karanfil kürünü denedim ve kurtuldum.
0,5 lt suyun içine 1 avuç karanfil atılır. agzı kapaklı bi kavonozda şişede vs. güneş almayan bir yerde 1 gün boyunca durur. karanfilin sarı suyu çıkar ve suyu süzülür saça dökülerek taranır. ben camsil şişesinn içine koymuştum püskürterek tarıyodum. saçlarmızn dipleri ıslanana kadar uyguluyoruz bu sacmzda 2 saat felan duruyo sonra banyo yapyoruz. bunu haftada 4 kez uygulamamız gerekiyo.
emin olun bu sorundan kurtulucaksınız.
isterseniz gece yatmadn önce de uygulayablrsnz. yani bunu yaptıktan sonra banyo yapmak gerekmiyo çünki karanfilin kokusu zaten güzeldir ve doğal oldugu için saça zarar vermez.
arkadaslar benim 8 yildir sac dokulmem var gitmedigim dr kalmadi ve bir neden bulamadilar genetik ve stres demekten baska. inanin her turlu dogal kimyasal tedaviyi denedim. Kullanmadigim sampuan kalmadi ama size tavsiyem sacinizi kille yikamaniz ve elma sirkeli suyla durulamaniz. Inanin deneyeli bir hafta oldu ve saclarim paril paril parliyo ucusmuyo. Sampuanlara para vermeyin hepsi reklam, deterjandan baska bisi degiller.
Benim de saçlarım çok dökülüyodu. banyodayken saçımın ucundan çektikçe saçlar geliyodu.
karanfil kürünü denedim ve kurtuldum.
0,5 lt suyun içine 1 avuç karanfil atılır. agzı kapaklı bi kavonozda şişede vs. güneş almayan bir yerde 1 gün boyunca durur. karanfilin sarı suyu çıkar ve suyu süzülür saça dökülerek taranır. ben camsil şişesinn içine koymuştum püskürterek tarıyodum. saçlarmızn dipleri ıslanana kadar uyguluyoruz bu sacmzda 2 saat felan duruyo sonra banyo yapyoruz. bunu haftada 4 kez uygulamamız gerekiyo.
emin olun bu sorundan kurtulucaksınız.
isterseniz gece yatmadn önce de uygulayablrsnz. yani bunu yaptıktan sonra banyo yapmak gerekmiyo çünki karanfilin kokusu zaten güzeldir ve doğal oldugu için saça zarar vermez.
ne yaparsam yapayım saç dökülmelerim geçmedi, uzun zamandır avuç avuç dökülüyor. İlk başlarda önemsemedim ama yer yer saçlarım seyrelmeye başladı. Sarımsaklı şampuanda kullanıyorum ama sonuç sıfır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?