Benim yıpranmış saç uçlarımı döktü uzatmaya açıkçası fayda görmedim yani memnun kalmayanlardan biri de benim ama yılmadım hala yapıyorum :/Kızlar dax yeni saçların çıkmasına ve dökülmeleri azaltmaya da yardımcı oluyor mu tecrübe edindiyseniz?
Yok yanlis anlamadim fakat ben zatwn ilk haftalae bi degisim gorememistim bu hir haftada bir pamak uzadi diyenlerede sasirmistim. Ama son koydugum da daxi 24 gun olmustu kullanali ve gercekten fark var resimlerimde goruluyor. Son attigim resimli mesajda bide resimk gectim cevremdende nasil bukadar cabuk uzuyo tepkisi alinca dedim dax ise yariyor :) ama suan saclarimi boyadim 9 aralikta 1 ay sonra diplere bakip daha net anlariz bakalim. Siz birden fazla bakim yapiyosunuz birde ben sadece dax kullaniyorum haftada bir zaten bebegim oldugundan fazla vaktim yok ondan haftada bir yapabiliyorum. Artik nekadar farkederse burda paylasirim yine :)Canım ben seni dikkatli okuyorum yanlış anlama ama ben o kadar yaptım hala uzama olmadı yani, hem çok kafaya takarsak çok az belli olsada o bize yetmiyor bakımları bırakabiliriz, moralimizin bozulmaması açısından dedik şakın yanlış anlama, 2 ayda bir koyalım daha güzel anlarız moralimiz keyfimiz yerine gelir benim senin kadar uzun olsa hiç takmazdım kafama yani benim kısacık saçlı halimi düşün
Aynen canım bakalım sadece dax la ne kadar uzayacak, takipteyim buraya da foto at canım:)Yok yanlis anlamadim fakat ben zatwn ilk haftalae bi degisim gorememistim bu hir haftada bir pamak uzadi diyenlerede sasirmistim. Ama son koydugum da daxi 24 gun olmustu kullanali ve gercekten fark var resimlerimde goruluyor. Son attigim resimli mesajda bide resimk gectim cevremdende nasil bukadar cabuk uzuyo tepkisi alinca dedim dax ise yariyor :) ama suan saclarimi boyadim 9 aralikta 1 ay sonra diplere bakip daha net anlariz bakalim. Siz birden fazla bakim yapiyosunuz birde ben sadece dax kullaniyorum haftada bir zaten bebegim oldugundan fazla vaktim yok ondan haftada bir yapabiliyorum. Artik nekadar farkederse burda paylasirim yine :)
Hadi hayirli olsun. Baslamadan once bi foto cekin sonra bide bir ay sonra cekin ve nasil kullandiginizi haftada kac gun kullandiginizida bizle paylasin umarim istediginiz sonucu alirsiniz :)Kızlar dax supergro aldım. 29 tl ye
Fotoğrafla olmasada sonuçları paylaşırım sizinle :) ben ümitliyimHadi hayirli olsun. Baslamadan once bi foto cekin sonra bide bir ay sonra cekin ve nasil kullandiginizi haftada kac gun kullandiginizida bizle paylasin umarim istediginiz sonucu alirsiniz :)
Paylasmasanda kendin takip etmen icin iyi oluyor. Sonuclari bekliyoruz. :)Fotoğrafla olmasada sonuçları paylaşırım sizinle :) ben ümitliyim
Hafta da iki kere dax bir kere karanfil kürü düşünüyorum. Ara da da sarımsak düşünüyorum
Tamam canım iyi olacak inşallah: ))Paylasmasanda kendin takip etmen icin iyi oluyor. Sonuclari bekliyoruz. :)
Konumda ilk halie bakabilirsin. Şöyle söyliyim ayda 2 parmak uzama oluyor genelde tabi bazen 1 buçuk da olduğu oluyor hava şartlarına göre değişebiliyor. Bence dax ı bi süre bırak canım 2 3 hafta kadar hiç bişey kullanma eğer hala sorunlar devam ediyosa dax la ilgili değildir o zaman başlarsın.Ya kusuruma bakmain ben anlayamadim nekadarlik bi uzama oldu. Fotodan anlayamiyorum ayni yonde olmayinca kendiminkini bike anlayamiyom cizgili tisort olmasaama saclariniz cok bakimli masallah ayy yaza kadar bukadar olsa ne guzel olurdu. Bugun dax gunum benimde bakalim aksam foto atarim gecen ilk haftayla arasinda bi fark olustumu 4. uygulamami yapicam.
Benim saçlarım nasıl, yaza kadar ne kadar uzar sence :/
İyi yaptın canım ne zaman başladın moladan sonra, mola vermiştin sende sanırım. Ahh sorma benden kısaların bile saçları şimdi benden uzun çünkü bende uzadıkça uçlarındaki yanıklardan kurtulduğum içinCan'ım ben diplere dax sürdüm uçlara Hindistan cevizi yağı . Bu gün Bi arkadaşı gördüm ağlayacaktım az kalsın aynı boydaydı saçlarımız onun bariz beline gelmiş benim nerde omuzlarıma bile dolgun dolgun dökülmüyor şaka gibi
aynen canım sordun mu neler yapmış?Can'ım ben diplere dax sürdüm uçlara Hindistan cevizi yağı . Bu gün Bi arkadaşı gördüm ağlayacaktım az kalsın aynı boydaydı saçlarımız onun bariz beline gelmiş benim nerde omuzlarıma bile dolgun dolgun dökülmüyor şaka gibi
doğru söylediğine emin misinÇan'larım sordum sordum hiç bişi yapmsmış. Genetik sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?