- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Aynı sizin gibi düşünüyorum. Araları incelerseniz uçları yıprandık olduğu için sürekli kestiriyorum üstadımsevdabuzer gibi. Aslında hiç kestirmesem daha mı uzun olurdu bilmiyorum. Priorin hap kullanıyorum memnunum. 3. Ayıma girdim. Saçlarıma her şeyi denedim. Biotin de içtim ama solgarın memnun kalmadım.
Kuzum benimki asiri yipranmis saclar icindi matrix biolage keratindose sonrasında keratherapy simdide davines oil hepsindende asiri memnundum sac durumuna gore davines çeşitlerine bak derim.cok para vermek istemiyorsan grariste himalaya var proteinli olan guzelYazını tekrar tekrar okudum üstadım, hangi marka sülfatsız şampuan kullanmıştın onu almak istiyorum
kesinlikle öyle 2 defa kuaföre gitti sanırım.ayrıca koptuğunu söylüyor. 1cm kesen kuaför mü var alla aşkına. ıslakken yapılan 1 cm kuru saçta 3 cm e denk geliyor. onunsaçı uzuyor. kendini boşuna üzüyor.Canim sen biraz haksizlik yapiyorsun saclarina.dusunki surekli kestiriyorsun ve ayni boyda sana kalirsak ( uzamıyor diyorsun ya ,) kesildimce kisalmasi lazim bence gayet iyi zaten kesmekten uzamadigini anlayamazsin.biraz sabir canim
ONun içinde sülfat tuz var mı :/Kuzum benimki asiri yipranmis saclar icindi matrix biolage keratindose sonrasında keratherapy simdide davines oil hepsindende asiri memnundum sac durumuna gore davines çeşitlerine bak derim.cok para vermek istemiyorsan grariste himalaya var proteinli olan guzel
Dün tahmini olarak ıslak saçta 1-2 cm kesti, ekimde aralıkta ve dün kestirdim. İlk yolladığım fotoğraftan sonra yazın alıp makası elime kendimde kesmiştim bir iki kez. Bu yüzden ilk fotoğraf ve şimdiki hali arasında pek fark gözükmüyor. Kuaför sağlıksız uzayacağına 1 cm, sağlıklı 2 cm uzar falan diyor benimde aklımı çeldikesinlikle öyle 2 defa kuaföre gitti sanırım.ayrıca koptuğunu söylüyor. 1cm kesen kuaför mü var alla aşkına. ıslakken yapılan 1 cm kuru saçta 3 cm e denk geliyor. onunsaçı uzuyor. kendini boşuna üzüyor.
et ürünlerine katıp yiyebilirsin ya da çorbalarına kat sebzeleri. içinde anlamazsın bile. ya da çiğ olarak smoothie yapıp onlarla içebilirsin. mesela, 1 yeşil elma,1 muz, bayağı bir çiğ ıspanak, taze zencefil,maydanoz ile. domatesin de mevsimi değil şu an yeme.Sebze hiçbirini yemiyorum sevmiyorum sadece domates
bak hep başka markanın başka ürünlerini almışsın,şöyle yapman lazım. elseve mucizevi yağlı şampuanı aldın değil mi? aynı şampuanın saç kremini,saç maskesini,saç serumunu kullanman lazım ki işe yarasın. farklı markalar da saçı yoruyor. saydıklarının hepsini saçına sürme.Ya şu anda bi tane keratinli saç kremi var, farmasi yumurtalı saç maskesi var , 1tane restorexin içinde çam terebentin ve badem yağı karışımlısı var, elseve mucizevi yağlı şampuan var, argan yağlı serum var restorex ve urbanın, tresan toniği var, elseve saç güzelleştirici kremi var selective ammino keratin maskesi var bir de elimde bunlar kaldı
bence iyi yapmış,uçları sağlıksızsa muhakkak kestir canım üzülme,düzelecek emin ol.Dün tahmini olarak ıslak saçta 1-2 cm kesti, ekimde aralıkta ve dün kestirdim. İlk yolladığım fotoğraftan sonra yazın alıp makası elime kendimde kesmiştim bir iki kez. Bu yüzden ilk fotoğraf ve şimdiki hali arasında pek fark gözükmüyor. Kuaför sağlıksız uzayacağına 1 cm, sağlıklı 2 cm uzar falan diyor benimde aklımı çeldi
Haklısın, şimdi elimdeki ürünleri bitirip mesela restorexle restoren yağı, elsevele kremini gibi ondan sonra en beğendiğim seriyi alayımet ürünlerine katıp yiyebilirsin ya da çorbalarına kat sebzeleri. içinde anlamazsın bile. ya da çiğ olarak smoothie yapıp onlarla içebilirsin. mesela, 1 yeşil elma,1 muz, bayağı bir çiğ ıspanak, taze zencefil,maydanoz ile. domatesin de mevsimi değil şu an yeme.
bak hep başka markanın başka ürünlerini almışsın,şöyle yapman lazım. elseve mucizevi yağlı şampuanı aldın değil mi? aynı şampuanın saç kremini,saç maskesini,saç serumunu kullanman lazım ki işe yarasın. farklı markalar da saçı yoruyor. saydıklarının hepsini saçına sürme.
mesela urbanın argan yağlı serumu varmış,kahverengi seriydi o galiba.bayağı da yoğundu. serumu ayır bir kenara ve aynı markanın setini al. set bitene kadar da onu kullan sadece.
aynen canım! bak aynı hatayı ben de yaptım ama sonra ayıkladım. hatta şu an elimde alakasız bir serum var. sadece onu kullanmak için ve saçımı yormamak adına dalin şampuan aldım. içinde zararlı hiçbir şey yok biliyorsun. böyle alakasız ürünlerini bebe şampuanları ile de kombinleyebilirsin. onun dışında seri seri git.Haklısın, şimdi elimdeki ürünleri bitirip mesela restorexle restoren yağı, elsevele kremini gibi ondan sonra en beğendiğim seriyi alayım
Bende Yen'i bir şey görünce hemen alıyorum ama şampuanlar farklı olunca anlamı kalmıyor. Şimdi aynı seriyi alıcam bunları bitireyimmesela sülfatsız şampuan arıyorsun değil mi? ama kullandığın saç kremleri serumları bir sürü zararlı madde içeriyor o zaman anlamı olmuyor. aynı şampuanın ürünlerini kullanmak gerek.
off ben de öyleyim,evdeki şampuanlarımı bir sayayım bak sana(o da sadece şampuan serum maske falan değil)Bende Yen'i bir şey görünce hemen alıyorum ama şampuanlar farklı olunca anlamı kalmıyor. Şimdi aynı seriyi alıcam bunları bitireyim
Bende tam akıllandım diyorum yeniden alıyorum. Bu arada priorin hapta kullanıyorum, siz kullanıyor musunuz nasıl uzadı mıoff ben de öyleyim,evdeki şampuanlarımı bir sayayım bak sana(o da sadece şampuan serum maske falan değil)
dalin,elseve'in mor kutuda olanı,priorin şampuan 2 kutu,dove pure care dry oil,sarımsaklı bir şampuan ve avon'dan aldığım bir şampuan. 7 tane şampuanım varmış yani öffinsan saça takınca hasta oluyor yemin ederim,neyse ki akıllandım ben de.
evet canım beni tanımadın mıBende tam akıllandım diyorum yeniden alıyorum. Bu arada priorin hapta kullanıyorum, siz kullanıyor musunuz nasıl uzadı mı
Aaa sen o Musunevet canım beni tanımadın mı
adımı değiştirdim ondandır belki eclecticvegan ben. özelden de konuşuyoruz ya priorini ben 4 aydır kullanıyorum neredeyse bana iyi geliyor cidden. hatta sana da kullan demiştim ama kullanıyormuşsun zaten
Ooo baya iyi uzamış ve de gür saçlarınEki Görüntüle 1942419 Aybus bak ilk halim . Yandıktan sonra siyaha boyamıştım. Sonra hepsi pıt pıt koptu. Elimde makasla turun tırım dolanoyordum. 2015 eylül ayı idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?