merhaba arkadalar bir haftadır falan saclarım felaket dökülüyor banyodayken ıslak haliyle bir avuc sac cıkıyor ama öndceden banyoda en fazla bir iki tel sac dökülürdü bugun natura derm die sac bakım yağı aldım etkisi olur mu acaba siz ne önerirsiniz
tesekkur ederim kullandığın sac bakım yagı dökülmeye bir etki etmedi ama saclarım parlamaya basladı arkadasım sordu gecen gun sacına ne yapıyor diye en azından baska bir işe yaradı dediğiniz sampuanı denicem teşekkür ederim :)Slmlar mevsimsel dökülmeden kaynaklanıyor olabilir, eğer değilse sarımsak özlü bir şampuan kullanıp 2 hafta sonucu bekle, mevsimsel dökülme değilse saç dökülmenin azalması lazım,saç bakım yağları saç kırıkları ve deformasyon için iyi,NeoCure marka sarımsak şampuan önerebirim N11 vs. sitelerden bakabilirsin ya da başka bir marka bildiğin varsa kullanıp sonucu görmende fayda var.
Merhaba , bu seti sgk üzerinden reçete ile mi aldınız yoksa ücretli olarak mı aldınız ? Bu konuyla ilgili çok müzdaribim ve yarın benmde randevum var bakalım ne olacak :/Merhaba arkadaşlar,
son derece sağlıklı saçlara sahipken neden olduğunu bir türlü anlamadığım şekilde saçlarım dökülmeye başladı ilk etapda önemsememiş durur demiştim ama giderek kötüleşti , sonrasında bir kaç cildiye doktoruna hatta dahiliye hekimine gittim tüm tahlillerim yapıldı bir takım ürünler verildi kullandım ama nafile dökülmem devam etti psikolojim bozulmaya başlamıştı resmen son olarak Bursa Acıbadem hastanesine gittim ordaki doktorum bana bir saç bakım seti önerdi adı REMOLENT 3'lü saç bakım seti üç ürün var şampuan , serum , solüsyon hepsini düzenli olarak kullanıyorum saçlarım sanki yeniden kendini buldu dökülmem çok azaldı ve saçlarımin daha dolgun ve güçlü olduğunu söyleyebilirim. saç dökülmesi ve saçları ile problem yaşayan herkese REMOLENT saç bakım setini seve seve öneririm. buradan bu ürünü yapanları tebrik etmek ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum...
Merhaba , bu seti sgk üzerinden reçete ile mi aldınız yoksa ücretli olarak mı aldınız ? Bu konuyla ilgili çok müzdaribim ve yarın benmde randevum var bakalım ne olacak :/
Kim dolandirici anlayamadim?kendileri satıcı....
Kim dolandirici anlayamadim?
Hadi ya soylediginuz iyi oldu tesekkurlerkullanıcı adının üzerinde çizgil iile çizilmiş üyeler bu ürünün satıcısı üye olup ürünü övmüşler...
Yaklaşik Olarak 2 Haftadir Dökülüyor. O Sabunlari Biliyorum Ama Kimi Zeytinyaği Sabunu Kimi Defne Kimi Başka Birşey Tam Olark Ne Sabunu Biliyor Musun?
O şampuanları bende denedim hiçbir faydasını görmedim bende malesefartk piskolojimi çok fazla etkiliyor saç Dökülmelerim[/QU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?