bende erkek tipi saç dökülmesi varmış ve ne yazıkki engellemek mümkün değilmiş genetik yani kedi kuyruğu gibi saçlara mahkum yaşıyorum hc saç bakım yağı kullandım fıs çıktı, bitkisel şampuanlar şu tanesi 25 30 liraolan 200 ml cinsleri saçımı sertleştirmekten başka işe yaramadı, en iyisi doktorun önerdiği minoksil çıktı oda dökülmeyi önlemekten çok saçlarımı kalınlaştırdı kel görünüm gitti 1 tanesi 30 lira ve 1,5 ay gidiyor memnununm tavsiye ederim
bende erkek tipi saç dökülmesi varmış ve ne yazıkki engellemek mümkün değilmiş genetik yani kedi kuyruğu gibi saçlara mahkum yaşıyorum hc saç bakım yağı kullandım fıs çıktı, bitkisel şampuanlar şu tanesi 25 30 liraolan 200 ml cinsleri saçımı sertleştirmekten başka işe yaramadı, en iyisi doktorun önerdiği minoksil çıktı oda dökülmeyi önlemekten çok saçlarımı kalınlaştırdı kel görünüm gitti 1 tanesi 30 lira ve 1,5 ay gidiyor memnununm tavsiye ederim
bende bıraktım şampuanı hemde avuç avuç saç kremı kullanırdım onuda bıraktım saçım boyalı çok iyi görunduğu söylenemz ama zeytınyağlı sabun aldım onu kullanmaya başladım saçlarıma her dokunduğumda 15 20 tel dökuluyordu daha bıkaçkez yıkadım farkı göremedım ama inşallah işe yarar boşuna keçe gıbı saçlarla gezmıyorumdur
Kızlar biz eşimle çözümü Humic saç yenileyici şampuanda bulduk, İçinde Procapil ve humic asit varmış,
Saçın uyuyan hücfrelerini uyandırıp sac folıkulu cıkarıyormus ve mevcut sac folıkullerını de sac derısıne sabıtıyormus, ayrıca ılk kullanımda kepek ve yağlanmayada ınanılmaz bır etkısı oldugunu gorduk deneyın derım 300ml 28 tl sadece eczanelerde satılıyormus yenı bır urun ama ınanılmaz etkılı deneyın derım...
Sevgili Katiee,
Saç dökulmesi probleminizle ilgili size yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum. ilgilenirseniz trendedit@gmail.com adresinden iletişim kurmanızı rica ederim. Tsk,
arkadaslar deli gibi saçlarım dökülüyo hergün saçlarımı kaybediyorum bölgesel bi dökülme değil hepsi aynı anda avuç avuç gidiyo gün içinde elimi saçıma attıgım her an 6-7 tel elimde banyoya girmeye korkuyorum yıkarken 10-12 tararken 128 evet az önce tam 128 tel döküldü gün içinde sokakta derste evde döküldüğünden hariç 128 tel sadece tararken üstelik.. geçen hafta doktora gittim tahliler normal benlik bişi yok ded i cildiyeci ama 1,5-2 aydır hergün bu sıkıntı içindeyim sevgilimle buluşmaya bile gidemiyorum özgüvenim sıfır saçlarım örülü hep aman dökülmesi die uzun saçlarımı boyatıp fönletip maşalayıp gezmeyi özledim ... napayım allah aşkına yardım edin .. karanfil suyu bioblas sarımsak her şeyi herşeyi denedim.. durmuyo dökülmem 21 yaşında kel kalıcam yakın zamanda
geçmiş olsun vitamin takviyesi yapmanı tavsiye ederim düzenli uyku yaşam spor vs. bunlarıda düzeltmelisin diyet dönemindeysen protein içerikli beslenmeni öneririm zamana bırak kendini canım.
Bende son 2 ayda 7 çeşit şampuan denedim sürmediğim şey kalmadı amacım uzatmak ve güçlendirmek bence sabırlı olmak bir süre oluruna bırakmalısın sonuçta dökülenler artık yaşamını doldurmuş kıl folikülleri yenileri çıkıcak emin ol saçların yağlıysa her akşam yıkayıp uyumalısın ve yumuşak şampuan öneriyorum yağlı bile olsa yıpranmasını engellemek adına besleyici onarıcı tarz içerikler uygun sevgiyle kal canım
Bu mevsimlerde saclar dökülmesin diye ne yapmali???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?