kızlar merhaba ... öncelikle ben de sizin gibi dertliyim saçlarımdançok aşırı dökülme vardı denemediğim hiçbirşey kalmadı " eczaneden en pahalı bitkisel şampuanı aldım olmadı , ampül kullandım, netten getirttiğim yağ karışımını kullandım , yapmadığım şey kalmadı öncelikle şunu anladm ki saç yapınız yağlıysa yağ karışımı saçı daha çok döküyor ısırganı hep duyardım ama denemedim 4 sefer oldu kullanıyorum saç dökülmem durdu sayılır 10 larca saç telim dökülürken şimdi birkaç tane ve ayrıca kafamın tepesi saç doldu :) düzleştirirken zorluk çekiyorum dik dik duruyorlar o kadar yani 4 seferde bi mucize :) uzamas ına birşey diyemem ama dökülme için başka yöntem bulamadım ben kesinlikle ısırgan deneyin derim ben .. sağlıklı , bol saçlı günler
kızlar merhaba ... öncelikle ben de sizin gibi dertliyim saçlarımdançok aşırı dökülme vardı denemediğim hiçbirşey kalmadı " eczaneden en pahalı bitkisel şampuanı aldım olmadı , ampül kullandım, netten getirttiğim yağ karışımını kullandım , yapmadığım şey kalmadı öncelikle şunu anladm ki saç yapınız yağlıysa yağ karışımı saçı daha çok döküyor ısırganı hep duyardım ama denemedim 4 sefer oldu kullanıyorum saç dökülmem durdu sayılır 10 larca saç telim dökülürken şimdi birkaç tane ve ayrıca kafamın tepesi saç doldu :) düzleştirirken zorluk çekiyorum dik dik duruyorlar o kadar yani 4 seferde bi mucize :) uzamas ına birşey diyemem ama dökülme için başka yöntem bulamadım ben kesinlikle ısırgan deneyin derim ben .. sağlıklı , bol saçlı günler
Canım daha dökülmen yeni sayılılır. Bence çözüme kavuşacaktır. En azından nedenini biliyorsun. Biraz sabret bakalım.
Ben doktora ne zaman gitsem ketoral veriyor. Hapını yuttum, şampuanını sürdüm olmadı. Yumurta ye dedi.İçindeki kükürtlü madde saça iyi geliyormuş. Her gün 1 yumurta yiyorum kolestrolüm tavan oldu :)) Elma sirkesi içtim midem mahvoldu. Şimdi multivitamin kullanıyorum. Bakalım. 2 senede epey seyreldi. Az zamanım kaldı bir çaresini bulmak lazım. Haftasonu kuaföre gittim. Geriye doğru fön çekti. Şakaklarımda boşluklar oluşmuş. .Kendileriyle tanıştım. Moralim bozuldu. Çocuk da topuzu orayı kapatacak şekilde yaparız dedi.
Bir serum buldum. Bakalım onu deneyeceğim. Ablamda işe yaradı. Onun dökülmesi durdu. Eğer tesadüf değilse ve bende de gerçekten işe yararsa buraya da yazacağım mutlaka.
Merhaba.
Bi ısırganı nasıl yapıp saça uyguluyorsunuz ?
Benimde saçlarımda aşırı dökülme ve uzamama durumu var. sampuan hap yağlar kullandım ama faydası olmadı sen ısırganı ne şekilde kullandın acaba
Ben kaynatiyorum sonra 10 dk demlenmeye bırakıyorum banyodan çıkmadan saclarimi onunla duruluyorum tekrar su dökmeden cikiyorum yani sacımda kalıyor ben en basta sacım kirli kaldı diye düşünüyordum ama hicbir kotu etkisi kokusu rengi olmadı acikcasi
merhaba canım ben dort senedır ugrasıorum eger ılgılenırsen yaptıgım bakımları yazabılırım benım su an tamaman gectı aslında daha onceden gecmıstı fakat o kadar korktum kıı hala bakım yapıyorum su an dokulmam yok ve gur saclarım cook sukur :)
Neler yaptıgınızı söyleyebilir misiniz ? İçten bir probleminiz var mıydı ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm seninki biraz daha farkliymis sackiran uygulamalara daha iyi yanitlar veren bi hastalik. Cok sukur ki atlatmissin. Benm dokulmem genel ve dokulenlerin yerini almasi biraz zor. Korkunc bi dokulme yasiorum sacimi duzeltmek icin dokunuorum ve saclar elimde kaliyor. Soyledigin yontemlerin hepsini denedm o verdign markanin urunleri haric. Iyi gelmsti fakat smdi hcbi sekilde iyi gelen bisi yok. Herseyi deniyorum son sürat devam ediyor. Cok zor bir durum Allahim bu derde sahip olanlarin yardimcisi olsun cevabin icin de ayrica tesekkur ederim..öncellikle özür dilerim mesajına tatilde olduğum için gec yanıt verdım..
Oncelıkle soze sole gırmelıyım ben 4 sene once sac kıran oldum cok korkunc gunlerdıı tedavı gordum tamamı dokulebılır dedıler..ve ınanır mısın o gun bu sac dokulmesı sorununu atlatıp ınsanlara faydalı olacak seler yazmaya karar verdım ve uye oldumm...
çok fazla tedavı gordum ve cok para harcadım denemedıgım yontem kalmadı..
Bazılarının sonu gercekten husrandı..
Burada fayda gordugum bır kaç urunden bahsetmek ıstıorum bunun basında zeytın yagı (saf) ve sarmısak gelıyor.
Sarmısagı pelte ettıkten sonra sorunlu bolgeye zeytınyaı ıle krıstırıp ocakta bır sure kaynattıktan sonra surdum..sonuc en az uc denemeden sonra veriyor.ve gercekten yenı sac cıkısı ve dokulmlerde azlma olusuor..
2.doktorun yazdıgın dermotove merhem sacın dokulen alanına suremke faydalı geldı
3.badem yagı susam ve zeytınyagını karıstırıp içerisine bemix ve redoxan kıırıp sacıma maske yapmakta sonuc verdı.
4.sacınız eger uzunsa(benım o donem belıme kadardı ) sacınızdan bıraz fedakarlık yapıp kestırmek..bu kısım canuınızı sıkabılır ben cok usuldum ama tedavı suresınce yenı saclarla daha gur uzadı.
5.ve eger deneyebılırsenız redıst urunleri sampuan ve sac bakım yagları mukemmel..
Arkadaslar aklınıza takılan soru olursa yanıtlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?