Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.621

bu bitkiderman sadece internette mi satılıyor acaba? Bi de ben de benzer ürünler kullandım saç dökülmem azalmaya başladı ama tamamen kurtulamadım, bu tamamen dökülmeyi durdururmu acaba?

• #1.622
eczanelerdede satılıyor yani depodan getritebiliyorlar. ama kendi internet sitelerinde bazen indirimde oluyor.
valla tamamen dökülmeyi durdururmu bilemiyorum yani dökülmenin nedeni saç derin ise eğer durdurabilir. yani sağlıksız saç derin varsa. ama içten gelen vitamin eksikliği veya hormonel bir durum varsa durdurmaz. bendeki sorun saç derimdeydi sanırım. saç derimdeki saç tellerini barındıran ve besleyen havuzları yani gözenekleri tıkanmıştı. o da saçımı döküyordu çünkü saç tellerime yeterince kan akışı olmyormuş böyle olunca. bazı eczanelerde saç analizi yapılıyor. orda büyüteçle bakılnca zaten görünür saç derinin durumu. orda baktıra bilirsin.
inanırmısn saç derim soyuldu resmen bitki derman kullanınca. nasıl yazın yanmış deriyi böyle elimizle kaldırıarak soyarız ya aynen öyle soyuldu. saç derimin temizlenip yenilendiğini hissettim. nefes aldı derim . öyle soyularak yenilenme oluyormuş zaten. bir süre skullandıktan sonra tekrar baktırdım eczanede saç diplerimdeki o havuzlar açılmış temizlenmiş ve minik saçlar çıkmaya başlamıştı.
maddi olarak biraz fazla tutuyor bende oyüzden bırakmıştım kullanmaayı. ama ona para ayırabildiğim an yine başlamayı düşünüyrum bitki dermana.
şunuda eklemek istiyorum. bitki derman saç setiyle ilgili çok şikayetler okuyorum nette. bunların dökülme nedenleri dıştan değil içten gelen nedenlerden dolayı diye düşünüyorum. birde gerçekten bıkmadan usanmadan hergün o işlemleri yapmak gerek.
bu bitkiderman sadece internette mi satılıyor acaba? Bi de ben de benzer ürünler kullandım saç dökülmem azalmaya başladı ama tamamen kurtulamadım, bu tamamen dökülmeyi durdururmu acaba?

Son düzenleme:
  • #1.623

çok teşekkür ederim bilgiler için , en kısa zamanda eczacıma danışıcam, onlar saç analizi yapıyorlar sanırım.

• #1.624
öncelikle doktora gorunmek lazım ve ıkı ayda bır kestırmek lazım elınıze gecen butun sac dokulmesıne karsı urunlerı kullanırsanız sacınız cok yıpranır yuklenmemek lazım bunun bı cok nedenı olabılır vitamın eksıklıgı olabılır stres olabılır boya kullanmayın BUTUN BAYAN ARKADASLARA TAVSIYEM DUZLESTIRICI VE MASA GIBI YUKSEK ISILI ALETLERI SACINIZDAN UZAK TUTUN ben ıkı yıl duzlstırıcı kullandm ve saclarımın yarısı dokuldu cok yıprandı..gorenler sok oluyor senın sacın nasıl gürdü neden boyle oldu diye

• #1.625
arkadaslar benımde saçlarımda asırı dokulme sorunu vardı. bir güzellik sitesinden Saç Ekimi aldığım tariflerle dokulmelerinde ciddi azalma oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • #1.626
off benimde saçım çok dökülüyorr 6 aydır durmak bilmiyor kaç defa gittim hast.e b12 ekskliği çıktı iğnelerle yükseldı normal değere ama ben saçımı boyadım bgenmedım gttim 3 saat soınra bidaha kuafore boyattm çok kötüydü oan şoka girdim beklemeden kuaforde aldım solugu smdı anlıyorum hata etmişim tararken avuç avuç sayamıcagım kadar çok kuruyken bile elimi saçıma götürdğümde en az 3 5tane gelir birsürü bitkisel şampuanlr kullandım ama saçlarım kupkuru mafoldular uyandıgımda yastıgımda birsürü saç görmekten evin heryeernde saç görmekten gına geldi boyadan oldugnu dusunuyorum tamamen ama saçım açılsn diye yıkarken açıcı bşey surdu ney blmıyorum gıttım dukkanı devretmiş kuafor ulaşamdım kendısıne napıcam ben boya yuzunden saçı cok dokulen varmı benım gibii yardımm bide üstüne kepek var geçmek blmeyen medikal şampuanlrda kullandım kortızonlu ama fzlası ıyı değil kepegm biraz azaldı gibi kaşıntı çok yok saçım ilk dökülmeye basladıgında çok kasınıyodu haftalar sonra baktım ki kücük kücük saçlar çıkmış batıyoo biraz uzun oldu ama çok zor durumdayım yardım edin

• #1.628
benimde saçlarım çok dökülüyor arkadaşım. bende boyamaktan mahfettim saçlarımı hep kestiriyorum bu yüzden saçlarım hep kısa. ha uzuyor mu uzuyor. ama dökülüyor ve ince telli yağlı. ama uslanmıyorum yine. saçlarımı her renge boyadım. şimdi de de kestirip boyatmayı düşünüyorum. senin saçların çok yıpranmış. ancak baya kısa kestirmen gerek. mesela
Victoria Beckham gibi bende o kadar kısa kestiricem tabi ki yüz şekline göre kestir. ama eli güzel makas tutan biri olsun. güzel kesmesi de önemli ve sakın jilet vurdurma o saçları mahfediyor. makasla kessin zaten bir hafta sonra saçlarından o makas izleri gidecektir.

• #1.629
omuzlarımda kestirmştm hc bi faydası yok pskoljm bozuldu artık yapabilsem sıfıra vurcam ama nerdeee erkek olsan hadı neyse

• #1.630

geçmiş olsun,benimde saçlarım yanlardan ve önden açılmalarım var, ne zaman yaptırdınız ve ne kadar fiyat ödediniz, bilgi verebilir misiniz.

• #1.631
saç mezoterapisi yaptıralı nekadar oldu ? ayrıca seansı nekadardı öğrenebilirmiyim herkes saçım dökülüyo diyo ama sadece tararken dökülüyosa gene iyi benım kuruyken bile dokundukça saç geliyor elime nekadar süredir dökülmeniz vardı öğreneblir miyimm

• #1.632

benim 5.seansım prp ve mezoterapi bir arada, fiyatıda cok uygun geldi, düşünürsen yaptırdıgım yere yönlendirebilriim seni

• #1.633
benim 5.seansım prp ve mezoterapi bir arada, fiyatıda cok uygun geldi, düşünürsen yaptırdıgım yere yönlendirebilriim seni

ben izmirde yaşıyorum ama bilgi verirsen çok sevinirim 6aydır durmuyo dökülmem fiyat konusunda yada yeri konusunda bilgi verirsen cok sevinirim bide cnm prp ne demek ?

• #1.634
ben izmirde yaşıyorum ama bilgi verirsen çok sevinirim 6aydır durmuyo dökülmem fiyat konusunda yada yeri konusunda bilgi verirsen cok sevinirim bide cnm prp ne demek ?

Kandaki zengin plazma ile yapılan bir yöntem, istanbula gelme olanagın var mı, işlem uzun surmuyor, izxmir konusunda bi bilgim yok

• #1.635
Kandaki zengin plazma ile yapılan bir yöntem, istanbula gelme olanagın var mı, işlem uzun surmuyor, izxmir konusunda bi bilgim yok

ama benim boyadan sonra böyle oldu aynı günde saat arayla boyandı mafoldu saçım b12 eksikliğim çktı iğnelerle yükseldi ben boyaya baglıyorum boyadan dökülen saçlara da etklili olurmu senın bitti mi tedavin nekadar zaman oldu biteli ve artık dökülmüyor dimi ? çok sordum k bakma ama cok zor durum anlarsın

• #1.636

hiç önemli değil memnuniyetle yardımcı olurum bende cok cektım cunku :) emin ol cok faydasını görürüsün, benimde boyadan sonra cok yıprandı bırde ben kaynak kullanmıstım cok uzun sure kullanmasamda acaip dökülme oldu, prp ile eskisinden de daha iyi oldu saclarım kendini topladı.

• #1.637

ya çok teşşekür ederm ilgin için gerçekten okadr çok pra harcadım ki pahalı şampuanlara blmem nelere denmedıgm sey kalmadı ama kepekte var bende bununda önune pek geçemıyorum konazol iyi ama kortizonlu oldgu ıcn sürekli kullanmak zararlıgrekırse mezoterapi yda dediğin prp miydi araştırmak istiyorum cnm yeterki düzeleyim artık:26:

• #1.638

Nerde oturuyosun? İstersen benim gittiğim yere bir görüşmeye git, zaten neyin daha iyi gelebileceğini söylüyorlar. Şampuanla bitkiyle olcak iş hiç değil :) seni en iyi ben anlarım , yıllarca boşa para harcadım durdum

• #1.639

İzmir göztepe de oturuyorum canım izmirde iyi bi yer bulamadım cildiye dermetoloji bi çok yere gittim muayne etmeden şampuan yada losyon yazıyolar yada ilaç yüzüne bile bakmıyolar ki saçına baksınlar. istanbulda nerde gittiğin yer canım_?

• #1.640
anadolu yakasında fırsatın varsa buraya gelmek için tel nosunu veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…