- Konu Sahibi cimcimebenim
-
- #1.621
selam
ben bugüne kadar çooook saç dökülme şampuanları serumları denedim. en iyi gelen bitki derman saç setiydi. ikinci olarak sebamed saç dökülmesine karşı olan şampuanı. bitki dermanı kullanmak çok zahmetli ama gerçekten bende işe yaradı. saç tellerimin kalınlaştığını bile fark ettim. ve yeni saçlarımın çoktığınıda.
sebamedede yeni saç fark ettim ancak kalınlaşma olmadı.
bu bitkiderman sadece internette mi satılıyor acaba? Bi de ben de benzer ürünler kullandım saç dökülmem azalmaya başladı ama tamamen kurtulamadım, bu tamamen dökülmeyi durdururmu acaba?
eczanelerdede satılıyor yani depodan getritebiliyorlar. ama kendi internet sitelerinde bazen indirimde oluyor.
valla tamamen dökülmeyi durdururmu bilemiyorum yani dökülmenin nedeni saç derin ise eğer durdurabilir. yani sağlıksız saç derin varsa. ama içten gelen vitamin eksikliği veya hormonel bir durum varsa durdurmaz. bendeki sorun saç derimdeydi sanırım. saç derimdeki saç tellerini barındıran ve besleyen havuzları yani gözenekleri tıkanmıştı. o da saçımı döküyordu çünkü saç tellerime yeterince kan akışı olmyormuş böyle olunca. bazı eczanelerde saç analizi yapılıyor. orda büyüteçle bakılnca zaten görünür saç derinin durumu. orda baktıra bilirsin.
inanırmısn saç derim soyuldu resmen bitki derman kullanınca. nasıl yazın yanmış deriyi böyle elimizle kaldırıarak soyarız ya aynen öyle soyuldu. saç derimin temizlenip yenilendiğini hissettim. nefes aldı derim . öyle soyularak yenilenme oluyormuş zaten. bir süre skullandıktan sonra tekrar baktırdım eczanede saç diplerimdeki o havuzlar açılmış temizlenmiş ve minik saçlar çıkmaya başlamıştı.
maddi olarak biraz fazla tutuyor bende oyüzden bırakmıştım kullanmaayı. ama ona para ayırabildiğim an yine başlamayı düşünüyrum bitki dermana.
şunuda eklemek istiyorum. bitki derman saç setiyle ilgili çok şikayetler okuyorum nette. bunların dökülme nedenleri dıştan değil içten gelen nedenlerden dolayı diye düşünüyorum. birde gerçekten bıkmadan usanmadan hergün o işlemleri yapmak gerek.
omuzlarımda kestirmştm hc bi faydası yok pskoljm bozuldu artık yapabilsem sıfıra vurcam ama nerdeee erkek olsan hadı neysebenimde saçlarım çok dökülüyor arkadaşım. bende boyamaktan mahfettim saçlarımı hep kestiriyorum bu yüzden saçlarım hep kısa. ha uzuyor mu uzuyor. ama dökülüyor ve ince telli yağlı. ama uslanmıyorum yine. saçlarımı her renge boyadım. şimdi de de kestirip boyatmayı düşünüyorum. senin saçların çok yıpranmış. ancak baya kısa kestirmen gerek. mesela
Victoria Beckham gibi bende o kadar kısa kestiricem tabi ki yüz şekline göre kestir. ama eli güzel makas tutan biri olsun. güzel kesmesi de önemli ve sakın jilet vurdurma o saçları mahfediyor. makasla kessin zaten bir hafta sonra saçlarından o makas izleri gidecektir.
Arkadaşlar saç dökülmesi ve kelleşme biz kadınlar için hayati önem taşıyan çok çok önemli bir konu gerçekten.Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bu sorun sebebiyle bende sayısız doktora gittim , bin çeşit bitkisel çözüm denedim ve işe yaramayınca psikolojim bozulmuş depresyona girmiştim.Daha sonra Amerikan Hastanesinde bir doktorun tavsiyesi&yönlendşrmesi ile DR.KEREM BAYKAL'a ulaştım.
Kerem bey uyguladığı 10 seans saç mezoterapisi tevadisi ile mucizeler yarattı ilk 3-4 seans sonunda saç dökülmem tamamen durdu tedavi tamamlandığında ve hemen sonrasında saç sorunum tamamen bitmiş ve eskisinden güzel , sağlıklı saçlara kavuşmuştum.
Kerem bey saçımı ve hayatımı kurtardı kesinlikle tavsiye ederim.Lütfen sizde Google'dan adını bir sorgulatın göreceksiniz saç konusunda eşsiz bir hekim.
saç mezoterapisi yaptıralı nekadar oldu ? ayrıca seansı nekadardı öğrenebilirmiyim herkes saçım dökülüyo diyo ama sadece tararken dökülüyosa gene iyi benım kuruyken bile dokundukça saç geliyor elime nekadar süredir dökülmeniz vardı öğreneblir miyimm
benim 5.seansım prp ve mezoterapi bir arada, fiyatıda cok uygun geldi, düşünürsen yaptırdıgım yere yönlendirebilriim seni
ben izmirde yaşıyorum ama bilgi verirsen çok sevinirim 6aydır durmuyo dökülmem fiyat konusunda yada yeri konusunda bilgi verirsen cok sevinirim bide cnm prp ne demek ?
Kandaki zengin plazma ile yapılan bir yöntem, istanbula gelme olanagın var mı, işlem uzun surmuyor, izxmir konusunda bi bilgim yok
ama benim boyadan sonra böyle oldu aynı günde saat arayla boyandı mafoldu saçım b12 eksikliğim çktı iğnelerle yükseldi ben boyaya baglıyorum boyadan dökülen saçlara da etklili olurmu senın bitti mi tedavin nekadar zaman oldu biteli ve artık dökülmüyor dimi ? çok sordum k bakma ama cok zor durum anlarsın
hiç önemli değil memnuniyetle yardımcı olurum bende cok cektım cunku :) emin ol cok faydasını görürüsün, benimde boyadan sonra cok yıprandı bırde ben kaynak kullanmıstım cok uzun sure kullanmasamda acaip dökülme oldu, prp ile eskisinden de daha iyi oldu saclarım kendini topladı.
ya çok teşşekür ederm ilgin için gerçekten okadr çok pra harcadım ki pahalı şampuanlara blmem nelere denmedıgm sey kalmadı ama kepekte var bende bununda önune pek geçemıyorum konazol iyi ama kortizonlu oldgu ıcn sürekli kullanmak zararlıgrekırse mezoterapi yda dediğin prp miydi araştırmak istiyorum cnm yeterki düzeleyim artık:26:
Nerde oturuyosun? İstersen benim gittiğim yere bir görüşmeye git, zaten neyin daha iyi gelebileceğini söylüyorlar. Şampuanla bitkiyle olcak iş hiç değil :) seni en iyi ben anlarım , yıllarca boşa para harcadım durdum
anadolu yakasında fırsatın varsa buraya gelmek için tel nosunu veririmİzmir göztepe de oturuyorum canım izmirde iyi bi yer bulamadım cildiye dermetoloji bi çok yere gittim muayne etmeden şampuan yada losyon yazıyolar yada ilaç yüzüne bile bakmıyolar ki saçına baksınlar. istanbulda nerde gittiğin yer canım_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?