Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

canım priorin'in seti derken? bende sadece kapsülü ve şampuanı var. ben sana yazmıştım özelden şampuan önerisi onu alabiliriz bence.
eskiden ben de dandik bir şampuan da kullansam saçlarım belimde çok sağlıklıydı. inan ki anlamadım ama sulardan falan mı off

Kızlar bakın bebek saçlarım diplerden sağlıklı gelen saçlarım
aynen canım benim de böyle çıkmaya başladı yalnız sanki sadece önlerden çıkıyor. umarım dökülen bütün saçlarım çıkar saçlarımda 3 kişilik saç vardı eskiden şimdi 1 kişilik kaldı,3'te 2'si döküldü hep

Ayyy canımın içi aynı dertten muzdaribiz, atsana şimdiki fotosunu saçlarının kuzum merak ettim

Şampuan ve setten bahsettim bende canım, şampuanını almadım bu sefer , şimdi zararsız şampuan arıyorum

Ayyy canımın içi aynı dertten muzdaribiz, atsana şimdiki fotosunu saçlarının kuzum merak ettim
canım aynı seninki gibi ama omuzlarımda şu an. çektirecek kimsem yok atamıyorum o yüzden ama bir bakımlara başlasam kendi topiğime koyacağım hemen sana da atarım o zaman.

canım aynı seninki gibi ama omuzlarımda şu an. çektirecek kimsem yok atamıyorum o yüzden ama bir bakımlara başlasam kendi topiğime koyacağım hemen sana da atarım o zaman.
Anladım canımm, o şampuana baktım kök arttırıcı spreyi de var yağı falanda ama her zaman kullanmak için baya masraflı

evet ama cidden bizim ihtiyacımız öyle bir şey bence. pahalı ama bir sürü şey almaktansa sadece onu alabiliriz gibime geldi
Anladım canımm, o şampuana baktım kök arttırıcı spreyi de var yağı falanda ama her zaman kullanmak için baya masraflı

evet ama cidden bizim ihtiyacımız öyle bir şey bence. pahalı ama bir sürü şey almaktansa sadece onu alabiliriz gibime geldi
Ama hem şampuanını hem kremini hem o spreyini almamız gerekir bir de saç yağı olarak banyo sonrası hangisini almalıyız ? Omunda doğal olması lazım

Kızlar saçlarım fönlü halinden kurtuldu bugün bakım yağı sürdüm ve çok kısalar nerdeyse ilk yazınki hali gibi kısalıktalar ağlamak istiyorum ama kırıklar baya gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…