Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Makas bile degmeden kopa kopa bu hale gelen sac nasil kestirilmesin :))))

Yazını tekrar tekrar okudum üstadım, hangi marka sülfatsız şampuan kullanmıştın onu almak istiyorum
Kuzum benimki asiri yipranmis saclar icindi matrix biolage keratindose sonrasında keratherapy simdide davines oil hepsindende asiri memnundum sac durumuna gore davines çeşitlerine bak derim.cok para vermek istemiyorsan grariste himalaya var proteinli olan guzel

Canim sen biraz haksizlik yapiyorsun saclarina.dusunki surekli kestiriyorsun ve ayni boyda sana kalirsak ( uzamıyor diyorsun ya ,) kesildimce kisalmasi lazim bence gayet iyi zaten kesmekten uzamadigini anlayamazsin.biraz sabir canim
kesinlikle öyle 2 defa kuaföre gitti sanırım.ayrıca koptuğunu söylüyor. 1cm kesen kuaför mü var alla aşkına. ıslakken yapılan 1 cm kuru saçta 3 cm e denk geliyor. onunsaçı uzuyor. kendini boşuna üzüyor.

ONun içinde sülfat tuz var mı :/

Dün tahmini olarak ıslak saçta 1-2 cm kesti, ekimde aralıkta ve dün kestirdim. İlk yolladığım fotoğraftan sonra yazın alıp makası elime kendimde kesmiştim bir iki kez. Bu yüzden ilk fotoğraf ve şimdiki hali arasında pek fark gözükmüyor. Kuaför sağlıksız uzayacağına 1 cm, sağlıklı 2 cm uzar falan diyor benimde aklımı çeldi

Sebze hiçbirini yemiyorum sevmiyorum sadece domates
et ürünlerine katıp yiyebilirsin ya da çorbalarına kat sebzeleri. içinde anlamazsın bile. ya da çiğ olarak smoothie yapıp onlarla içebilirsin. mesela, 1 yeşil elma,1 muz, bayağı bir çiğ ıspanak, taze zencefil,maydanoz ile. domatesin de mevsimi değil şu an yeme.
bak hep başka markanın başka ürünlerini almışsın,şöyle yapman lazım. elseve mucizevi yağlı şampuanı aldın değil mi? aynı şampuanın saç kremini,saç maskesini,saç serumunu kullanman lazım ki işe yarasın. farklı markalar da saçı yoruyor. saydıklarının hepsini saçına sürme.
mesela urbanın argan yağlı serumu varmış,kahverengi seriydi o galiba.bayağı da yoğundu. serumu ayır bir kenara ve aynı markanın setini al. set bitene kadar da onu kullan sadece.

bence iyi yapmış,uçları sağlıksızsa muhakkak kestir canım üzülme,düzelecek emin ol.

Haklısın, şimdi elimdeki ürünleri bitirip mesela restorexle restoren yağı, elsevele kremini gibi ondan sonra en beğendiğim seriyi alayım

Haklısın, şimdi elimdeki ürünleri bitirip mesela restorexle restoren yağı, elsevele kremini gibi ondan sonra en beğendiğim seriyi alayım
aynen canım! bak aynı hatayı ben de yaptım ama sonra ayıkladım. hatta şu an elimde alakasız bir serum var. sadece onu kullanmak için ve saçımı yormamak adına dalin şampuan aldım. içinde zararlı hiçbir şey yok biliyorsun. böyle alakasız ürünlerini bebe şampuanları ile de kombinleyebilirsin. onun dışında seri seri git.

mesela sülfatsız şampuan arıyorsun değil mi? ama kullandığın saç kremleri serumları bir sürü zararlı madde içeriyor o zaman anlamı olmuyor. aynı şampuanın ürünlerini kullanmak gerek.

mesela sülfatsız şampuan arıyorsun değil mi? ama kullandığın saç kremleri serumları bir sürü zararlı madde içeriyor o zaman anlamı olmuyor. aynı şampuanın ürünlerini kullanmak gerek.
Bende Yen'i bir şey görünce hemen alıyorum ama şampuanlar farklı olunca anlamı kalmıyor. Şimdi aynı seriyi alıcam bunları bitireyim

Bende Yen'i bir şey görünce hemen alıyorum ama şampuanlar farklı olunca anlamı kalmıyor. Şimdi aynı seriyi alıcam bunları bitireyim
off ben de öyleyim,evdeki şampuanlarımı bir sayayım bak sana(o da sadece şampuan serum maske falan değil)
dalin,elseve'in mor kutuda olanı,priorin şampuan 2 kutu,dove pure care dry oil,sarımsaklı bir şampuan ve avon'dan aldığım bir şampuan. 7 tane şampuanım varmış yani öff insan saça takınca hasta oluyor yemin ederim,neyse ki akıllandım ben de.

Bende tam akıllandım diyorum yeniden alıyorum. Bu arada priorin hapta kullanıyorum, siz kullanıyor musunuz nasıl uzadı mı

Bende tam akıllandım diyorum yeniden alıyorum. Bu arada priorin hapta kullanıyorum, siz kullanıyor musunuz nasıl uzadı mı
evet canım beni tanımadın mı
adımı değiştirdim ondandır belki eclecticvegan ben. özelden de konuşuyoruz ya priorini ben 4 aydır kullanıyorum neredeyse bana iyi geliyor cidden. hatta sana da kullan demiştim ama kullanıyormuşsun zaten

Aaa sen o Musun kusura bakma canımın içi kullanıcı adını değiştirdiğin için tanıyamadım

Banada iyi geldi Yeni setini aldım hatta ama şampuanını almadım. Şu an restorex şampuan ve yağı ve farmasi maske, bir de başka krem var bunlar bitince hepsi aynı seri alıcam hemen bitse de alsam sizce sülfatsız parabensiz saça iyi gelen en güzel şampuan hangisi ? Ama bunun saç dipleri için toniği de olması lazım. Kimisi market şampuanı bildiklerimizden kullanıyor yıllardır upuzun ve memnunlar ben neden değilim

Kızlar bakın bebek saçlarım diplerden sağlıklı gelen saçlarım

Eklentiler

• IMG_2078.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…