Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Dax in 2. uygulamasini yaptim bugun. Bu sefer sampuanima biraz daha cam terabentini ekleyerek sampuanimi boza kivamina getirdim. Kuru sekilde bes dk falan kopurttum. ikinci yikamayi argan sabunu vardi onun yaptim. Bu sefer guzel arindi ve ilk sferdeki gibi sacimda agirlik olusmadi. Kukurtlu sabun alip ilk durulamayi onunla yapmayi dusunuyorum. Ben haftada 2 kez yapamadim cunku gercekten yogun bi bakim ve sacimda bi problem yok bu sefer saclarimi yaglandirip arindiramamaktan korktum. Ben pazar gunleri yapicam artik daxi gecen pazarda ilk uygulamamdi zaten. Foto cektim kizlar 1 haftada ne yapar bilemem de bir fark var mi bakin istedim.

Sağdaki 1. Soldaki 2. uygulama bir hafta sonrasi yani

Suan saclarimiz ayni renk ve ayni uzunlukta. Kullandigin urunleri nerden bulabilirim , ayni dertler bendede var cunku.

Suan saclarimiz ayni renk ve ayni uzunlukta. Kullandigin urunleri nerden bulabilirim , ayni dertler bendede var cunku.Eki Görüntüle 1914507 Eki Görüntüle 1914507
Sizde sanirim yalnizca uzatmak isteyenlerdensiniz. Sacimda kirik dokulme vs. hic bi problem yok sadece bahara kadar hizli uzatip guzel bi kesim yaptirip uzun kullanmak. Dax i gratisten aldim. Çam terabentin ve sabun (kukurtlu veya dilediginiz bi sac sabunu) aktarlarda mevcut. Dax i hafta da bir cam terbantinli sampuanimi her yikamada kullaniyorum. Dax dan sonra sac diplerinj islatilmis sabunla yikadigimda sanki daha guzel arinip o yagli agirlasmis goruntu ve his olusmadi. Ben bu sekilde devam ediyorum. Resimler arasinda bir fark gorebildiniz mo bir haftada acaba merak ettim. Sanki bi miktar uzatmis gibi geldi bana

Canim 1haftada belirgin bi uzunluk bence mumkun degil, ama soyle diyim, soldaki daha uzun gibi geldi, yada iki resimdeki dolgunlugu baska da olabilir. Ne desem yalan olur yani suan. Ben sadece uzatmak icin istemiyorum. Asiri dokulme var onun icin zaten az once konu actim burda. Ama cok kisa saclarim , bu yuzden uzasin istiyorum, yazin bende uzun kullanmak istiyorum saclarimi :)

Sağdaki fotoğraf daha uzakta durduğu için kısa gibi gözükebilir ama fotoğrafçılık dersi de görüyorum :) kesinlikle uzama var diyorum ben 1 kere ve haftada bir uygulamayla şaşırdım yani, baya fayda etmiş o kadar çok beğendim ki çam terbentin badem yapının ölçülerini ver bende atayım şampuanıma başka yaptıklarını da iyice okuycam şimdi benim o kadr kullanmaya bile bu kadar uzamadı valla Harika maşallah sana :)

Malesef gur degil siyaha boyadim 4-5gun once. Karanlik cikmis ve gur gibi gorunuyor bende simdi fark ettim. Yinede ilk defa birisi saclarima masallah cok gür dedi :) mutlu oldum

bende dax kullaniyorum haftada 2 en fazla 3 kez haftada bir kerede sirkeli suyla dipleri temizliyorum ogun bakim yapmiyorum dac diplerim rahatlasin diye uzamayi zamanla gorucem ama dolgunlasti saclarim

Sagdaki ilk uygulamadan onceki canim soldaki uygulamadan 1 hafta sonraki hali soldaki uzamis hali yani :) Benim sapmuanim elsev mucizevi yag karisimli olanindan 400 ml e 2.5 kapak cam terabentin koydum. Sampuan su gibi olmadi boza kivaminda sanki kimyasalligi gitti icindeki varsa yag karisimi cikti meydana hem daxi kolay cikartti hemde yumusacik oldu. Sac kremi kullanmadim bile suan sac diplerim cok hafif nemli gibi ama gecen ki gibi agirlasmis vaziyette degil. Onun disinda bundan sonra ilk yikamayi kukurtlu sabunla ikinciyi cam terabentinli sampuanla yapip kremleme yapmicam. Gerek olmuyor zaten. Fotograflari ayni acidan cektim ama uzakligini ayarlayamamis olabilirim. Bencede iyi gidiyor uzama var yani haftada 1 cm uzasa ayda 4 cm eder. Okadarini beklemiyorumda ayda 3 cm uzasa harika olurdu.

Ya illa ki uzamıştır ama bilmiyorum son koyduğun 1. Yazan daha uzun geldi valla :)) ama etkisi olmuştur mutlaka bir de mezura ile de ölçebilirsin aynı yerden

Canımm son halinin fotoğrafını bulamadım nasıl gidiyo uzama :)?

Canımm son halinin fotoğrafını bulamadım nasıl gidiyo uzama :)?
Canımmm nerelerdesin bende sana mesaj attım hesabımı dondurdum sonra detaylı olarak 13. Sayfaya bakabilirsin her şeyi yazdım orada:) asıl ben senin saçlarımı merak ediyorummm burada paylaşır mısın :)

Kizlar bugun ecnaye gittim, saclarina sac tipi testi yapti. Bi aletle sacima bakti, saclarin cok seyrek dedi(sanki ben bunu bilmiyormusum gibi) bana ducray anaphase sampuani onerdi. Saclari hizli uzatir ve yeni sac cikmasini destekler dedi. Tabi o onerdi diye karambole alacak degilim. Arastirdim biraz, kisiden kisiye olumlu olumsuz yorum okudum. Kararsiz kaldim, alsam mi napsam. Kullananlar saclari tiftik tiftik yapiyo dedi, kimi ise yaramiyo demis, kimi memnun. Kullanan var mi bu urunu ?

Aaa aynen iyiyse bende alırım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…