Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.681
Önce doktora git test yaptır sebebini bulsunlar,,biyolojikmi psikolojikmi...daha sonra ona göre yönlendirirler..

• #1.682
Nashi nin argan yagli sac dokulmesi serisini kullanan var mi? Yagini kullandim memnunum ama dokulme serisi ise yaradi mi merak ediyorum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

• #1.683
arkadaşlar genetik saç dökülmesine sahip erkek tanıdığı olan varmı?? saç mezoterapisi yaptırmak istiyoruz kuzenim için 23 yaşında saçları dökülüyor lütfen yardımcı olun

• #1.684
benimde son bir haftadır normalinin 3-4 katı kadar fazla dökülüyor :/

• #1.685
Bende de fon yapmayida kestim ama dokulme sanki daha cok oldu anlayamuyorumm ((

• #1.687
Clear in saç dökülmesine karşı şampuanını denedim, inanır mısınız öncekinin onda biri kadar bile dökülmüyor üstelik bir iki yıkamada kesti dökülmeyi.

• #1.688
arkadaş tavsiyesi ile naturalse diye bitkisel bi ürün aldım.. iki ayda dökülmem kesildi ve saçlarım sanki kabarıyo ve gür gözüküyor..birde gec yağlanıyor...ben sitesinden aldım ama arkadasıma hastaneden almıs dr yazmıs...

• #1.690
Arkadaslar benimde saclarim cok dökülüyor tepe kısmında acilma oldu yeni sac cikartmak icin ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun

• #1.692
[QUGittim dok"kopuksuz, post: 36891468, member: 488659"]mezoterapi ve prp öneririm, vakit kaybetmeden kan tahlili yaptırmalısın büyük ihtmalle b vitamini eksikliğin var[/QUOTE]
Gittim doktora tahlil yaptırdım demir eksikliği cikti ilac falan fayda etmiyor dogal yöntemleri arastiriyorum

• #1.693
Merhabalar. Benimde çok aşırı dökülüyor erkek tipi dökülme çok seyreldi artık avuç avuç. Psikolojim bozuldu resmen. Dr gittim kaç kere vitamin kan hapı kullandım şuan değerlerim iyi. Tekrar gittim hormonal bi dökülme var. Hormonların dengelenmesi için doğm knt hapı önerdi dr. Ama ben gebelik düşünüyorum. Zaten o hapı kullanmıştım kullanırken dökülme azalmıştı bırakınca tekrar dökülme basladı yani dökülme erteleniyor çözüm değil. Çare çözüm bulamıyorum moralim sıfır.

• #1.694
kopuksuz arkadaşım bu saç mezoterapisi ve prp yi nerede yaptırdın acaba ?

• #1.695
arkadaşlar saçlarım çok seyrek ve saç mezoterapisi prp yaptırmayı düşünüyorum istanbulda bilidiğiniz çok iyi bir yer var mı

• #1.697
Mezoterapi yaptıran arkadaşlar, kalıcı çözüm oluyor mu yoksa ömür boyu ara ara yaptırmak mı gerekiyor ? Mezoterapi yi bırakınca tekrar dökülüp eski haline dönüyor diye duymuştum.

• #1.698
mezoterapi belirgin bir değişiklik yaratıyormu arkadaşlar yoksa sadece saç sağlığınımı etkilyor hani saçlar eski haline dönüyormu merak ettim...

• #1.699
Iyi aksamlar ben bugun üniversite arkadaşımdan sac dökülmesine demlenmis siyah çayın iyi geldiğini hatta yeni sac çıkarttığı nı duydum.Acaba çay maskesini yapan var mı?Teşekkürler

• #1.700
Hayırlı günler arkadaşlar ben aranızda yeniyim ins doğru yere yazıyorumdur saçlarım ince telli ve seyrektir ama dokulme mevsim değişikliğinde biraz artardı 2 ay evvel iki kere boya yaptım onun öncesinde 5 sene doğaldi 1 aydir o kadar çok dökülüyor ki 1 kere daha boyadim açılan yerler gözükmesin diye buradaki forumların birinde okudum zahmetsiz olduğu için hemen denedim yarım fincan sicak şuya 1 tatlı kaşığı karanfil koydum biraz demledim suzdum pamukla sac diplerine sÜrdüm günde 1 kere yaptım çok faydası oldu sac cikarirmi bilmem ama boyadan bakım yaglarından mevsim değişikliğinden dökülüyor ise karanfili deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…