Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım

geceninkralicesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.276
3.056
133
Merhaba guzel üyeler :)
Saçlarımı daha önce extra blond vs tarzında urunlerle sapsarı yaptım sonra boyattim ve çok yıprandı, tam kendi haline geldi 2 yıl önce mahvettim ve kısacık kestirdim 2 yıldır hem uçlarından aldirip hemde uzatmaya çalışıyorum bor sürü pahalı sampuan olsun maske bakim yagları ucuzunu normalin hepsini denedim şu an saclarim omuzlarimda eskiden belimdeydi
Uzun lafın kısası bu yazın sonunda saçlarıma açılsın diye loreal sunkiss surdum fakat çok güzel olduğu söylenemez turunculuk var diplerim hemen geliyo ne yapsam sizce ? Yiratmak da istemiyorum daha fazla

Siyaha boya zor açılıyo maalum. En az 1,5 yıl dinlenir saçlar o ara bakıma devam edersiniz. Boyamak için cok zamanımız olacak beyazladığında yazık bu kadar işleme magruz bırakmayın.

Kuaföre gidin dip boya gerektirmeyen bir renk yapın ve uzayana kadar bekleyin sadece kuaförde boyatın. Saçlarınız çok yıprandıysa keratin bakımı yaptırabilirsiniz tek seansta işe yarıyor

Ben kuaforde kendi rengime boyattım. Adam nasıl boyadıysa hem kendi rengimle aynı oldu hem de akma yapmadı. Su an böyle kullanıp uzatıyorum. Siz de öyle yapın.

Eklentiler

• 8C7D4D59-A3A7-4007-8B3F-F240E27B88E4.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 217
  • FEF2EFC0-E313-4925-A247-C1E652D962BB.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 227
  • F2DD6C1F-A9E6-4B72-B273-F961FD04B432.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 230
  • DE469FA8-7C87-4CD8-AF71-F166EA3B82E3.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 214
  • A21AB410-73C8-428B-87AC-1F5AE7F02F4B.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 228
Konuma da bakabilirsiniz, yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bakayım canım, bu arada anlattığın kadar kötü değil saçların merak etme.

Şimdi sen dibinin gelmesinden mi dertlisin yoksa saçında ki kızılımsı yansımadan mı? Ne olmasını istiyorsun tam olarak? Ona göre sana boya numarası söyleyeceğim.

Çok teşekkür ederim, sizin tavsiyelerinizi taki edip saçlarıma bir sürü şey denemiştim :) Saç bölümünde bir uzmansınız :) Hem turunculuktan şikayetçiyim hem de ne renk yapacağıma karar veremiyorum. Kaşlarım doğuştan siyah ama doğal saç rengim açık küllü kumral herkesin istediği bir renk. Ama loreal sunkissle açtım ya boya yaparsam yanacak saçlar

Estağfurullah, uzman sayılmam ama elimden geleni yapıyorum. Çok teşekkür ederim.

Şimdiiii, saçların açık küllü kumral değil koyu küllü kumral. Ön tarafta şakaklar daha açık renk olabilir ama dibin oldukça koyu bunda anlaşalım.

Çözümün çok kolay Loreal Majirel 6.11 koyu yoğun ekstra küllü kumral saç boyası alıyorsun, karışımı %10 oksidan ile hazırlıyorsun. Verecekleri oksidan muhtemelen %20 olacak onu yarı yarıya su ile seyrelt %10 olsun. Bu karışımı, saç dibine getirmeden yani doğal rengine hiç bulaştırmadan sadece spreyle açılmış olan yerlere sürüyorsun, sana yardım eden biri olursa çok iyi olur. Bu şekilde yarım saat kadar bekliyorsun ve saçını duruluyorsun. Bu kadar...

Not: Karışım 1/1 oranında hazırlanacak yani 50 ml boya 50 ml oksidan, karışımın sıkı bir krem kıvamında olması gerek.

Not 2: Eğer boya doğal rengine değerse rengi açılır bu yüzden kesinlikle değdirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…