- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
Benimde aynı senin gibi maalesef :/Kizlar gecen hafta 2. uygulamadan bir hafta sonraki sacimi cekmistim. Soldaki gecen hafta cektigim sagdaki azonce cektigim. Yani uygulamalar arasi 1 er hafta var. Bugun 3. uygulamami yaptim. Bana hic bi fark yok gibi geldi. Diger konularda dax la ilgii fotolara cok aldanmisim galiba biraz hayal kirikligi oldu. Haftada 1 parmak uzadi deyip resim paylasanlar var. Neyse haftaya kadar bakalim bi degisim olacak mi ? Soldaki gecen haftaya ait sagdaki simdiye :)
Yani benim gozler bozuk belki dedim azda olsa fark vardirda goren olur dedim ama cıkkss oda yook :) Saclarimda zaten problem yok bana aman aman bi uzamada saglamicaksa bosuna para verdimm maalesef :/ Tamam bitkisel illaki daha parlatmistir kirolmadan uzatir falanda yani 3. uygulamayi simdi yaptim ama yikaninca etkisi gecmez bence diger hafataya kadar sac diplerinin emdigi yaglar da etki ediyodur heralde 3. uygulamadan bir hafta sonra yani haftaya tekrar resimlicem insallah bir fark olurda okadar zahmet bosa gitmez.Benimde aynı senin gibi maalesef :/
Canim birden fazla bakim kuru sanki sac diplerine olumsuz etki ediyor. Dax bile bence haftada 2 den fazla uygulanmamali sac birazda kendi hakine birakilmali. Ben dax harici bisey uygulamiyorum zaten vaktimde cok olmuyo. Sinemaki bende onceden yaptim dax dan daha hizli uzatmistj bunu farkettim. Ama onuda haftada 1 yapmistim. Haftada 1 gun dax 1 gun sinemaki yapilabilir. Cunku sinemakinin yapisi su oldugu icin daha cok tonik gibi bekletilip yikanir. Bakalim ugrasmaya halim olursa sinemaki icine 1 ampul bemixle haftada 1 de onu uygulamaya calisirim.Kızlar daha önceden Sinameki kürü kullanmıştım birkaç kez ayrı zamanlarda çok dökülmüştü ama yalan yok uzama olmuştu cidden, yarın yeniden başlamayı düşünüyorum çünkü cidden yavaş uzuyor, ben hızlı uzamasını istiyorum dökülmesine de Hindistan cevizi yağı uçlarına sürmeyi düşünüyorum, her pazartesi Sinameki haftanın diğer birkaç günü de dax ve karışık bakım yağını diplere uçlara ise yine Hindistan cevizi yağı kullanmayı planlıyorum. Bakalım, fotoğraflarla yakında paylaşacağım :)
Mesela haftada 2 karışık ve dax bakımı 1 de Sinameki yapabiliriz, ahh ben kaç kere sürdüm 10 kez uygulamadan sonra bile fark edilecek bir şey olmadı moralini bozmak istemem ama biraz daha devam edelim birlikteCanim birden fazla bakim kuru sanki sac diplerine olumsuz etki ediyor. Dax bile bence haftada 2 den fazla uygulanmamali sac birazda kendi hakine birakilmali. Ben dax harici bisey uygulamiyorum zaten vaktimde cok olmuyo. Sinemaki bende onceden yaptim dax dan daha hizli uzatmistj bunu farkettim. Ama onuda haftada 1 yapmistim. Haftada 1 gun dax 1 gun sinemaki yapilabilir. Cunku sinemakinin yapisi su oldugu icin daha cok tonik gibi bekletilip yikanir. Bakalim ugrasmaya halim olursa sinemaki icine 1 ampul bemixle haftada 1 de onu uygulamaya calisirim.
Edelim tatlim aldik bi kere napalimm ben daha basindayim belki fark eder diye umudumi kaybetmek istemiyorum :) Tek iyi yani benim sacimda cildimde biraz kurudur saclar neme doyuyor daha akici ve parlak gorunuyor bakalim haftaya soyle bir parmak atsa ne sevinirdimMesela haftada 2 karışık ve dax bakımı 1 de Sinameki yapabiliriz, ahh ben kaç kere sürdüm 10 kez uygulamadan sonra bile fark edilecek bir şey olmadı moralini bozmak istemem ama biraz daha devam edelim birlikte
Tamam canım merak etme :) Kız orda olsam alırdım sana aktara gitmekte ne var ben tüm paramı ya gratise ya watsonsa ya da aktara harcıyorum :'( Sinameki uzattığı kesin canım ama ben kuruluktan dökülmesinden korkuyorum uçlara Hindistan cevizi yağıyla deniyim bari :/Edelim tatlim aldik bi kere napalimm ben daha basindayim belki fark eder diye umudumi kaybetmek istemiyorum :) Tek iyi yani benim sacimda cildimde biraz kurudur saclar neme doyuyor daha akici ve parlak gorunuyor bakalim haftaya soyle bir parmak atsa ne sevinirdimBen artik kis bastirdi cocukla disari cikip pek aktara falan gidemem giden olursa sinemaki ismarlicam haftada 1 sinemaki 1 defada dax yaparim ozaman basladigim tarih ve resmi kaydederim. Simdilik sadece dax a devamm. He bu ara da dax varken bence baska yag bakimina pek gerek yok gibi ama yinede iyi gelecekse dene canim resim cekmeyide unutmaa :)
2 yasinda bir afacan oglumm var yaz olsa neysede sogukta carsiya gidemiyorum canim sagolasin:) uclara istedigin kadar yag bakimi yap ben diplere cok fazla yag bakiminin tikamasindan korkuyorum kokleri ondan oyle dedim evet sinemaki kurutuyodu biraz ama dax varken istedigi kadar kurutsunTamam canım merak etme :) Kız orda olsam alırdım sana aktara gitmekte ne var ben tüm paramı ya gratise ya watsonsa ya da aktara harcıyorum :'( Sinameki uzattığı kesin canım ama ben kuruluktan dökülmesinden korkuyorum uçlara Hindistan cevizi yağıyla deniyim bari :/
Benim saçlarımı ikiside döktüğü için bende tamamlayacağını sanmıyorum :/ o tamamlamayı Hindistan cevizi yağıyla düşünüyorum gelişmeleri yazacağım :*2 yasinda bir afacan oglumm var yaz olsa neysede sogukta carsiya gidemiyorum canim sagolasin:) uclara istedigin kadar yag bakimi yap ben diplere cok fazla yag bakiminin tikamasindan korkuyorum kokleri ondan oyle dedim evet sinemaki kurutuyodu biraz ama dax varken istedigi kadar kurutsunDax la sinemaki birbirini tamamlar bence denersen yaz mutlaka bilgilendir. :*
İnanmıyorummm saçların harikaaa süperCanım yaa nasıl güzel uzamııışşşş
Ben sınav haftasında pek giremedim o yüzden geç döndüm sana kusura bakma ya. Şimdi fotoğraf çektim atıyorum buraya o zaman
29.09.2016
Eki Görüntüle 1920587
03.12.2016
Eki Görüntüle 1920580 Eki Görüntüle 1920581
Çook teşekkür ederim canım benimİnanmıyorummm saçların harikaaa süpermaşallah maşallah neler yapıyorsun yağı arındırmak için hangi şampuanı kullanıyorsun?
Benim saçlarım nasıl, yaza kadar ne kadar uzar sence :/Çook teşekkür ederim canım benim
Sadece dax ve hardal kullanıyorum arındırmak için de himalaya proteinli şampuan çok memnunum
Canım yaa nasıl güzel uzamııışşşş
Ben sınav haftasında pek giremedim o yüzden geç döndüm sana kusura bakma ya. Şimdi fotoğraf çektim atıyorum buraya o zaman
29.09.2016
Eki Görüntüle 1920587
03.12.2016
Eki Görüntüle 1920580 Eki Görüntüle 1920581
Boyanmayan saç en güzeliÇokta bişeye gerek yok. Ben ne boyadım ne kestirdim şimdi çok uzun saçlarım. Kırık var mı var ama kestirmeye gerek yok en azından uzayana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?