Benim ne zaman bu kadar olacak
canım artık kötü kısımları gitti hep. artık bir 6 ay kuaföre hiç gitmezsin. merak etme harika olacak,kırık uçlar saçlarının hava almasını engelliyordu. hıphızlı uzayacak şimdi :')Kızlar saçlarım fönlü halinden kurtuldu bugün bakım yağı sürdüm ve çok kısalarnerdeyse ilk yazınki hali gibi kısalıktalar ağlamak istiyorum ama kırıklar baya gitti
hiç kullanmadım hangi yağı canım atar mısın?Aslında yves rocher güzel öncedende kullanmıştım hem daha uygun hem içerik olaraktan güzel arayıp sordum, sadece yağın içinde sülfat varmış sağlık bakanlığının önerdiği ölçüde dedi
Farklı farklı ürünler kullanmayalım bence aynı markanın tüm ürünlerini seriyi alalımaslında saç serumu olarak toni&guy da kullanabiliriz
Yves rocher de saç bakım yağı jojoba yağlı ve bunun şampuanı ve kremi maskesi vs. Aynı seriyi kullanalımhiç kullanmadım hangi yağı canım atar mısın?
Çanlarım toni guy ı ben kullandım . Nerdeyse bütün ürünlerini hiç aman aman birşeyi Yok . Kimyasal var sanırım . Fiyatı da gayet tuzlu o kalitede ki ürün için . Herkes çok övüyor ama bilmiyorum belki de bana yaramadı .Yves rocher de saç bakım yağı jojoba yağlı ve bunun şampuanı ve kremi maskesi vs. Aynı seriyi kullanalım
Bende kullandım onu, ben Otacı gibi arıyorum ama yanında yağ krem de arıyorumKızlar
Çanlarım toni guy ı ben kullandım . Nerdeyse bütün ürünlerini hiç aman aman birşeyi Yok . Kimyasal var sanırım . Fiyatı da gayet tuzlu o kalitede ki ürün için . Herkes çok övüyor ama bilmiyorum belki de bana yaramadı .
Farklı farklı ürünler kullanmayalım bence aynı markanın tüm ürünlerini seriyi alalım
tamam canım, benim yeni bir seri almam en az 6 ayımı bulur herhalde,öyle dolu evYves rocher de saç bakım yağı jojoba yağlı ve bunun şampuanı ve kremi maskesi vs. Aynı seriyi kullanalım
yaaa öyle miKızlar
Çanlarım toni guy ı ben kullandım . Nerdeyse bütün ürünlerini hiç aman aman birşeyi Yok . Kimyasal var sanırım . Fiyatı da gayet tuzlu o kalitede ki ürün için . Herkes çok övüyor ama bilmiyorum belki de bana yaramadı .
Benim almam lazım en geç 1 ay içinde başlıycam yaza kadar aynı seriyi kullanıcöa bakalımtamam canım, benim yeni bir seri almam en az 6 ayımı bulur herhalde,öyle dolu evama ne alacağımız belli olsun,indirimleri de kollayalım :')
tamam canım,benim elimde de hala iyi şeyler var. priorin gibi,tabletleriyle ona devam ederim bir süre.çünkü önceliğim saç uzatma değil de gürleştirme. inan kısa ve küt olsun ama eskisi gibi gür olsun razıyım,saçlarımı bir topluyorum incecik at kuyruğu. örünce de öyle,eskiden üç tane örünce biri o incelikte olurdu.Benim almam lazım en geç 1 ay içinde başlıycam yaza kadar aynı seriyi kullanıcöa bakalım
Aynı şeyler bendede geçerli maaleseftamam canım,benim elimde de hala iyi şeyler var. priorin gibi,tabletleriyle ona devam ederim bir süre.çünkü önceliğim saç uzatma değil de gürleştirme. inan kısa ve küt olsun ama eskisi gibi gür olsun razıyım,saçlarımı bir topluyorum incecik at kuyruğu. örünce de öyle,eskiden üç tane örünce biri o incelikte olurdu.
Tamam kuzum, Ağustos'a kadar en az kestirmek Yok uçlardan da olsa :))Kuzu sakın sakın kuaföre gitme
Kuzum ama seneye yaza kadar uçlardan hava almazsa uzamazAğustos a da gitme :) en az seneye yaza kadar kuaför Yok:) seneye yaza doğru git:) çünkü kuaföre 1 kere gitmek en az iki üç ayı yok ediyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?