Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Bu arada bende saclarimi boyadim. 1 ay sonra diplerimin nekadar ciktigini gorup daha net bilgi vericem sizlere ama gecen ay 24 gunde 2.5-3 cm e yakin bi uzama el ettim. Bu benim icin super bisey. Sadece haftada 1 dax kullaniyorum. Sampuanimda da bir kapak cam terabentini var okadar. Yalniz sacimi doken sey sanirim cam terabentin o yuzden dunku uygulamam da o sampuani kullanmadim. ilk once sabun daha sonra normal sampuanla yikayip cikiyorum. :)

Haklısın :/ benimde ara vermem lazım ama Sinameki işe yarıyor biraz daha yapayım olmadı ara veririm, soldaki foto daha ıslaktı ondanda uzamamış gözükebilir, bakalım yine ekliycem fotoğraf :/

Süper 2,5-3 cm harikaaa :)

Süper 2,5-3 cm harikaaa :)
Evet canim ilk resimle son resim arasinda 24 gun fark var ve uzama belli oluyor gercekten simdi bu bhaftadan itibaren bir ay haftada bir gun yine uygulicam bir ay sonra dip boyamin resimlerini atarim ayni uzama yina olacak mi bi bakacam merakla bekliyorum

Bende bekliyorum canım merakla :)

Ya kizlar bu daxa basladim baslayali saclarim acayip elektrikleniyo elimle sivazlasam bile hoop havada saclar suyla yatistirmadan da gecmiyo neden boyle bi etki yapti anlamadim. Yag bakimlari elektriklenme yapar mi ki ya

Kızlar saçlarımın ucundan canım kuaförüm kesti ve bakım yaptı, fönlü hali bu :))

Eklentiler

• IMG_0934.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 79
c<nım gayet güzel görünüy0 benim ilk uzatmaya başladoğımda böyle değildi. artık gitme kuaföre sakın uçlar koparsa kopsun.
10 cm falan ne kadar sürede uzar

c<nım gayet güzel görünüy0 benim ilk uzatmaya başladoğımda böyle değildi. artık gitme kuaföre sakın uçlar koparsa kopsun.
Sende fotoğraf atsana ecca'm ilk ve şimdiki ya da en son çektiğini bakıyım merak ettim :))

Can'ım benim ki 13 ayda uzar herhalde çünkü benim aylık uzaman 1 cm yok . Kabul ettim beni ki böyle napayım . Tamam Can'ım yüklüycem

Bir haftada uzama.olmasini beklemeyin ustelik tek seferlik bakimla.birakin biraz zamana yayin ayda bir yada 2 ayda bir resim cekerseniz farki daha iyi anlarsiniz
Dax arinmadigi icin tek sefer yapiyorsniz bence haftada bir gunde karişik bakim yaglarindan faydalanin uzama hizi daha artar ve daxta arinmis olur boylelikle

Ben daxla ayda kac cm uzama olacagini merak ettim. Bu mesajimdan sonra ekledigim resimde ilk resimle son resim arasinda 24 gun fark var zaten bundan sonra aylik olarak cekicem simdi saclarimida boyadim diplerden daha net farkedilir. Ben hizli uzamayi sagladim daxla arindirmada da problem yasamiyorum artik. Suan iyi gidiyor bakalik bir ay sonra resmimi paylasirim.

Ben aynı dediğin gibi yapıyorum bazen haftada 2 karışık bakım yağı yapıyorum haftada toplam 3 bazen 4 kere yaptığım bile oluyor yağları, 2 ayda bir fotoğraf atıcam önceki gibi

Ben kaç kere yaptım o daxı kaç kutu bitirdim öyle belirgin bi uzama olmadı hatta sevdabuzer dediği gibi asla anlayamayız bi kere de ne kadar uzamış çok saçma olur

Ben kaç kere yaptım o daxı kaç kutu bitirdim öyle belirgin bi uzama olmadı hatta sevdabuzer dediği gibi asla anlayamayız bi kere de ne kadar uzamış çok saçma olur
Ben 24 gunden sonraki resimden bahsediyorum sanirim bosu bosuna koymusum okadar resmi hala sacma sapan diyosunuz hayretler icindeyim. Ben hafta hafta koydum ki takip etme acisindan son mesajimda da belirtmisim 24 gun aradan sonra ki fark belirgin diye 1 haftada çim adam degiiz ya hemencecik boy atsin hatta oyle bir parmak falan resim koyanlarada imada bulunmustum. Mesajlari gelisi guzel okuyorsunuz anladigim kadariyla:)

Kızlar dax yeni saçların çıkmasına ve dökülmeleri azaltmaya da yardımcı oluyor mu tecrübe edindiyseniz?

Birde dax dediğiniz dax süpergro mu?

Canım ben seni dikkatli okuyorum yanlış anlama ama ben o kadar yaptım hala uzama olmadı yani, hem çok kafaya takarsak çok az belli olsada o bize yetmiyor bakımları bırakabiliriz, moralimizin bozulmaması açısından dedik şakın yanlış anlama, 2 ayda bir koyalım daha güzel anlarız moralimiz keyfimiz yerine gelir benim senin kadar uzun olsa hiç takmazdım kafama yani benim kısacık saçlı halimi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…