Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçı Dökülenlerin Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi cimcimebenim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
  • #1.701
Yıllardır saç dökülmesiyle mücadele ediyorum bulunduğum şehirdeki neredeyse tüm cilt doktorlarına gittim. Endokrin bölümüne gittim ve aylarca tedavi uyguladım. Sonuç olarak hanımlar mevsimsel değilse ve saç dökülme nedenini net olarak bulamıyorsanız şampuan, yağ kürleri, losyonlar yada serumlar hiç bir şekilde etki etmiyor. Hatta şampuan ve yağ kürlerinin özellikle yapı olarak ince ve yağlı saç tipine daha çok zarar verdiğini söyleyebilirim. Sonuçlar kişiden kişiye farklılık göstersede genellikle hem maddi hemde manevi kayıptan başka bir sonuç elde edemiyorsunuz. Ben prp için araştırma yapıyorum mezoterapi için olumlu yorumlar yok açıkcası. Prp yada mezoterapi yaptıranlar kaç seans uygulattıkları ve aldıkları sonuçlar hakkında deneyimlerini merak ediyorum açıkcası.Umarım bu tedavi yöntemini denemiş ve ayrıntılı olarak anlatıcak olanlar vardır. Hepimizin en kısa zamanda şifa bulması dileğiyle.

• #1.702
valla bioxin mioxin hikaye iki ürün önerebilirim ikisi de süper birincisi vichy dercos diğeri ise serum solüsyon ve şampuan 3 ürün bir arada bayi eczanelerde satılan REMOLENT saç bakım seti bu iki ürünü saç dökülmesi için tek geçerim.

sevgiler...

• #1.703
merhaba arkadalar bir haftadır falan saclarım felaket dökülüyor banyodayken ıslak haliyle bir avuc sac cıkıyor ama öndceden banyoda en fazla bir iki tel sac dökülürdü bugun natura derm die sac bakım yağı aldım etkisi olur mu acaba siz ne önerirsiniz

• #1.704

• #1.705
Slmlar mevsimsel dökülmeden kaynaklanıyor olabilir, eğer değilse sarımsak özlü bir şampuan kullanıp 2 hafta sonucu bekle, mevsimsel dökülme değilse saç dökülmenin azalması lazım,saç bakım yağları saç kırıkları ve deformasyon için iyi,NeoCure marka sarımsak şampuan önerebirim N11 vs. sitelerden bakabilirsin ya da başka bir marka bildiğin varsa kullanıp sonucu görmende fayda var.

• #1.706
tesekkur ederim kullandığın sac bakım yagı dökülmeye bir etki etmedi ama saclarım parlamaya basladı arkadasım sordu gecen gun sacına ne yapıyor diye en azından baska bir işe yaradı dediğiniz sampuanı denicem teşekkür ederim :)

• #1.708
Merhaba Cimcimebenim, öncelikle geçmiş olsun acil şifaların olsun dileklerimi iletiyorum. Ben de yıllardır saç ve cilt üzerine farklı deneyimler elde etmiş biri olarak nihayet aradığım ürünleri bulduğum bir dönemdeyim. Deneyimlerim sonucunda saç ve saç derisi problemlerinde etkin, bitkisel formüllü olan bu ürün setinin senin de işine yarayacağına inanarak samimiyetle önerebiliyorum. "Remolent" adında aylardır kullandığım ve gerçekten çok çok memnun kaldığım bir ürün seti. Ürünün sitesi olan .... sitesinden alıyorum ürünleri. Sitede bahsedildiği gibi etkin sonucu en kısa zamanda alabildim. Umarım senin de işine yarar. Siteyi incelemeni, sitenin danışma hattıyla görüşmeni tavsiye ederim... Güzel haberlerini alabimek ümidiyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • #1.709
Merhaba arkadaşlar,

son derece sağlıklı saçlara sahipken neden olduğunu bir türlü anlamadığım şekilde saçlarım dökülmeye başladı ilk etapda önemsememiş durur demiştim ama giderek kötüleşti , sonrasında bir kaç cildiye doktoruna hatta dahiliye hekimine gittim tüm tahlillerim yapıldı bir takım ürünler verildi kullandım ama nafile dökülmem devam etti psikolojim bozulmaya başlamıştı resmen son olarak Bursa Acıbadem hastanesine gittim ordaki doktorum bana bir saç bakım seti önerdi adı REMOLENT 3'lü saç bakım seti üç ürün var şampuan , serum , solüsyon hepsini düzenli olarak kullanıyorum saçlarım sanki yeniden kendini buldu dökülmem çok azaldı ve saçlarımin daha dolgun ve güçlü olduğunu söyleyebilirim. saç dökülmesi ve saçları ile problem yaşayan herkese REMOLENT saç bakım setini seve seve öneririm. buradan bu ürünü yapanları tebrik etmek ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum...

• #1.710
Merhaba , bu seti sgk üzerinden reçete ile mi aldınız yoksa ücretli olarak mı aldınız ? Bu konuyla ilgili çok müzdaribim ve yarın benmde randevum var bakalım ne olacak :/

• #1.711
merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım yaklaşık 5 yıldır saçlarım dökülüyor ilk olarak demir eksikliği dendi demir ilaçları kullandm düzenli bemix bephanten evigen susam yağını kullandım ve bioxin şampuandan başka bir şey saçıma sürmedim 2 yıl kadar böyle devam etti ancak saçlarımda bir değişme olmadı. Bu yaz biraz dökülmesi azaldı panten aqua kullanıyordum gayet iyiydi üniversiteyi kazandm morallar iyi sonra okuyacağım şehire geldim saçlarım başladı yine dökülmeye durduramıyorum yok çam terabenti yılan yağı menekşe yağı sürekli et yiyorum yok yok.
bugun bir şey farkettim ve buraya yazmaya karar verdim kaşım ve burnumdaki kıllar bile dökülmeye başladı sabahları saçlarımın yarısını yatakta bırakıp kalkıyorum. genetik desek ailemde sıkıntı yok 5 seneye kadar saçım toka tutmazdı ha saçımı boyuyorum meburen oda hamilelerin boyadığı amonyaksız boyalarla bembeyaz çünkü saçlarım ya ağlıyorum her gün bana bi akıl verin napaym ben saçımın tepesi açıldı resmen bu yaşta olmaz ki bu aynaya bakmak istemiyorum bide beyaz tenli siyah saçlıyım iyice sırıtıyor

• #1.712
Merhaba , bu seti sgk üzerinden reçete ile mi aldınız yoksa ücretli olarak mı aldınız ? Bu konuyla ilgili çok müzdaribim ve yarın benmde randevum var bakalım ne olacak :/

bunlar bizzat kendileri satıcı....

Son düzenleme:
  • #1.714
  • #1.716
Benimde saçlarım çok fazla dökülüyor. Market şampuanlarını kullanmayı bırakalı çok oldu fakat hala dökülüyorlar. Gittim bir ton test yaptrdm guatrm vs bir rahatszlığımda yok bana önerebileceğiniz bir şampuan var mı?

• #1.718
O şampuanları bende denedim hiçbir faydasını görmedim bende malesef artk piskolojimi çok fazla etkiliyor saç Dökülmelerim

• #1.720
bende bu konuda sorun yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…