Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Kızlar dax yeni saçların çıkmasına ve dökülmeleri azaltmaya da yardımcı oluyor mu tecrübe edindiyseniz?
Benim yıpranmış saç uçlarımı döktü uzatmaya açıkçası fayda görmedim yani memnun kalmayanlardan biri de benim ama yılmadım hala yapıyorum :/

Yok yanlis anlamadim fakat ben zatwn ilk haftalae bi degisim gorememistim bu hir haftada bir pamak uzadi diyenlerede sasirmistim. Ama son koydugum da daxi 24 gun olmustu kullanali ve gercekten fark var resimlerimde goruluyor. Son attigim resimli mesajda bide resimk gectim cevremdende nasil bukadar cabuk uzuyo tepkisi alinca dedim dax ise yariyor :) ama suan saclarimi boyadim 9 aralikta 1 ay sonra diplere bakip daha net anlariz bakalim. Siz birden fazla bakim yapiyosunuz birde ben sadece dax kullaniyorum haftada bir zaten bebegim oldugundan fazla vaktim yok ondan haftada bir yapabiliyorum. Artik nekadar farkederse burda paylasirim yine :)

Aynen canım bakalım sadece dax la ne kadar uzayacak, takipteyim buraya da foto at canım:)

Kızlar dax supergro aldım. 29 tl ye

Hadi hayirli olsun. Baslamadan once bi foto cekin sonra bide bir ay sonra cekin ve nasil kullandiginizi haftada kac gun kullandiginizida bizle paylasin umarim istediginiz sonucu alirsiniz :)
Fotoğrafla olmasada sonuçları paylaşırım sizinle :) ben ümitliyim
Hafta da iki kere dax bir kere karanfil kürü düşünüyorum. Ara da da sarımsak düşünüyorum

Ara verdim ama sanki boşluyormuşum gibi kötü bir his var içimde inşallah bakım yapmadan dayanabilirim kızlar

Konumda ilk halie bakabilirsin. Şöyle söyliyim ayda 2 parmak uzama oluyor genelde tabi bazen 1 buçuk da olduğu oluyor hava şartlarına göre değişebiliyor. Bence dax ı bi süre bırak canım 2 3 hafta kadar hiç bişey kullanma eğer hala sorunlar devam ediyosa dax la ilgili değildir o zaman başlarsın.

Benim saçlarım nasıl, yaza kadar ne kadar uzar sence :/

Canım parmakla ölçüm yapıyo musun mesela ayda ne kadar uzuyor kontrol ettin mi. Mesela omuzunu sınır çizgisi olarak belirke ve bi ay sonra bi daha ölç bakalım ayda ne kadar uzuyor

Kıızzlaaar kafam da inanılmaz derecede yeni saç oluşumları vaar inanamıyorum.. Ama ben sadece dax kullanmıyorum sarmısak kürü, karanfilli su, ve akzer kullanıyorum. Resmini çektim aralarda büyük oranla yeni saç oluşumu var

Sarımsak ezip sürdüm fena yakıyo ama süper etkili maşallah.

Sarimsak her derde deva masallah sarimsagi ezip badem yada zeytun yagind bi iki saat bekletip o yagla yaglayinca ozellikle sac dokulmesinden acilan yerler varsa cok iyi geliyor.

Kızlar artık aram bitti müsait olduğumda yağ bakımlarına başlıyorum :)

Can'ım ben diplere dax sürdüm uçlara Hindistan cevizi yağı . Bu gün Bi arkadaşı gördüm ağlayacaktım az kalsın aynı boydaydı saçlarımız onun bariz beline gelmiş benim nerde omuzlarıma bile dolgun dolgun dökülmüyor şaka gibi

İyi yaptın canım ne zaman başladın moladan sonra, mola vermiştin sende sanırım. Ahh sorma benden kısaların bile saçları şimdi benden uzun çünkü bende uzadıkça uçlarındaki yanıklardan kurtulduğum için sorsaydın arkadaşına ne yapmış diye canım

aynen canım sordun mu neler yapmış?

evet canım ben 1.5 yıldır kestirmedim . benim uzamıyo iki ayda 1.5 cm anca . burda okuyorum ben ayda 3-4 cm olayı bana mucize gibi geliyor. hani vitamin eksikliğim filan da yok. genetik heralde. kabul ettim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…