Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Bende de aynıları oluyor

Hayir o degilde bu ayda 3 parmak boy atan saclara baska bisey mi suruyolar acaba :) tribe girdim resmen banyodan sonra yine giycem cizgiliyi cekcem bakalim foto :)

Hayir o degilde bu ayda 3 parmak boy atan saclara baska bisey mi suruyolar acaba :) tribe girdim resmen banyodan sonra yine giycem cizgiliyi cekcem bakalim foto :)
Ya daxı bende tekrar tekrar denememe şans vermeme rağmen böyle uçlara Hindistan cevizi yapı sürüyorum hem Sinameki küründe hem de daxta

1. resim hic uygulama yapmamisken ki hali
2. resim gecen haftaki
3. resimi simdi cektim.

Benim gozler biraz sorunlu da esim gormuyomusun bir cizgi atmis nerdeyse 2.5-3 cm o cizgiler dedi. Nasil sevindim nasilll uzadigi belli kizlar uzuyor da ayni hizda mi yoksa dax i kullanmaya baslayali 23 gun oldu. 23 gunde 3 cm diyelim mi ozaman buna???
Saclarimi boyamayi dusunuyorum bu hafta diplerden takibi daha da kolay olur ben kullanmaya boyadan sonrada ayni sekilde devam edicem bilginize :)

1. resimle son resim arasinda fark var belli oluyo ben cizgilere takildigimdan bu farki gorememistim. Sizce nasil uzama farkediliyor mu ?

Bugün Sinameki kürünün 2. Sini yapacağım

Üstten beyaz olarak sayınca saçların 2. Beyazın sonunda bitiyor tam olarak anlayamadım ama ilk fotoğrafa göre uzamış canım benim devam edelim bakalım

Sinemakinin icine tam olarak neler katiyosunuz onlarida yazarmisin not alayim oda dursun bi kosede :)

Sinemakinin icine tam olarak neler katiyosunuz onlarida yazarmisin not alayim oda dursun bi kosede :)
Diplere sürüyorum en önemli kısmı bu yoksa benim uçlarım yıprandık olduğu için döküyor, 1 bemiks ampul 1 bepanthane ampul 1 evin-evigen ampul, 1 kapak tatlı badem yağı , yarım çay bardağı kaynamış Sinameki otu, googledan Sinameki kürü diye yazarsan detaylı çıkar, benim kullandıklarım bunlar:) uçlar Hindistan cevizi yağı :) şu an saçımda Sinameki kürünün 2.si kafamda hadi bakalım :)

Insallah istedigin sonucu alirsin. Sinemaki kuru ara verdiginde uzamayi daha da hizlandiriyor. Cogu kiside yazmis bunu bende de oyle olmustu

Insallah istedigin sonucu alirsin. Sinemaki kuru ara verdiginde uzamayi daha da hizlandiriyor. Cogu kiside yazmis bunu bende de oyle olmustu
Benim her hafta farkediyor maşallah maşallah:) ama uçlara değdirdim bugün valla hızlı hızlı sürerken sürebildiğim kadar da Hincidstan cevizi yağı sürdüm uçlara boylara falan bakalım

Bende daxa baslayali 24 gun bugun4 kere uyguladim. Ilk fotoyla son foto arasinda hakketen 3 cm e yakin fark var.Ben tisortun cizgilerinden dolayi yanildim tam anlayamadim. Resimleri goren arkadaslarimda 24 gundemi uzadi bukadar diye sasirdilar bugun. Daxa devam bende bakalim.

Ayyy inşallah etkisi devam eder çok sevindim, devam o zaman dax a:)

Pisst nasıl gidiyo bakımlar filan
Tam senin konuna bakıyordum :) şimdi diplere karışık bakım yağı uçlara Hindistan cevizi yağı sürdüm, baya uzadı ama uçlarım çok az geliyor diplerim baya sağlıklı bir sürü bebek saçlarım çıktı :)) uzama var, haptan mı yağdan mı Sinameki den mi bilmiyorum ama

Benim de valla karman çorman ne yaptığım belli değil:) cümleten kafayı yedik valla. Aklıma gelen herşeyi sürüyom tepeme

Benim de valla karman çorman ne yaptığım belli değil:) cümleten kafayı yedik valla. Aklıma gelen herşeyi sürüyom tepeme
ahahahahhaahha aynen cümleten kafayı yedik çok haklısın :)) yakında foto atmayı düşünüyorum biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum

Kızlar 1 aylık uzama var mı ben öyle hissediyorum ama yok gibi çıkmış fotoğrafta, soldaki fotoğrafta saçlarım daha nemli, sağdaki fotoğrafta biraz daha kuru hali. Yarın Sinameki kürünün 3. Sünü yapıcam bu arada, bugünde diplere karışık saç bakım kürü uçlara Hindistan cevizi yağı sürdüm...

Eklentiler

• IMG_0906.webp
    13 KB · Görüntüleme: 81

Canim sen bir aydir duzenli kullaniyorsun degil mi bakimlarini. Tam anlayamadim ama cok az bi uzama var gibi fakat bu senn beklentini karsilar mi bilmem. Bu bakimlarla ayda 2-2.5 cm uzama olmasi lazim aslina bakarsan istersen saclarini bir ay dinlenmeye birak bazi bakimlar ara verildigi surede daha bi atak gosteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…