Bende de aynıları oluyorBu dax benimde sacimi dokmeye basladi sanirim az once dax suruyordum elime tutam tutam sac gelmeye basladi. Gecen gun yikanirkende biraz fazla dokuldu gibi gelmisti. Valla uzama hala ayniysa ben artik kullanmayi dusunmuyorum. Okadar zahmet cekip ustune bide sac dokup uzatmicaksa param bosa gitti derim. Birde elektriklenmeye basladi saclarim daxtan once boyle bisey yoktu.
Ya daxı bende tekrar tekrar denememe şans vermeme rağmen böyle uçlara Hindistan cevizi yapı sürüyorum hem Sinameki küründe hem de daxtaHayir o degilde bu ayda 3 parmak boy atan saclara baska bisey mi suruyolar acaba :)tribe girdim resmen banyodan sonra yine giycem cizgiliyi cekcem bakalim foto :)
Mutlaka resim cekin bakalim nasil etki edecek. Resimlerimi gormediniz mi acaba yorum bekliyorum ama kimseden ses cikmadiBugün Sinameki kürünün 2. Sini yapacağım
Üstten beyaz olarak sayınca saçların 2. Beyazın sonunda bitiyor tam olarak anlayamadım ama ilk fotoğrafa göre uzamış canım benim devam edelim bakalım
1. resim hic uygulama yapmamisken ki hali
2. resim gecen haftaki
3. resimi simdi cektim.
Benim gozler biraz sorunlu da esim gormuyomusun bir cizgi atmis nerdeyse 2.5-3 cm o cizgiler dedi. Nasil sevindim nasillluzadigi belli kizlar uzuyor da ayni hizda mi yoksa dax i kullanmaya baslayali 23 gun oldu. 23 gunde 3 cm diyelim mi ozaman buna???
Saclarimi boyamayi dusunuyorum bu hafta diplerden takibi daha da kolay olur ben kullanmaya boyadan sonrada ayni sekilde devam edicem bilginize :)
Diplere sürüyorum en önemli kısmı bu yoksa benim uçlarım yıprandık olduğu için döküyor, 1 bemiks ampul 1 bepanthane ampul 1 evin-evigen ampul, 1 kapak tatlı badem yağı , yarım çay bardağı kaynamış Sinameki otu, googledan Sinameki kürü diye yazarsan detaylı çıkar, benim kullandıklarım bunlar:) uçlar Hindistan cevizi yağı :) şu an saçımda Sinameki kürünün 2.si kafamda hadi bakalım :)Sinemakinin icine tam olarak neler katiyosunuz onlarida yazarmisin not alayim oda dursun bi kosede :)
Insallah istedigin sonucu alirsin. Sinemaki kuru ara verdiginde uzamayi daha da hizlandiriyor. Cogu kiside yazmis bunu bende de oyle olmustuDiplere sürüyorum en önemli kısmı bu yoksa benim uçlarım yıprandık olduğu için döküyor, 1 bemiks ampul 1 bepanthane ampul 1 evin-evigen ampul, 1 kapak tatlı badem yağı , yarım çay bardağı kaynamış Sinameki otu, googledan Sinameki kürü diye yazarsan detaylı çıkar, benim kullandıklarım bunlar:) uçlar Hindistan cevizi yağı :) şu an saçımda Sinameki kürünün 2.si kafamda hadi bakalım :)
Benim her hafta farkediyor maşallah maşallah:) ama uçlara değdirdim bugün valla hızlı hızlı sürerken sürebildiğim kadar da Hincidstan cevizi yağı sürdüm uçlara boylara falan bakalımInsallah istedigin sonucu alirsin. Sinemaki kuru ara verdiginde uzamayi daha da hizlandiriyor. Cogu kiside yazmis bunu bende de oyle olmustu
Ayyy inşallah etkisi devam eder çok sevindim, devam o zaman dax a:)Bende daxa baslayali 24 gun bugun4 kere uyguladim. Ilk fotoyla son foto arasinda hakketen 3 cm e yakin fark var.Ben tisortun cizgilerinden dolayi yanildim tam anlayamadim. Resimleri goren arkadaslarimda 24 gundemi uzadi bukadar diye sasirdilar bugun. Daxa devam bende bakalim.
Tam senin konuna bakıyordum :) şimdi diplere karışık bakım yağı uçlara Hindistan cevizi yağı sürdüm, baya uzadı ama uçlarım çok az geliyorPisst nasıl gidiyo bakımlar filan
ahahahahhaahha aynen cümleten kafayı yedik çok haklısın :)) yakında foto atmayı düşünüyorum biraz daha belirginleşsin diye bekliyorumBenim de valla karman çorman ne yaptığım belli değil:) cümleten kafayı yedik valla. Aklıma gelen herşeyi sürüyom tepeme
Kızlar 1 aylık uzama var mı ben öyle hissediyorum ama yok gibi çıkmış fotoğrafta, soldaki fotoğrafta saçlarım daha nemli, sağdaki fotoğrafta biraz daha kuru hali. Yarın Sinameki kürünün 3. Sünü yapıcam bu arada, bugünde diplere karışık saç bakım kürü uçlara Hindistan cevizi yağı sürdüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?