- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
Valla o kadar şey denedim o kadar uğraş maddi manevi uğraşa benimde en fazla 1 cm en fazla o da :)) bu yüzden artık uğraşmak istemiyorum vallaBen inanmıyorum o hikayeye . Eğer uçlarda beyaz nokta nokta kırıklardan varsa o kısımdan kesmek lazım doğru. Çünkü koptukça yukarıya ilerliyor. Ama yanmış uçları kestirmeye gerek Yok sadece görüntü temizliği. UZamaz olayı yalan Can'ım benim kaç tane arkadaşım varsa uzun saçlı yılda 1 kuaföre ya gider ya gitmezl.Ama uçlar niye hava alsın ki . Zaten saç ölü hücre bebeğim . Bu saç uzatmada Bi sürü efsane var bazılarına çok gülüyorum. Kim ne tutturursa . Ama hakikaten iyi gelen bakımlar da var. Benim ki çok yavaş uzuyor ama bu maalesef genetik . Metabolizmasal naparsam yapayım 1 cm . Ki her zaman o da olmuyor . Ama iki ayda 1 cm neyse ki garanti. :))Ayrıca senin yaşın genç ve bu uzamayı arttırır. 30 lu yaşlardan sonra herşey zor :))sığır iliği maskesine başla Can'ım
Can'ım bende kaş makası ile kesebildiğşmi kesiyorum.kuaföre gitmiyorum. Zaten o kadar saçım Yok olanı da kaybederim diye korkuyorum .Yilda sadece 2 kere sac kestirirm oda boyuna dokundurmadan kat verdirirm gur oldugunda zor kullaniyorum diye H Hayriye birdal nin dedigi dogru kirik olan noktalar temizlenebilir ama 2-3 ay da cok erken oluyo 6 ayda 1 yap sen kesim isini ben gibi :) ben kirik noktalari sacimi yandan one dogru alip makarla tek tek temizleyebildigimi temizliyordum uzunken hatta bununla ilgili cok eskiden konum bile vardi.
Aynenn bende oyle yapiyorum :) en iyisi en risksizi bu vallaCan'ım bende kaş makası ile kesebildiğşmi kesiyorum.kuaföre gitmiyorum. Zaten o kadar saçım Yok olanı da kaybederim diye korkuyorum .
Evet uzama var farkediliyor bayaa bende yaklasik 3 aydir kullaniyorum daxi daha fazlasini bekliyor insan beklentileri karsilarmi kisiden kisige degisiyor. Buda bnm ilk kulla nmaya basladigim ve son haliKızlar merhaba, sizce 3 buçuk ayda uzaması iyi mi bana çok az gibi geldi düzenli dax yapıyordum bir buçuk ayı geçti bıraktım şimdi tekrar başlayamıyorumda çok üşeniyorum
KIZlar bende artık böyle yaparımAynenn bende oyle yapiyorum :) en iyisi en risksizi bu valla
Çok güzel uzamış canım neler yaptın anlatKızlar merhaba, sizce 3 buçuk ayda uzaması iyi mi bana çok az gibi geldi düzenli dax yapıyordum bir buçuk ayı geçti bıraktım şimdi tekrar başlayamıyorumda çok üşeniyorum
Canım ben düzenli dax yapıyodum genelde iki günde bir yapıyodum. Haftada iki gün bikaç saat tutuyodum kafamda ama muhakkak haftada birgün geceden sürüp yatıyodum onun dışında hiçbişey yapmıyodum. Düzleştirici daha az kullanmaya özen gösteriyordum. Ama o dönem deli gibi takmıştım kafaya sürekli uzadımı uzadımı diye düşünüyodum araştırıyordum daha sonra başka sorunlardan dolayı saçım pek aklıma gelmemeye başladı daxı yapamamaya başladım ve inan millet saçın uzamış baya dedikçe aklıma gelmeye başladı uzattığım :) birde saçımın her boyunu sevmeye başladım elimden geldiği kadar her boyunu kullanmaya çalışıyorum biraz pozitif enerji veriyorum sanırım :) çünkü sevmediğin zaman o süreç insana eziyet oluyo uzayınca bidaha bu kadar kısa kullanmıcağım aklıma geliyo o yüzden tadını çıkarıyorum açıkçası :) daxa tekrar başlıcam süreci kısalttığını düşünüyorum bu yıl mezuniyetim var kısmetse toplanıcak boyuta gelmesi gerekÇok güzel uzamış canım neler yaptın anlat
ŞU ana Saçlarımızın boyu aynı sanırım :/ bende dax kullandım ama bende uzatmadı ve de dökülme yaptı maalesef şimdi bende dürdüm bir şey yapmıyorumCanım ben düzenli dax yapıyodum genelde iki günde bir yapıyodum. Haftada iki gün bikaç saat tutuyodum kafamda ama muhakkak haftada birgün geceden sürüp yatıyodum onun dışında hiçbişey yapmıyodum. Düzleştirici daha az kullanmaya özen gösteriyordum. Ama o dönem deli gibi takmıştım kafaya sürekli uzadımı uzadımı diye düşünüyodum araştırıyordum daha sonra başka sorunlardan dolayı saçım pek aklıma gelmemeye başladı daxı yapamamaya başladım ve inan millet saçın uzamış baya dedikçe aklıma gelmeye başladı uzattığım :) birde saçımın her boyunu sevmeye başladım elimden geldiği kadar her boyunu kullanmaya çalışıyorum biraz pozitif enerji veriyorum sanırım :) çünkü sevmediğin zaman o süreç insana eziyet oluyo uzayınca bidaha bu kadar kısa kullanmıcağım aklıma geliyo o yüzden tadını çıkarıyorum açıkçası :) daxa tekrar başlıcam süreci kısalttığını düşünüyorum bu yıl mezuniyetim var kısmetse toplanıcak boyuta gelmesi gerek
Bende de başlarda çok dökülme yapmıştı ama sonradan durdu yaptığımda hiç dökülme olmuyodu artık ama bu kişiden kişiye değişebilir tabiki yarın tekrar başlıcam bir ay aksatmadan yapıcam o zaman tekrar bi karşılaştırıcam bakalım sen ne kadar kullandın peki belki seninde dökülmesi dururdu cansız saçlar olabilirmi acaba dökülen kısımŞU ana Saçlarımızın boyu aynı sanırım :/ bende dax kullandım ama bende uzatmadı ve de dökülme yaptı maalesef şimdi bende dürdüm bir şey yapmıyorum
Olabilir ama kimisi daxın içindeki maddeleri kötülüyor, bir de dökülme yapıp uzatma görmeyince mecbur bıraktım, koskocaman yazdan bu zamana kadar neler yaptım olmadı bende bi ara verdim bakalım , inşallah uzar saçlarımBende de başlarda çok dökülme yapmıştı ama sonradan durdu yaptığımda hiç dökülme olmuyodu artık ama bu kişiden kişiye değişebilir tabiki yarın tekrar başlıcam bir ay aksatmadan yapıcam o zaman tekrar bi karşılaştırıcam bakalım sen ne kadar kullandın peki belki seninde dökülmesi dururdu cansız saçlar olabilirmi acaba dökülen kısım
Düşünmemeye çalış canımm düşünmedikçe inan uzucak :) bide bence seçip birine karar vermelisin mesela en az iki ay onu denemelisin hepsini bir arada yapmamalısın bence saçı çok yorarOlabilir ama kimisi daxın içindeki maddeleri kötülüyor, bir de dökülme yapıp uzatma görmeyince mecbur bıraktım, koskocaman yazdan bu zamana kadar neler yaptım olmadı bende bi ara verdim bakalım , inşallah uzar saçlarım
Ya bi de pahalı şampuan aldım market şampuanı değiş içinde kötü madde Yok yağ sürdüğüm zamanlar kolay çıkması için direk şampuanı değdirdikten sonra yıkamadan başka kolay çıkması için ne yapabilirim kafama kötü şampuanlar değdirmek istemiyorum. Haftada 2 kere yağ bakımı yapıyım onun haricinde hiçbir şey yapmıyımDüşünmemeye çalış canımm düşünmedikçe inan uzucak :) bide bence seçip birine karar vermelisin mesela en az iki ay onu denemelisin hepsini bir arada yapmamalısın bence saçı çok yorar
Tatlimm bende inanamadim sizlere soruyorum hemen ve ben bu hizli uzamayi galiba birazda restorexin sarmasik ozlu sampuanina bagladim. Cunku biliyosun haftada sadece 1 gun dax yapabiliyorum. Haftada 2 de restorexle yikayip cikiyorum. Okadar dax benim saclarimida ilk zamanlarda cok doktu bir iki hafta surdu. Ama ben asil dokulmeyi daxi sactan cikartcam diye sampuanla surterken yaptigimi anladim. :) ilk zzamanlardaki agirlik ve yagli hos olmasada yinede sampuanla kuru kuru ovnak zorunda kaliyorum dipleri yoksa cikmayacak gibi geliyor.Destinaaaa inanmıyorum ne kadar çok hızlı uzamış şoktayım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?