Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.601
Gecmis olsun öncelikle. Sacın neden dökülüyor önce bunu bulman lazım sonra cözüm yollarına gidersin. Mevsimsel olabilir veya kirli saçta dökülür sacını düzlestiriyorsan eger buda dökebilir. Benim sana tavsiyem kullanıdıgın kımyasal urun varsa hepsını bı kenara koy ve ise sac dökülmesine karsi bitkisel sampuanla basla. Ayda bir kere zeytınyagı sur sacına badem yagıda olabılır gercekten yıpranmaya baglı dökülmeyse azalacaktır. :)

• #1.602
evvela sağlıklı bir sabun bulup düzenli olarak saçları onunla yıkamak gerek.
saçı ne çok sık, ne de çok seyrek bir aralıkla yıkamalı ve düzeni aksatmamalı.
çünkü kirlenmeden saçı yikamak veya fazla kirlenme de dökülmeye sebep olur.
büyükşehirlerde lokman hekim vb. dükkanlarda satılan zeytinyağı sabunu, defne sabunu vs. hepsi sahte.
ambalajlı sabun almayın sakın, çünkü kokusunu alamıyorsun.
bir sabunun gerçek olup olmadığını kokusundan anlarsınız.
hatay yöresinden falan saçınıza iyi gelen gerçek bir sabun bulursanız çok miktarda alın ve hep aynı sabunu kullanın, değiştirmeyin.
bunu yaptıktan sonra saçlarınızın sağlığına kavuşacağına inanın ve moraliniz düzelsin.
tahta tarak ile, tarağın dişlerini kafa derinize masaj yapar gibi tutarak, arada bir tarayın.
kafa derinizde kan dolaşımının hareketlendiğini hissedin.
ve belki de en önemlisi Allah'a dua edin, O'ndan şifa ve merhamet dileyin.

• #1.603
arkadaslar benim 8 yildir sac dokulmem var gitmedigim dr kalmadi ve bir neden bulamadilar genetik ve stres demekten baska. inanin her turlu dogal kimyasal tedaviyi denedim. Kullanmadigim sampuan kalmadi ama size tavsiyem sacinizi kille yikamaniz ve elma sirkeli suyla durulamaniz. Inanin deneyeli bir hafta oldu ve saclarim paril paril parliyo ucusmuyo. Sampuanlara para vermeyin hepsi reklam, deterjandan baska bisi degiller.

• #1.604
Zeytinyağı sabunu gerçekten de doğru tercih. Yıllardır kullanırım, hatırladığım; ilk kullanıma başladığımda 2 hafta kadar hafif bir kepeklenme yapmıştı. Sonra kafa derisi alışınca bu sorun ortadan kalktı ve her şey normale döndü.
1 sefer yıkama yeterli oluyor bana. Sabunu ıslak saçlara sürüp hafif köpürdükten sonra, 2 dakika kadar bekletmekte fayda var.
Sonra durulayın. Arkasından tercihen saç kremi veya saç kremli şampuan kullanabilirsiniz. Zeytinyağı sabunu ile yıkadıktan sonra, çok az bir miktar şampuan veya saç kremi fazlasıyla yeterli oluyor.
Ama kullanacağınız sabun mutlaka doğal olmalı. Mümkünse ev yapımı.
Ben Balıkesir Burhaniye taraflarına gittiğimde her sene oradan alıp geliyorum, çok memnunum.
Market ve aktarlarda satılanların çoğu fabrikasyon ve sahte!

• #1.605
7 sene önce birden saç dökülmem oldu resmen tepe bölgem açıldı

yavaş yavaş dökülme durdu ama dökülen saçları ne yaptıysam geri getiremedim üni. yi afyonda okuduğum zamn 1 tel bile dökülmedi
havasındanmı suyundanmı anlamadım memleketime döndüm yine aynı dökülme başladı gtmediğim doktor kalmadı
minoxili deniyorum bakalım şimdi 6 ay sürekli kullanmam gerekliymiş

doğal tedav yntemlerinden hiçbir fayda grmedim

• #1.606
Merhabalar,
Benim de 2010 senesine kadar saç dökülmem vardı, elimi saçıma her attığımda bir avuç saç geliyordu elime. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle Yves Rocher ürünlerini kullanmaya başladım. Ama sabretmek gerekiyor. Önce saç dökülmem durdu, şimdi ise tokaya sığmayacak kadar çok saçım var. Kesinlikle tavsiye ederim.

• #1.607
Saçlarım benim de çok azaldı banyo yapmak bile iatemiyorum

• #1.608

Arkadaşlar saç dökülmesi ve kelleşme biz kadınlar için hayati önem taşıyan çok çok önemli bir konu gerçekten.Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bu sorun sebebiyle bende sayısız doktora gittim , bin çeşit bitkisel çözüm denedim ve işe yaramayınca psikolojim bozulmuş depresyona girmiştim.Daha sonra Amerikan Hastanesinde bir doktorun tavsiyesi&yönlendşrmesi ile DR.KEREM BAYKAL'a ulaştım.
Kerem bey uyguladığı 10 seans saç mezoterapisi tevadisi ile mucizeler yarattı ilk 3-4 seans sonunda saç dökülmem tamamen durdu tedavi tamamlandığında ve hemen sonrasında saç sorunum tamamen bitmiş ve eskisinden güzel , sağlıklı saçlara kavuşmuştum.
Kerem bey saçımı ve hayatımı kurtardı kesinlikle tavsiye ederim.Lütfen sizde Google'dan adını bir sorgulatın göreceksiniz saç konusunda eşsiz bir hekim.

• #1.609
Senin adına cok sevndm canm darısı başımıza hangı hastanede flrev yapıyor bu doktor ?

• #1.610
kızlarrr bende saçlarımı ayda 3 kez boyuyordum kızıldı saçlarım yaklaşık 6-7 ay öyle gitti sona bi baktım ki saçım çok fena dökülüyoo bende bugun doktora gittim bakalım test sonucları ne cıkıcak

• #1.611
Senin adına cok sevndm canm darısı başımıza hangı hastanede flrev yapıyor bu doktor ?

Tekrar merhaba , Dr.Kerem Baykal'a Çiftehavuzlar'da Life Med Tıp merkezinde hastalarına bakıyor.
kerem bey sayesinde saç sorunumda kurtuldum ama o sıkıntılı günleri , o kötü psikolojiyi unutamadım.Bu nedenlede kadınlar kulubunde mümkün oldukça saç sorunu olanlara bilgi vermeye çalışıyorum.
Çünkü bende de beni dr.Kerem beye yönlendiren doktora ve sorunumu tedavi ederek beni sağlıklı gür saçlarıma kavuşturan kerem beye gerçekten müteşekkirim...
[url=http://www.adresini incelemenizi öneririm , hem hekim konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz (tv - sağlık programlarından da tanıyor olabilirsiniz) hemde iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

şimdiden çok geçmiş olsun , dilerim saç sorunu olan hiç bir kadın kalmaz ...

Son düzenleyen: Moderatör:
  • #1.613
Benim de saçlarım çok dökülüyodu. banyodayken saçımın ucundan çektikçe saçlar geliyodu.
karanfil kürünü denedim ve kurtuldum.
0,5 lt suyun içine 1 avuç karanfil atılır. agzı kapaklı bi kavonozda şişede vs. güneş almayan bir yerde 1 gün boyunca durur. karanfilin sarı suyu çıkar ve suyu süzülür saça dökülerek taranır. ben camsil şişesinn içine koymuştum püskürterek tarıyodum. saçlarmızn dipleri ıslanana kadar uyguluyoruz bu sacmzda 2 saat felan duruyo sonra banyo yapyoruz. bunu haftada 4 kez uygulamamız gerekiyo.
emin olun bu sorundan kurtulucaksınız.
isterseniz gece yatmadn önce de uygulayablrsnz. yani bunu yaptıktan sonra banyo yapmak gerekmiyo çünki karanfilin kokusu zaten güzeldir ve doğal oldugu için saça zarar vermez.

• #1.614
Benimde saçlarım çok döküldü doktora gideceğim hormonlardan sanıyorum . 16 yaşında saçlarımı boyatmaya başladım düzleştirici falan derken o zamanlarda çok yıpranmıştı yanmıştı saçlarım şuan kendi halindeler boyatmıyorum sağlıklılar hiç dökülmüyor diyebilirim günde 15 tel belki :) mevsimlerden olabilir devam ediyorsa doktora gitmende yarar var :)

• #1.615

ben karanfili kavanozda bırakıyorum bir zararı olur mu birde ben hergün kullanıyorum ama iki günde bir yıkıyorum saçlarımı. bende de azaldı dökülme ama tam bitmedi

• #1.616

saç sorunları ve tedavisinde tartışmasız tek ve gerçek isim dr.kerem Baykal diyorum . Kendisinin uyguladığı saç mezoterapisi ile nasıl mucizeler yarattığını bizzat yaşadım biliyorum.Ben kerem hocayı tanımadan da mezoterapi yaptırmıştım ama çok ağrılı bir işleme katlanıp hiçde bir işe yaramamıştı.Kerem beyin ilaç förmülü farklımıdır bilemem ama gerçekten saç konusunda eşsiz dahi bir isim ona eminim.Ben alnımdan geriye doğru kelleşmeye başlamıştım ama şimdi harika saçlarım var.
mutluyum ve herkese tavsiye ediyorum.

• #1.617
canm benimde saçlarım çok dökülüyordu. sarımsak şampuanı aldım durdurdu. ha bir de şampuanı na doğum kontrol hapı at o da döküleyi durduyo ve kökleri sağlamlaştırıyo. ve gürleştirip uzatı ben şimdi onu kullanıyorum hiç bir sorun olmadı şu ana kadar.
ha unutyordum çağ ağacı sabunu diye bir şey var herkes ondan kullanıyor bende kullandım o da iyi geliyor

Son düzenleme:
  • #1.618

tamamda saç diplerin ıslakken hasta olmuyormusun?

• #1.619
ne yaparsam yapayım saç dökülmelerim geçmedi, uzun zamandır avuç avuç dökülüyor. İlk başlarda önemsemedim ama yer yer saçlarım seyrelmeye başladı. Sarımsaklı şampuanda kullanıyorum ama sonuç sıfır :26:

• #1.620
selam
ben bugüne kadar çooook saç dökülme şampuanları serumları denedim. en iyi gelen bitki derman saç setiydi. ikinci olarak sebamed saç dökülmesine karşı olan şampuanı. bitki dermanı kullanmak çok zahmetli ama gerçekten bende işe yaradı. saç tellerimin kalınlaştığını bile fark ettim. ve yeni saçlarımın çoktığınıda.
sebamedede yeni saç fark ettim ancak kalınlaşma olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…