- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
Tek örgü yapamasan bile birkaç tane yapabilirsin. Etkisini göreceğini düşünüyorum canımÇok sağolun kızlar ama bu saçın neresini gevşek öreyim azıcık saç varyıkadıktan sonra mesela elma sirkesiyle duruluyorum. Kasımdan beri 10 cm uzamış diyorsun benim 1 sene olacak o kadar uzamamıştır.
Bende toplamam saçı kırıyor, ama Uzunken bende örerdim+1 diyorum.
toplamak çok faydalı değil ama gevşek örgü cidden nemi saça hapsediyor ve hızlı uzatıyor. lisede ben de hep onu yapardım farkında olmadan nasıl hızlı uzardı. ve çok bakımlı dururdu saçlarım hiç bakım yapmama rağmen.
Çok teşekkür ederimTek örgü yapamasan bile birkaç tane yapabilirsin. Etkisini göreceğini düşünüyorum canım
Çok teşekkür ederimbiraz daha uzunken kestirmeden önce birkaç sayfa önce fotoğraf atmıştım örgülü anca öyle oluyor :)
Sürekli şampuan maske krem değiştiriyorum farklı farklı şeyler denedim hep uzasın diyeUmudunu kaybetme canım her saç bir değil sabır işi biraz da. Çok fazla ürün değiştirmemeni öneririm saçın yapısı bozuluyor çünkü.
Saçı da cilt gibi düşünmek lazım nasıl alışkın olmadığımız bir nemlendirici sürünce ya da peeling yapınca cildimiz reaksiyon gösteriyorsa saç da o şekilde oluyor. Birşeyi uzun süre uygulamadan sonuca varamazsın, başladıysan istikrarlı bir şekilde devam etmelisin. Eğer uzun vadede hiçbir etkisini görmezsen değiştirebilirsin sabırlı olmak lazım.Sürekli şampuan maske krem değiştiriyorum farklı farklı şeyler denedim hep uzasın diye
Yazını tekrar tekrar okudum üstadım, hangi marka sülfatsız şampuan kullanmıştın onu almak istiyorumCanım benım en verım aldıgım dax hande polat yagı oldu hande polattı hazır almayıp yağları tek tek alıp karısımı kendım yaptım daxın ıcıne hande polat hınt badem,corekotu susam gıbı yagları ekliyordum yanı tek hıc kullanmadım hep karısım yaptım en az haftada 2 sefer yoğun bakım maskelerınden uyguluyordum matrıx fortetherapıe veya bc fıbre force keratın kurunu dustan cıkıp nemı alınmış sacıma surup folyoyla sarıp 20 dk bekletıp ısı verıyordum .benım saclarım asırı derecede yanıktı toparlanması ımkansız,keratın yukleme,bıle fayda etmedı çünkü sulfur bagları kopmustu yanık olan saca 4 defa aynı,gun oryal degerse sonuç fecıydı.bu maskelerle hıc olmazsa uzama asamasında bıraz olsun yumusattı ama en buyuk faydası dıpten gelen kendı saclarıma faydası oldu guclendı saclarım
Banyodan sonra sıvı sac kremını ve argan yagını es gecmedım kırılmaları engellendı yumusak parlak sacların olur argan yagı olarak artego kullanıyorum nashıde var donuşumlu kullanıyorum ıkısını
Sampuan olarak sulfatsız sampuanlar kullanıyorum cojta memnunum dıplerde sılıkonun bırıkmesını engellemıs oldum bılıyorsundır sılıkon uzamaya engel dıplerı tıkıyor hava almıyor dıplerın cunku
Bır baska yagda akat freedom sac bakım yagıydı ondanda memnun kalmıştım
Hardal kurunu denedım her yaptıgımda sac derın alev almıs gıbı oluyor 45 dk _1 saat bekletmen yeterlı uzatmaya etkısı oldugu kanaatındeyım
Sogan kuru 2 duşta1 olmak kaydıyla sogan suyunu duatan sonra sacıma dokuyordum bır sonrakı dusa kadar kalıyordu ama kışın yaptım yazın şire gıbı yapıştırıyor sacları Sen bır dene ıstersen ayrıca kışın parıl parıl yapardı saclarımı
ÜstadımSaçı da cilt gibi düşünmek lazım nasıl alışkın olmadığımız bir nemlendirici sürünce ya da peeling yapınca cildimiz reaksiyon gösteriyorsa saç da o şekilde oluyor. Birşeyi uzun süre uygulamadan sonuca varamazsın, başladıysan istikrarlı bir şekilde devam etmelisin. Eğer uzun vadede hiçbir etkisini görmezsen değiştirebilirsin sabırlı olmak lazım.
Ne kadar az kimyasal o kadar güzel saçlar, doğru söylemiş canım :)Üstadımsevdabuzer bana sülfatsız şampuan önermişti, onu almak istiyorum.
Evdeki şampuanları, maskelerimi ne yapacağım :/ bakım yağlarım banyo sonrası falan ürünlerim var :/Ne kadar az kimyasal o kadar güzel saçlar, doğru söylemiş canım :)
İçlerinden illaki beğendiklerin vardır onları ayırabilirsin. Kalanını çevrende ihtiyacı olan birilerine verebilirsin. Ben saçı çok yorma taraftarı değilim, kullandığın ürünler bile saçın yapısını bozıyor. En basiti ya döküyor,ya kepeklendiriyor, ya da kurutuyor samanlaştırıyor. Çok duyuyorum böyle sonuçlarla karşılaşanları.Evdeki şampuanları, maskelerimi ne yapacağım :/ bakım yağlarım banyo sonrası falan ürünlerim var :/
Aslında memnunum hepsindenİçlerinden illaki beğendiklerin vardır onları ayırabilirsin. Kalanını çevrende ihtiyacı olan birilerine verebilirsin. Ben saçı çok yorma taraftarı değilim, kullandığın ürünler bile saçın yapısını bozıyor. En basiti ya döküyor,ya kepeklendiriyor, ya da kurutuyor samanlaştırıyor. Çok duyuyorum böyle sonuçlarla karşılaşanları.
kesinlikle çünkü yatarken saç çok yıpranıyor özellikle. ben kalkınca hepsi birbirine dolanmış oluyor kırılıyor hep. ama örülünce saç bayağı sağlıklı kalıyor. sadece kökten dökülmemesi için çok sıkı örmemek lazım.Çok etkili, bende lisedeyken hep örerdim 1 metre civarında saçım vardı, sebebinin örmek olduğunu düşünüyorum. Hem saç yıpranmıyor hem de sağlıklı kalıyor.
elma sirkesi çok faydalı ona devam et. balıksırtı ör canım o zaman örebilirsin.ucu azıcık olsun boşver.Çok sağolun kızlar ama bu saçın neresini gevşek öreyim azıcık saç varyıkadıktan sonra mesela elma sirkesiyle duruluyorum. Kasımdan beri 10 cm uzamış diyorsun benim 1 sene olacak o kadar uzamamıştır.
kolayı bırak. önce sağlıklı olman lazım.Meyve yerim, domates yumurta et süt yumurta falan onları da yerim proteinli şeyleri çok severim ama asla sebze yiyemiyorum, yemem de. Sebzedeki vitaminleri başka bir şeyden almam lazım. Ama meyve çok severimm , kola her gün içiyorum , kolasız yemek yiyemiyorum. Su falanda çok içiyorum. Eskiden diyet yaptığım için alıştım.
hayır çok yanlış yapıyorsun aybus beni dinle artık lütfen. sana hep diyorum aynı anda 64451354 tane bakım yapmaya çalışıyorsun olmaz. saçı yoruyorsun. ürün de değiştirme. bir markada karar kıl ve en az 3 ay o seriyi kullan. tamam mı?Sürekli şampuan maske krem değiştiriyorum farklı farklı şeyler denedim hep uzasın diye
benim de öyle bir görseeen,dolabımın 1 gözü sadece saç ürünleri. en az 5 şampuanım vardır,saç serumlarını maskelerini söylemiyorum bile. elinde hangi markalar var şampuan olarak mesela? ve bunlar set olarak mı,yazsana bana tek tekEvdeki şampuanları, maskelerimi ne yapacağım :/ bakım yağlarım banyo sonrası falan ürünlerim var :/
Sebze hiçbirini yemiyorum sevmiyorum sadece domateskolayı bırak. önce sağlıklı olman lazım.
sebze neden yemiyorsun? şöyle güzel zeytinyağlı sebze yemekleri yapsan.hiçbirini mi sevmiyorsun? ıspanak vs
Ya şu anda bi tane keratinli saç kremi var, farmasi yumurtalı saç maskesi var , 1tane restorexin içinde çam terebentin ve badem yağı karışımlısı var, elseve mucizevi yağlı şampuan var, argan yağlı serum var restorex ve urbanın, tresan toniği var, elseve saç güzelleştirici kremi var selective ammino keratin maskesi var bir de elimde bunlar kaldıbenim de öyle bir görseeen,dolabımın 1 gözü sadece saç ürünleri. en az 5 şampuanım vardır,saç serumlarını maskelerini söylemiyorum bile. elinde hangi markalar var şampuan olarak mesela? ve bunlar set olarak mı,yazsana bana tek tek
Canim sen biraz haksizlik yapiyorsun saclarina.dusunki surekli kestiriyorsun ve ayni boyda sana kalirsak ( uzamıyor diyorsun ya ,) kesildimce kisalmasi lazim bence gayet iyi zaten kesmekten uzamadigini anlayamazsin.biraz sabir canimKızlar geçen gün fotoğraf koymayı unuttum bugün kuaför bakım yapıp kırıklarını aldı, son halini paylaşıyorum pek belli olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?