Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Tek örgü yapamasan bile birkaç tane yapabilirsin. Etkisini göreceğini düşünüyorum canım

Bende toplamam saçı kırıyor, ama Uzunken bende örerdim

Çok teşekkür ederim biraz daha uzunken kestirmeden önce birkaç sayfa önce fotoğraf atmıştım örgülü anca öyle oluyor :)

Umudunu kaybetme canım her saç bir değil sabır işi biraz da. Çok fazla ürün değiştirmemeni öneririm saçın yapısı bozuluyor çünkü.

Umudunu kaybetme canım her saç bir değil sabır işi biraz da. Çok fazla ürün değiştirmemeni öneririm saçın yapısı bozuluyor çünkü.
Sürekli şampuan maske krem değiştiriyorum farklı farklı şeyler denedim hep uzasın diye

Sürekli şampuan maske krem değiştiriyorum farklı farklı şeyler denedim hep uzasın diye
Saçı da cilt gibi düşünmek lazım nasıl alışkın olmadığımız bir nemlendirici sürünce ya da peeling yapınca cildimiz reaksiyon gösteriyorsa saç da o şekilde oluyor. Birşeyi uzun süre uygulamadan sonuca varamazsın, başladıysan istikrarlı bir şekilde devam etmelisin. Eğer uzun vadede hiçbir etkisini görmezsen değiştirebilirsin sabırlı olmak lazım.

Yazını tekrar tekrar okudum üstadım, hangi marka sülfatsız şampuan kullanmıştın onu almak istiyorum

Üstadım sevdabuzer bana sülfatsız şampuan önermişti, onu almak istiyorum.

Evdeki şampuanları, maskelerimi ne yapacağım :/ bakım yağlarım banyo sonrası falan ürünlerim var :/
İçlerinden illaki beğendiklerin vardır onları ayırabilirsin. Kalanını çevrende ihtiyacı olan birilerine verebilirsin. Ben saçı çok yorma taraftarı değilim, kullandığın ürünler bile saçın yapısını bozıyor. En basiti ya döküyor,ya kepeklendiriyor, ya da kurutuyor samanlaştırıyor. Çok duyuyorum böyle sonuçlarla karşılaşanları.

Aslında memnunum hepsinden

Çok etkili, bende lisedeyken hep örerdim 1 metre civarında saçım vardı, sebebinin örmek olduğunu düşünüyorum. Hem saç yıpranmıyor hem de sağlıklı kalıyor.
kesinlikle çünkü yatarken saç çok yıpranıyor özellikle. ben kalkınca hepsi birbirine dolanmış oluyor kırılıyor hep. ama örülünce saç bayağı sağlıklı kalıyor. sadece kökten dökülmemesi için çok sıkı örmemek lazım.

elma sirkesi çok faydalı ona devam et. balıksırtı ör canım o zaman örebilirsin.ucu azıcık olsun boşver.

kolayı bırak. önce sağlıklı olman lazım.
sebze neden yemiyorsun? şöyle güzel zeytinyağlı sebze yemekleri yapsan.hiçbirini mi sevmiyorsun? ıspanak vs

hayır çok yanlış yapıyorsun aybus beni dinle artık lütfen. sana hep diyorum aynı anda 64451354 tane bakım yapmaya çalışıyorsun olmaz. saçı yoruyorsun. ürün de değiştirme. bir markada karar kıl ve en az 3 ay o seriyi kullan. tamam mı?

Evdeki şampuanları, maskelerimi ne yapacağım :/ bakım yağlarım banyo sonrası falan ürünlerim var :/
benim de öyle bir görseeen,dolabımın 1 gözü sadece saç ürünleri. en az 5 şampuanım vardır,saç serumlarını maskelerini söylemiyorum bile. elinde hangi markalar var şampuan olarak mesela? ve bunlar set olarak mı,yazsana bana tek tek

Ya şu anda bi tane keratinli saç kremi var, farmasi yumurtalı saç maskesi var , 1tane restorexin içinde çam terebentin ve badem yağı karışımlısı var, elseve mucizevi yağlı şampuan var, argan yağlı serum var restorex ve urbanın, tresan toniği var, elseve saç güzelleştirici kremi var selective ammino keratin maskesi var bir de elimde bunlar kaldı

Kızlar geçen gün fotoğraf koymayı unuttum bugün kuaför bakım yapıp kırıklarını aldı, son halini paylaşıyorum pek belli olmasa da
Canim sen biraz haksizlik yapiyorsun saclarina.dusunki surekli kestiriyorsun ve ayni boyda sana kalirsak ( uzamıyor diyorsun ya ,) kesildimce kisalmasi lazim bence gayet iyi zaten kesmekten uzamadigini anlayamazsin.biraz sabir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…