Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Kizlar sacimda bi agirlik hissi var sanki gunlerdir yikanmamisim gibi bi his bu dax i arindiramadigimdan oluyo galiba yaza kadar kullancam Allahtan evdeyim de saclarimi genelde topluyorum.Yumusakligi nemi guzel de saclarimin hareketliligi gitti. Daha agir ve yagli duruyor.

Saçlarına su değdirmeden bol şampuanla köpürt iyice masaj yap saçlarına öyle devam et yıka 1 kere daha şampuanlayınca geçer, bana da bazen oluyo ama arada

Bende 2 kutu aldım ya indirimden bitene kadar kullanıcam foto atıcam:))

Saçlarına su değdirmeden bol şampuanla köpürt iyice masaj yap saçlarına öyle devam et yıka 1 kere daha şampuanlayınca geçer, bana da bazen oluyo ama arada
Canim daxi kullanmadana arindirma yontemlerini falan iyice arastirip kullandim. Denildigi gibi kuru saca sampuan surdum diplere bolca sampuanla ovdum oyle yikadim. Zaten oyle aman aman civik bir yag kalintisi yok hafiften boyle bi agirlik var mesal saclarimi topladigimda normalde ordan burdan cikar akardi sacim simdi yapisip kaliyor. :)

Benimde öyle oluyor canım sanırım fazla nem yüklediği için :)

Benimde öyle oluyor canım sanırım fazla nem yüklediği için :)
Olsum bakalim belkide sacta kalan nem uzamasina vesile olacak kis ayindayiz salina salina gezemiyorum ya zaten Cok da takmadim bu durumu sadece bilgi acisindan paylastim.

Olsum bakalim belkide sacta kalan nem uzamasina vesile olacak kis ayindayiz salina salina gezemiyorum ya zaten Cok da takmadim bu durumu sadece bilgi acisindan paylastim.
Aynen canım banada öyle oldu iyi yaptın hayra yoralım :)

Kızlar daxı arındırmak için mutlaka sıvı halde kullanın ve sıvı bi yağ ekleyin zeytinyağ badem yağı gibi ve tabimi kuru şampuan yapın bi kaç dk hiç su değdirmeden şampuanla masaj yapın sonra ıslatın daha kolay arınıo ve iki şampuanda arınıo hadi bakalım daxla uzatmaya devam

Tam 18 saat beklettikten sonra biraz önce yıkadım saçımı, inşallah uzatıcaz

Aynen cnm inş ama lavantayıda mutlaka dene derim hem durulamada gende içerek çok hızlandırıo uzatmayı
Nasıl oluyor o ben bilmiyorum sadece bi ara içmiştim lavanta çayını

Nasıl oluyor o ben bilmiyorum sadece bi ara içmiştim lavanta çayını
Cnm içmek için 1,5 bardak suya bir tutam lavanta atıp 5 dj demleyip akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorsun saçına sürmek içinde duştan çıkarken 3 bardak suya bir kaşık lavanyayı 10 dk demleyip sürüosun ister yarım saat sonra durula istersende öyle kalabilir ben bazen duruluyorum bazen öyle bırakıyorum

Bunu bende yapcam icemem ama sac tonigi olarak bir ara kullanmisligimda vardi lavantayi. Hemde daxin yagli kalintisinada bi miktar cozum olur ve tonik olarak kullanildiginda da uzattigini biliyorum. Fakat ben durulamamistim ozamanlarda simdide kullandigimda durulamicam bi zarari olmuyor hatta daha faydali diye dusunuyorum.

Aynen kesinlikle cnm ama ben durulayacak kullanmayı tercih ederim sertleştirio saçımı bnm durulamadığımda sanki

Aynen kesinlikle cnm ama ben durulayacak kullanmayı tercih ederim sertleştirio saçımı bnm durulamadığımda sanki
Daxtan sonra sacimsa bi agirlik oluatu nemden dolayi yumusatti ama yapistirdi sacimi o hareketli hali gitti biraz yogun bi bakim urunu oldugundan bende yikama sonrasi yagi ve nemin fazlasini alma acisindan kurutma yapmadan biraz once sac diplerime fisfis yapip kurutuyordum daha onceleri bene herhangi sertlik yapmamisti aksine daha bi parlakti goruntusu :)

Benimde kuruttu herkezde farklı demekki etkisi

Kizlar size birsey sormak istiyorum. Biotinle ilgili bi konuda sordum ama takip eden olmamis demek ki cevap veren olmadi. Benim kullanmadigim biorin hapim var. Medobiotin 5000 mg lik icmiyorum artik suan baska bi multivitamin kullaniyorum. 5 tane falan hapi toz haline getirip sampuanima katsam sizce olur mu? Daha once sampuana biotin katan oldumu? Ne biliyim dogum kontrol hapini bike kattar bu neden olmasin dedim kendi kendime ama bi fikir almak istedim.

Bence öyle yapma, içersen daha faydalı olur düzenli olarak

ben yazdım sana cvp Bi bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…