Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.581
bende bıraktım şampuanı hemde avuç avuç saç kremı kullanırdım onuda bıraktım saçım boyalı çok iyi görunduğu söylenemz ama zeytınyağlı sabun aldım onu kullanmaya başladım saçlarıma her dokunduğumda 15 20 tel dökuluyordu daha bıkaçkez yıkadım farkı göremedım ama inşallah işe yarar boşuna keçe gıbı saçlarla gezmıyorumdur

• #1.582
bende erkek tipi saç dökülmesi varmış ve ne yazıkki engellemek mümkün değilmiş genetik yani kedi kuyruğu gibi saçlara mahkum yaşıyorum hc saç bakım yağı kullandım fıs çıktı, bitkisel şampuanlar şu tanesi 25 30 liraolan 200 ml cinsleri saçımı sertleştirmekten başka işe yaramadı, en iyisi doktorun önerdiği minoksil çıktı oda dökülmeyi önlemekten çok saçlarımı kalınlaştırdı kel görünüm gitti 1 tanesi 30 lira ve 1,5 ay gidiyor memnununm tavsiye ederim

• #1.583
selamlar ben foruma yeni girdim neyi deneyecek olsam neyle ilgili bilgi istesem buraya bakıyordum sonra dedim ki ben de denediğim şeyleri paylaşayım ben saçlarımı uzun bir süre kumrala boyadım en son neredeyse siyaha yakın bir kahverengiye boyadım ondan sonra saçlarım çok yıprandı ve çok dökülmeye başladı ne olduğunu anlamadım boyadan mı bilmiyorum bende kansızlık da var belki ondandır. neyse sonra bioblasın şampuanını ve durulanmayan bakım spreyini kullanmaya başladım dökülme baya azaldı gibi saçlarım da yumuşadı şimdi uzatıyorum onun içinde düzenli olmasa da hint yağı kullanıyorum. bioblası deneyebilirsiniz açıkçası zahmetsiz diye onu tercih ettim. ama bir daha saçımı boyatmıycam dibi belli olmuyor neyse ki ancak kına yaparım çok yıpratıyor boya..

• #1.584

Sevgili Leyla60,

Saç dökulmesi probleminizle ilgili size yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum. ilgilenirseniz trendedit@gmail.com adresinden iletişim kurmanızı rica ederim. Tsk,

• #1.585

Sevgili Katiee,
Saç dökulmesi probleminizle ilgili size yardımcı olabiliceğimi düşünüyorum. ilgilenirseniz trendedit@gmail.com adresinden iletişim kurmanızı rica ederim. Tsk,

• #1.586

canım ben bu şampuanın için çam terebentin katsam olur mu ki

• #1.588
bende hamileyken başlayıp yılardıııııııııııırrrrrr devam eden bi ökülme var dr a gittim kan ilacı ve spreyler verdi ama yine devam ediyor,bi ara aynaya bakıp ağlayacak duruma geliyordumsonra erkek traşı kestirdim 1 yıldır öyle kullanıyorum kapalı olduğum içinde çok rahat ettimbayağı bir toparlanma oldu saçımdane o bakım yağları ne ısırganlı sarımsaklı şampuanlar hiç işe yaramadı daha beter ettişimdiyse en önemli sorunum saç derim kabarıyor koca koca parçalar çıkıyorterleyincede fena kaşınıyor.buunun içinde ilaç kullandım ama evam edyor.bide sarımsağı saçta bekletmek en doğal ve faydalı olanı hiçte öyle kokmuyor yıkayınca geçiyor

• #1.589
saçlarım aşırı derecede dökülüyorr elimi atsam bi tutam saç gelıyo nerdeyse. saçlarıma bilmediğim bişeyide sürmek istemiyorum.ama arkadaşım bana fiyto sarımsak özlü şampuanı önerdi.kullananlar varmı aranızda etkisi varmıı

• #1.590
Kızlar geçen yıl saçlarım dökülüyordu, 40 ampüllük kerastase aminexil kürü tamamen durdurdu, tavsiye ederim.

• #1.591
arkadaslar deli gibi saçlarım dökülüyo hergün saçlarımı kaybediyorum bölgesel bi dökülme değil hepsi aynı anda avuç avuç gidiyo gün içinde elimi saçıma attıgım her an 6-7 tel elimde banyoya girmeye korkuyorum yıkarken 10-12 tararken 128 evet az önce tam 128 tel döküldü gün içinde sokakta derste evde döküldüğünden hariç 128 tel sadece tararken üstelik.. geçen hafta doktora gittim tahliler normal benlik bişi yok ded i cildiyeci ama 1,5-2 aydır hergün bu sıkıntı içindeyim sevgilimle buluşmaya bile gidemiyorum özgüvenim sıfır saçlarım örülü hep aman dökülmesi die uzun saçlarımı boyatıp fönletip maşalayıp gezmeyi özledim ... napayım allah aşkına yardım edin .. karanfil suyu bioblas sarımsak her şeyi herşeyi denedim.. durmuyo dökülmem 21 yaşında kel kalıcam yakın zamanda

• #1.592

geçmiş olsun vitamin takviyesi yapmanı tavsiye ederim düzenli uyku yaşam spor vs. bunlarıda düzeltmelisin diyet dönemindeysen protein içerikli beslenmeni öneririm zamana bırak kendini canım.

• #1.593
geçmiş olsun vitamin takviyesi yapmanı tavsiye ederim düzenli uyku yaşam spor vs. bunlarıda düzeltmelisin diyet dönemindeysen protein içerikli beslenmeni öneririm zamana bırak kendini canım.

canım diyet yapmıyorum şuan ama mevsimsel midir yada baska bişeymdr bilmiyorum ilk kez basıma geliyo bu denli dökülme. vitamin takviyesi derken? b12 im tahlilde normal çıktı 410lardaydı b12im. ama ben gene de nerox b12 hap kullanıyorum arada sırada. bepanten bemiksi şampuanıma karıştırsam faydası olr mu ki.s artk buldugum herseyı de kafama sürmek istemiyorum kalan 2tel saçım da mahvolacak

• #1.594
Bende son 2 ayda 7 çeşit şampuan denedim sürmediğim şey kalmadı amacım uzatmak ve güçlendirmek bence sabırlı olmak bir süre oluruna bırakmalısın sonuçta dökülenler artık yaşamını doldurmuş kıl folikülleri yenileri çıkıcak emin ol saçların yağlıysa her akşam yıkayıp uyumalısın ve yumuşak şampuan öneriyorum yağlı bile olsa yıpranmasını engellemek adına besleyici onarıcı tarz içerikler uygun sevgiyle kal canım

• #1.595

canım saçlarm bi garip dini yağlı ucu kuru .. elseve argınınne kullanıyorum şuan bn. doktora gittim bgün tekrar dökülmem mevsmselmiş priorin verdi ve ne yaparsam yapaym bu süreçte dökülmemin durmayacağını 3 ay devam edeceğini sölei çnkü mevsmsel dökülme 3 ay sürermiş.. priorini yarın alıcam deniycem sonuçları bildirirm

• #1.596
Benimde uçları kuru dipleri normal bu yüzden yumuşak şampuan kullanıyorum birde günde 3 kez dus aldığım zamanlar oluyor şampuansız duş alamıyorum kremli yada hassas şampuanlardan denedim umduğumu bulamadım açıkçası, eminim birisi benim saçıma uygun şampuan üretti onu bulacağım :)

• #1.597
demir eksikliğine bağlı saç dökülmesi yaşayan var mı?

• #1.598
Arkadaşlar benim avuç avuç saçlarım dökülüyodu yani anlatamam size nasıl döküldüğünü banyoda ağlayacak duruma geliyodum sonra cilt doktoruna gittim B12 vitaminim en alt seviyede cıktı 5 tane iğne vurundum bide bi solusyon hazırlattı doktorum 2 günde bir sürdüm kafama 2 3 saat bekledim yıkadım size yemin ediyorum 1 tel bile dökülmem olmadı sonra banyoda dökülmüyo taraken işte hiçbiryerde tabi bu mutluluğum fazla sürmedi iğneleri bıraktım sac dökülmem artarak devam etti bende kendimce B12im düştü gene deyim iğne aldım vurundum vurundum yok yine dökülüyo dahiliyeye gittim kan verdim herşey norma cildiyeye gittim kan verdim yine herşey normal sonra doktor aynı solusyon galiba yine verdi bene kokusu aynı gibi her aksam yatarken sürüyorum(zaten su gibi) sabah işe gidiyorum akşam gözüm alırsa yıkıyorum almazsa üzerine tekrar sürüyorum koku fln olmuyo bide her gece biotin 5mglık kapsül kullanıyorum natures bounty ismide daha 3 4 gün oldu başlayalı ama kızlar saclarım %70 80 daha az dökülüyo anlamadım valla solusyondanmı yoksa bu biotinmi ii geldi tırnaklarım hale hale olur uzadıkca o cizgilerden kırılırdı o kadar kötü durumdaydıkı şimdi tırnaklarım bile sertleşti sanki kızlar recetede okuyabildiğim kadarıyla solusyonun içeriğini yazacam bi cildiyeye götürürseniz o anlar galiba
salisilik asit 20gr
alkol %90 500 derece
gliserin 10gr
devit-3 amp 1 ampul
bepanten 3 Amp gercekten işe yarıyo bence 3 ay hergün kullanacakmısım ama ben ilk haftadan etkisini gördüm sanki az önce duştan cıktım hemen size yazmak istedim cünkü saç dökülmesi insanı pskolojık olarak cok etkiliyo kendine güveni gidiyo insanın inşallah sizde şifanızı bulursunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…