Aynı sizin gibi düşünüyorum. Araları incelerseniz uçları yıprandık olduğu için sürekli kestiriyorum üstadım @sevdabuzer gibi. Aslında hiç kestirmesem daha mı uzun olurdu bilmiyorum. Priorin hap kullanıyorum memnunum. 3. Ayıma girdim. Saçlarıma her şeyi denedim. Biotin de içtim ama solgarın memnun kalmadım.KOnuyu takip etmiyorum ilk fotografla simdiki fotoyu gordum coj fazla uzun gelmedi. Ama daha bakimli canli duruyor. Biraz da yapi benim cok hizli uzuyor. Hic birsey kullanmiyorum. İcten vitamin hapi kullaniyor musunuz. İcten birseyler eksikse distan ne yaparsaniz yapin olmuyor.
Ben hep gitmiycem diyorum kırıklar gidince daha sağlıklı uzar diye hep uçlardan aldırıyorum :/bak uzamıyor diyordun bence uzamış.ama artık gitme kuaföre. aybus ilk başladığımda benim saçım da bu kadar dı . hepsi de kopa kopa düştü birazını da ben kestim. uzadıkça lastik oldu idi.nerdeyse sıfırdan başladım yılmadım. hoş o kadar çabama rağmen attığım taş kurbağaya değmiyor derler ya o misal. omuzlarıma dökülmüyo mübarek. kuaförden uzak dur. kırık mırık boşver
Aslinda kestirdikce daha cok uzar. Surekli kestirmeyin bide oyle deneyin. Uclardan alinsa dahi yine kirik olusuyor.Aynı sizin gibi düşünüyorum. Araları incelerseniz uçları yıprandık olduğu için sürekli kestiriyorum üstadımsevdabuzer gibi. Aslında hiç kestirmesem daha mı uzun olurdu bilmiyorum. Priorin hap kullanıyorum memnunum. 3. Ayıma girdim. Saçlarıma her şeyi denedim. Biotin de içtim ama solgarın memnun kalmadım.
Bence vitamin icmeye devam et. Yag surme artik. Saci kendi haline birak kendi yagiyle beslensin biraz.Uçlarından kestirdiğim için mutlu ama koskocaman yazdan bu tarihe kadar azıcık uzama olduğu için çok üzgünüm arkadaşlargeçen ayki fotoğrafımda kırıklarımı aldırmıştım bugünde aldırdım, onu varsayarak yorum yaparsınız. Çok moralim bozuk o kadar yağlar sürüyorum, haplar içiyorum. Maddi manevi emeğime yazık, neden olmuyor...
Emin misin öyle mi yapayım :/ Sinameki falanda yapıyorum ama :/ bi tek ondan memnundum o da dökmekten başka artık uzatmıyor...Bence vitamin icmeye devam et. Yag surme artik. Saci kendi haline birak kendi yagiyle beslensin biraz.
Bilmiyorum canim kesin birsey diyemem. bide oyle dene zaten bir suru sey denedin. En azindan haftada bir birsey yap .Emin misin öyle mi yapayım :/ Sinameki falanda yapıyorum ama :/ bi tek ondan memnundum o da dökmekten başka artık uzatmıyor...
Ya şu an hislerime tercüman oldun. Uzuyor ama düşün o kadar bakımlara rağmen en fazla ayda 1 cmdir. Sebze yemiyorum ben. Saçlarım yanmıştı uçları dipleri çok sağlıklı uçlarda sadece yanıklar ama inanılmaz yumuşak bu mı yanık dersiniz görseniz, uzamıyor bildiğin. Önceden dikkat etmemiştim valla :/ benimde önceden belimdeydi ahh ne kadar gürdücanım senin saçların gerçekten uzamıyor resmen.moralini bozmak istemiyorum ama normal değil bu. ben de yazın kestirdim biliyorsun belimdeydi saçlarım senin boyunda kestirdim. şimdi omuzlarıma geliyor. ki diyet yaptım bu sürede inanılmaz döküldü proinle vs toparladım ama uzadı yani.
sana bir şey soracağım eskiden de mi böyleydi saçların yoksa yandıktan sonra mı oldu?
canım bak sorunları böyle bulacağız işte,sebze yemiyorum demişsin. ben veganım,full sebze meyve yiyorum her gün. öyle dışarıdan vitaminlerle olacak iş değil bu,asıl sebzelerden alman gerekiyor. ve abur cubur yiyorsan,cips kola çikolata hemen bırak.Ya şu an hislerime tercüman oldun. Uzuyor ama düşün o kadar bakımlara rağmen en fazla ayda 1 cmdir. Sebze yemiyorum ben. Saçlarım yanmıştı uçları dipleri çok sağlıklı uçlarda sadece yanıklar ama inanılmaz yumuşak bu mı yanık dersiniz görseniz, uzamıyor bildiğin. Önceden dikkat etmemiştim valla :/ benimde önceden belimdeydi ahh ne kadar gürdüacaba çok sık kestirdiğim için mi böyle ama sağlıklı diyorlar
+1 diyorum.Bir de ben tavsiye vereyim. Benim saçlarım çok hızlı uzar. Hep toplamaya dikkat ederim saçımı pek salmam. Duştan çıktıktan sonra nemliyken örüp sabah açarım, annem hep böyle alıştırmış. Annemin de sürekli ördüğü için saçları uzundur.
Kasımda saçlarımı kestirdim ense hizamda şuan ocak ayındayız 10 cm civarında uzadı. Örmenin çok etkili olduğunu düşünüyorum,faydasını görüyorum.
+1 diyorum.
toplamak çok faydalı değil ama gevşek örgü cidden nemi saça hapsediyor ve hızlı uzatıyor. lisede ben de hep onu yapardım farkında olmadan nasıl hızlı uzardı. ve çok bakımlı dururdu saçlarım hiç bakım yapmama rağmen.
Çok sağolun kızlar ama bu saçın neresini gevşek öreyim azıcık saç varBir de ben tavsiye vereyim. Benim saçlarım çok hızlı uzar. Hep toplamaya dikkat ederim saçımı pek salmam. Duştan çıktıktan sonra nemliyken örüp sabah açarım, annem hep böyle alıştırmış. Annemin de sürekli ördüğü için saçları uzundur.
Kasımda saçlarımı kestirdim ense hizamda şuan ocak ayındayız 10 cm civarında uzadı. Örmenin çok etkili olduğunu düşünüyorum,faydasını görüyorum.
Meyve yerim, domates yumurta et süt yumurta falan onları da yerim proteinli şeyleri çok severim ama asla sebze yiyemiyorum, yemem de. Sebzedeki vitaminleri başka bir şeyden almam lazım. Ama meyve çok severimm , kola her gün içiyorum , kolasız yemek yiyemiyorum. Su falanda çok içiyorum. Eskiden diyet yaptığım için alıştım.canım bak sorunları böyle bulacağız işte,sebze yemiyorum demişsin. ben veganım,full sebze meyve yiyorum her gün. öyle dışarıdan vitaminlerle olacak iş değil bu,asıl sebzelerden alman gerekiyor. ve abur cubur yiyorsan,cips kola çikolata hemen bırak.
onun dışında saçlarını kestir ama 6 ayda bir. ve her zaman diyorum saçlarını aşırı yorma bir bakımı yaparken başkasını yapma. ve 3 ayda bir değiştir.
Yaptığım bu bütün şeyler boşuna mııKimisinin birkaç ayda uzadığı saç bende 8 9 ayda uzamışağlamak istiyorummm bakımları bıraksam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?