- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Siyaha boya zor açılıyo maalum. En az 1,5 yıl dinlenir saçlar o ara bakıma devam edersiniz. Boyamak için cok zamanımız olacak beyazladığında yazık bu kadar işleme magruz bırakmayın.Merhaba guzel üyeler :)
Saçlarımı daha önce extra blond vs tarzında urunlerle sapsarı yaptım sonra boyattim ve çok yıprandı, tam kendi haline geldi 2 yıl önce mahvettim ve kısacık kestirdim 2 yıldır hem uçlarından aldirip hemde uzatmaya çalışıyorum bor sürü pahalı sampuan olsun maske bakim yagları ucuzunu normalin hepsini denedim şu an saclarim omuzlarimda eskiden belimdeydi
Uzun lafın kısası bu yazın sonunda saçlarıma açılsın diye loreal sunkiss surdum fakat çok güzel olduğu söylenemez turunculuk var diplerim hemen geliyo ne yapsam sizce ? Yiratmak da istemiyorum daha fazla
Farkındaysan mahvettim dedim yıpramdı dedim yıpranmayla reklam mı oluyor ?Reklam yapsan bu kadar olmaz he
Konuma da bakabilirsiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim :)Saçının dibini ve genel görünümünü bir koy bakayım, sana söyleyeceğim ne yapacağını.
Hangi kuaför nerede ?Ben kuaforde kendi rengime boyattım. Adam nasıl boyadıysa hem kendi rengimle aynı oldu hem de akma yapmadı. Su an böyle kullanıp uzatıyorum. Siz de öyle yapın.
Bakayım canım, bu arada anlattığın kadar kötü değil saçların merak etme.Konuma da bakabilirsiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Konuma da bakabilirsiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Mahalle kuaforuHangi kuaför nerede ?
Çok teşekkür ederim, sizin tavsiyelerinizi taki edip saçlarıma bir sürü şey denemiştim :) Saç bölümünde bir uzmansınız :) Hem turunculuktan şikayetçiyim hem de ne renk yapacağıma karar veremiyorum. Kaşlarım doğuştan siyah ama doğal saç rengim açık küllü kumral herkesin istediği bir renk. Ama loreal sunkissle açtım ya boya yaparsam yanacak saçlarBakayım canım, bu arada anlattığın kadar kötü değil saçların merak etme.
Şimdi sen dibinin gelmesinden mi dertlisin yoksa saçında ki kızılımsı yansımadan mı? Ne olmasını istiyorsun tam olarak? Ona göre sana boya numarası söyleyeceğim.
Öyle yapan kuaföre helal olsun, İstanbulda mı? Saç renginiz normalde ne renk?Mahalle kuaforu
Fotoğrafıma bakın, bu saç nasıl ombre olacak olsa da baya yıpranmaz mı ?Ombreye cevirtip uzamaya birakin bence.
Fotoğrafıma bakın, bu saç nasıl ombre olacak olsa da baya yıpranmaz mı ?
İnan bende bilmiyorumTeorik bir oneride bulundum ama pratikte nedir bilmiyorum durum acikcasi. Siz bu konuda benden daha tecrubelisinizdir.
Değil.. kumral benim saçlar.. 5 boyayı mix yaptıÖyle yapan kuaföre helal olsun, İstanbulda mı? Saç renginiz normalde ne renk?
Çok teşekkür ederim, sizin tavsiyelerinizi taki edip saçlarıma bir sürü şey denemiştim :) Saç bölümünde bir uzmansınız :) Hem turunculuktan şikayetçiyim hem de ne renk yapacağıma karar veremiyorum. Kaşlarım doğuştan siyah ama doğal saç rengim açık küllü kumral herkesin istediği bir renk. Ama loreal sunkissle açtım ya boya yaparsam yanacak saçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?