Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

evet canım ben 1.5 yıldır kestirmedim . benim uzamıyo iki ayda 1.5 cm anca . burda okuyorum ben ayda 3-4 cm olayı bana mucize gibi geliyor. hani vitamin eksikliğim filan da yok. genetik heralde. kabul ettim artık.
anladım canım,saç derini sürekli beslemeye çalış. çok sık yıkama saçlarını

Kızlar artık aram bitti müsait olduğumda yağ bakımlarına başlıyorum :)
Bende 2 hafta dax yapmadim. Dokulmeye neyin sebeb oldugunu bulmak icin dax kullanmadigim zamanlar okadar dokulme olmadi. Sanirim hizli uzatirken biraz sac dokuyor bu dax :) Allahtan sacim gür sorun edecek kadarda degil zaaten. Bu arada sacimi 9 aralikta boyadim demistim ya yarim parmak dip sacim gelmis haberiniz olsun hemde dax yapmadigim halde bu hafta yeniden basladim.

evet canım ben 1.5 yıldır kestirmedim . benim uzamıyo iki ayda 1.5 cm anca . burda okuyorum ben ayda 3-4 cm olayı bana mucize gibi geliyor. hani vitamin eksikliğim filan da yok. genetik heralde. kabul ettim artık.
Genetik olabilir. Birde saderiniz kuru yapida mi nemlendirmeye bagli uzamada yavaslik oluyo sanki. Duzenli yag bakimi ise yarayabilir ama en az 5 ay falan devam ettirmek gerekiyor.

Kızlar benimde ara bitti, kaldığım yerden devam bakımlara :) 1. Sinameki kürü, uçlara da sürebildiğim kadar Hindistan cevizi yağı

9 aralikta sacimi boyadim. O gunden beri haftada 1 dax bakimi yaptim. Yarin 1 ay olacak en net bu sefer nekadar uzatti anlayabildim. Bir ay da bukadarcik dip boyam cikti. Kac cm e denk gelir bilmiyorum.

9 aralikta sacimi boyadim. O gunden beri haftada 1 dax bakimi yaptim. Yarin 1 ay olacak en net bu sefer nekadar uzatti anlayabildim. Bir ay da bukadarcik dip boyam cikti. Kac cm e denk gelir bilmiyorum.
Baya uzamış, haftada 1 değilde 2-3 kere yapsan daha çok uzardı diye düşünüyorum canım

Kızlar dax benim saçlarımı döküyor tutam tutam bu yüzden 1 hiç kullanılmamış yarımda kutu var isteyene verebilirim yoksa çöpe atacağım faydası olursa yakınsak verebilirim size

Kızlar bu arada saçlarım çok yavaş uzuyor...

Kızlar bu arada saçlarım çok yavaş uzuyor...

Acaba vitamin destegiyle icten mi desteklesen cunku ben bi ara supradyn all day kullaniyordum. Bakimda yapmiyordum o ara yinede dip boyan ne cabuk cikiyor diyolardi. Belki daha iyi sonuc alirsin iyi bi multivitamine baslasan belki daha iyi sonuc alirsin canim uzulme

Ya çok sağol desteğin için
Priorin kullanıyorum ama fayda etmiyor anlaşılan sebze falanda yemiyorum bu arada hiç ama et tavuk balık süt öyle şeyler yerim

Priorin kullanıyorum ama fayda etmiyor anlaşılan sebze falanda yemiyorum bu arada hiç ama et tavuk balık süt öyle şeyler yerim
Et ve sut proteini aliyorsan sorun etme saglik olsun illa uzayacaktir sen olumlu dusunerek yap bakimlarini birakma :)

ay canım sen priorin kullanıyor musun,ona rağmen dökülüyor mu? ne zaman başladın ve günde kaç kapsül alıyorsun?
ben veganım,et ve süt ürünleri tüketmiyorum. ama diyeti bırakınca dökülmem durdu + priorin tabii.
sen kan tahlili yaptırdın mı?

Priorin güzel saç diplerini güçlendirdi ve uzamasına katkı sağladı yoksa çok çok yavaştı uzama. Kaçtır yazıyorum kızlar saçlarım aslında dipten güçlü ama uçlardaki yıpranıklıklar dökülüyor

canım önemli olan dipleri zaten,uçları kuaför faciası yüzünden öyle. o da zamanla düzelecek sen merak etme,dipten dökülme yoksa problem yok.

canım önemli olan dipleri zaten,uçları kuaför faciası yüzünden öyle. o da zamanla düzelecek sen merak etme,dipten dökülme yoksa problem yok.
Ne kadar zaman oldu o kadar bakım yapıyorum hala yanıklar dökülülyor yıpranmışlıklar yani

Dövücem aybusum seni he :) bebeğim normal benim bir yılı geçti kopuyo önemli olan dipler lütfen . Bak benim 2 ayda 1 cm uzuyo ama çabalıyorum . Uzatcaz biz

Dövücem aybusum seni he :) bebeğim normal benim bir yılı geçti kopuyo önemli olan dipler lütfen . Bak benim 2 ayda 1 cm uzuyo ama çabalıyorum . Uzatcaz biz
İnşallah bebekim

Ne kadar zaman oldu o kadar bakım yapıyorum hala yanıklar dökülülyor yıpranmışlıklar yani
canım ben senin yerinde olsam saçlarımı bir 5-7 cm daha kestiririm. sonra da kendime 1 yıl veririm. stres yapmam. çünkü stres de uzamasını engelliyor bence.

canım ben senin yerinde olsam saçlarımı bir 5-7 cm daha kestiririm. sonra da kendime 1 yıl veririm. stres yapmam. çünkü stres de uzamasını engelliyor bence.
5-7 cm kestirsem kafayı yerim herhalde neyse bakalım biraz daha uzasın foto atıcam bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…