Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım

Konuyu dağıtmadan bende sorabilirmiyim

%10 oksidan vermezler mi seyreltmeyi anlayamadım ? Yarısını döküp döktüğümün yerine su mu ekleyeceğim ?

Konuyu dağıtmadan bende sorabilirmiyim

Konu sahibi arkadaşımız izin veriyorsa neden olmasın.

%10 oksidan vermezler mi seyreltmeyi anlayamadım ? Yarısını döküp döktüğümün yerine su mu ekleyeceğim ?

Normalde %10 ve %7 oksidan mevcut fakat bunlar litrelik olarak satılıyor eğer alabilirim dersen al tabii elinin altında bulunması iyidir.

Evet yarısını ayır başka bir şişeye, kalan kısmı su ile doldur ve karıştır.

Saçlarımda kopmalar oluyor, daha da artarsa bu durum ?
Bu arada ammino keratin falan denedim ama işe yaramadı bir zamandan sonra kuaförde de yaptırdım onlar hele berbat. Kendim ne yapabilirim ?

KilicBaligi
Biraz fazla olacak ama :)

Birkaç ay önce yine mesajlaşmıştık ombre ve keratin konusunda. Keratini sizin dediğiniz gibi kendim yapıcam bi kuaför öğretmeni arkadaşa aldırıyorum. Ama öncesinde dip boyamı yapıcam boya sonrası toparlasın diye.

Sorun şu ki; saçlarımda çok beyaz var hemen akıyorlar. Dip boyamı evde yapsam iyi olma ihtimali nedir ve ombrenin cilasını evde yapma imkanım var mı?

Peki saçlarımı bu tonlardan turunculuğu kurtarmak için ne yapabilirim ? Yani serenay sarıkayanın saç rengi gibi olması için mesela

Saçlarımda kopmalar oluyor, daha da artarsa bu durum ?
Bu arada ammino keratin falan denedim ama işe yaramadı bir zamandan sonra kuaförde de yaptırdım onlar hele berbat. Kendim ne yapabilirim ?

Kopma derken kökten kopma mı yoksa saç telleri mi kopuyor? Saçında nasıl bir kimyasal işlem var?

Dip boyası ve ombre büyük sıkıntı. Şimdi dibi boyasan mecbur boylara da süreceksin, boylara sürersen ombrelerin rengi değişecek. Sen de fotoğraf at istersen ona göre konuşalım.

Peki saçlarımı bu tonlardan turunculuğu kurtarmak için ne yapabilirim ? Yani serenay sarıkayanın saç rengi gibi olması için mesela

Turunculuktan tamamen kurtulmak için platine kadar açıp kumrala boyanmalı. Aksi halde cila bile yapılsa o kızılımsı yansımalar sürekli ortaya çıkacak.

Serenay'ın hangi renginden bahsediyoruz?

En iyisi 6.11 majiral... Serenayın küllü kumralı
Kopma dipten değil, saçımın ortalarından başlayan kopmalar var ortalarından itibaren kırpıldı kuaförde çok kısa olmasın diye jilet gibi bir şeyle kosaltma yaptı ara makasla ve uçlarım çok ince dipten ortaya kadar gür ama. Ortadan ve uçlardan kopmalardan var yanık yerlerden yani.
Saçımda loreal sunkiss var öncesinde baya yıpranmalar var ama dilten ortaya kadar sağlıklı ortadan uca kadar yıpranık. Açıcı da var en açık renk sarı boya da var koyu da var her türlü işlem olmuştu ama 1,5 senedir olmuyodu en son bu eylülde sunkiss uyguladım

Tamam ilk açma işlemi saçını zaten hassaslaştırmış, sun kiss de iyice yıpratmış. O kopmalar o yüzden. Ammino keratin kurtarmaz seni. Ya düşük derece sağlam bir brezilya fönü yapılacak ya kendi haline bırakacaksın.Kestir diyeceğim ama zaten uzatmaya çalışıyorsun.

Majirel ile Serenay'ın küllü kumralı çıkacak fakat ilk başlarda gözüne koyu gelebilir bir kaç yıkamaya oturur. Sana tavsiyem yıpranmış kısımlardan kurtulana kadar bir daha saçına kesinlikle açıcı sprey vs bir şey sürme. Uzattıktan sonrasına bakarız.

Alabiliyorsan organik hindistan cevizi yağı al, haftada iki saç boylarına uygula.

Watsonstan lifeco aldım ama saçlarım onu sürdükçe kopmaya devam etti sadece yumuşatmıştı o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…