Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Kızlar saçlarım fönlü halinden kurtuldu bugün bakım yağı sürdüm ve çok kısalar nerdeyse ilk yazınki hali gibi kısalıktalar ağlamak istiyorum ama kırıklar baya gitti
canım artık kötü kısımları gitti hep. artık bir 6 ay kuaföre hiç gitmezsin. merak etme harika olacak,kırık uçlar saçlarının hava almasını engelliyordu. hıphızlı uzayacak şimdi :')

hiç kullanmadım hangi yağı canım atar mısın?

Kızlar
Yves rocher de saç bakım yağı jojoba yağlı ve bunun şampuanı ve kremi maskesi vs. Aynı seriyi kullanalım
Çanlarım toni guy ı ben kullandım . Nerdeyse bütün ürünlerini hiç aman aman birşeyi Yok . Kimyasal var sanırım . Fiyatı da gayet tuzlu o kalitede ki ürün için . Herkes çok övüyor ama bilmiyorum belki de bana yaramadı .

Bende kullandım onu, ben Otacı gibi arıyorum ama yanında yağ krem de arıyorum

Farklı farklı ürünler kullanmayalım bence aynı markanın tüm ürünlerini seriyi alalım
Yves rocher de saç bakım yağı jojoba yağlı ve bunun şampuanı ve kremi maskesi vs. Aynı seriyi kullanalım
tamam canım, benim yeni bir seri almam en az 6 ayımı bulur herhalde,öyle dolu ev ama ne alacağımız belli olsun,indirimleri de kollayalım :')

yaaa öyle mi ben bayağı umutluydum o markadan,ama çok kimyasal içeriyorsa haklısın uzun vadede çok zarar verir

tamam canım, benim yeni bir seri almam en az 6 ayımı bulur herhalde,öyle dolu ev ama ne alacağımız belli olsun,indirimleri de kollayalım :')
Benim almam lazım en geç 1 ay içinde başlıycam yaza kadar aynı seriyi kullanıcöa bakalım

Benim almam lazım en geç 1 ay içinde başlıycam yaza kadar aynı seriyi kullanıcöa bakalım
tamam canım,benim elimde de hala iyi şeyler var. priorin gibi,tabletleriyle ona devam ederim bir süre.çünkü önceliğim saç uzatma değil de gürleştirme. inan kısa ve küt olsun ama eskisi gibi gür olsun razıyım,saçlarımı bir topluyorum incecik at kuyruğu. örünce de öyle,eskiden üç tane örünce biri o incelikte olurdu.

Aynı şeyler bendede geçerli maalesef

Elimde 1 kere kullanılmış büyük boy dax supergro satıyorum sadece 20 lira, düşünen özelden mesaj atsın

Kızlar organicium şampuan ve maskesini aldım. Bakımlara da 1 haftadır ara verdim, dökülme falan çok az var priorine devam bir de böyle deneyelim bakalım :/

Ağustos a da gitme :) en az seneye yaza kadar kuaför Yok:) seneye yaza doğru git:) çünkü kuaföre 1 kere gitmek en az iki üç ayı yok ediyor .

Ağustos a da gitme :) en az seneye yaza kadar kuaför Yok:) seneye yaza doğru git:) çünkü kuaföre 1 kere gitmek en az iki üç ayı yok ediyor .
Kuzum ama seneye yaza kadar uçlardan hava almazsa uzamaz ben istediğim kadar kestiririm lafımı geçiririm yani diye düşünüyorum kuaförlere ama uçlarındaki kötü şeyleri aldırmıştım mı diyorsun 1 sene :/

İnternette diyor ki 2 3 ayda bir uçlarından aldırın sağlıklı uzaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…