Valla hos olmus canimm benim sen begendiysen bosver kisa olsun ama bakimli olsun uzar elbet ama artik kesme kestirmede :)Ve Yen'i saçlarım bugün itibariyle;
Çoğu yanıklarımdan kurtuldum
Uçları topladığımda kedi kuyruğu fare kuyruğu gibi olmasından iyidir :) şimdi öyke olmuyor neyse böyle daha sağlıklı uzarValla hos olmus canimm benim sen begendiysen bosver kisa olsun ama bakimli olsun uzar elbet ama artik kesme kestirmede :)
Canlanmış fark ediliyor değil mi, ama artık yazdan bile daha kısaNe kadar uzamıyor desende bariz canlanmış, toplanmış, kopmalar bittiğine göre uzadığını farkedersin artık
YA aslında uzuyormuş da çok sık kestiriyorum ya uzamıyor sanıyorum hemde uçları yanık, o kadar kısa değil eccam:)) geçen geçen psikolojim bozulsun kkötü yerleri kesiyim derken yamulttum. Kuföre uzun bi süre gitmiycem ama temiz saçlara kavuştuğum için der tabi etmiycem toplayarak dışarı çıkıcam. Zaten alıştım kısa saça son kez böyle kısa kullanacağım diye düşünüyorum :)) bu bakımları yapa yapa canlandı. Ayda 1 de uzasa 2 cm de uzasa iyi şükür edicem kafaya takmıycamHani uzamıyordu yavru kuş:)))) ben bu kadar kesimi 1 buçuk yılda yaptıramadım. Ben. Saçın arkada kat Yok dimi. Öyle ise 15/16 cm lik saçlar var. İnş kuaförünle vedalaşmışsındır :) bu arada saçın ölü filan değil gayet canlı
Bu bildirimler bana gelmedi canim hayir sulfat yok icerigindeONun içinde sülfat tuz var mı :/
Canim sence hind. Ceviz yağı ayda ne kadar uzar?Kızlar bu arada saçlarıma Hindistan cevizi yapı sürdüm masaj yaptım ve de organicum şampuanımı yıkayıp çıktım :)
Haftada en az 2 kere masajla sürersen ve de en az 4 5 saat bekletirsen yıkarkende sülfatsız şampuanla yıkarsan en az 1 cm uzar yani hiç uzamayan saç için diyorum ama hızlı uzatanlardan 3 4 Cme kadar çıkar. Bi blogda pkudum bi kız haftada 2 kere sürecek 6 ay içinde omzundan beline kadar uzatmış, bunun haricinde bir şey yapmayarak. Bende çok karıştırdım yağları ürünleri her şeyi o yüzden kötü oldu ama tek bir şeyi düzenli yaparsan etkili oluyor.ve de şampuan yağ maske krem vs aynı markanın ürünleri olacak zararlı olmayacak . Keşke yazdan beri sadece Hindistan cevizi yağı sürseydimCanim sence hind. Ceviz yağı ayda ne kadar uzar?
Saçlarımın son haline bakmalısın :))Bu bildirimler bana gelmedi canim hayir sulfat yok iceriginde
Gene nettin yeminlen senin evdeki makas ve kesici aletlerin hepsini toplucsm.Ve Yen'i saçlarım bugün itibariyle;
Çoğu yanıklarımdan kurtuldum
Gerçekten çok güzel konuştun :)) nasıl olmuşGene nettin yeminlen senin evdeki makas ve kesici aletlerin hepsini toplucsm.
Gorunusu cok guzel ustelik canli ve lutfen uzamiyorrrrrrrr.deme artik ve ve ve lutfen kuafore gitme.eline makasi alma :)))Gerçekten çok güzel konuştun :)) nasıl olmuş
Hİndistan cevizi yağı vardı shiffa home ama %100 doğal diye almıştım, bitmek üzere lifecoyu alacağım bitince, bi daha makas YÖK içim rahat şimdi yamuk değil :)) bu arada dipleri falan canlı, ama uçlarından kesildiği için uçları az gözüküyorGorunusu cok guzel ustelik canli ve lutfen uzamiyorrrrrrrr.deme artik ve ve ve lutfen kuafore gitme.eline makasi alma :)))
Hindistan cevizi yagi giZel.olur duzenlide yaparsan degme keyfine :) marka ne aldin insallah lifecodur
Bende onu sorucaktım organicumun yağı Yok nashi banyo sonrası yağ mı kullanıyorsun içinde aradık maddeler yoksa hemen almalıyımBu arada sampuan.krem tamam.ayni.markanin.olsunda yag olmayadabilir nashi kullaniyorum ben 1.5 seneyi gecti beni 6 ay daha goturur o derece bereketli ve muhtesem birsey yani ben oyle cok takilmiyorum ayni marka.olsun diye
YOk kuzum ben inat etmiyorum bende zaten seninkinden daha ucuzunu kullanıyorum ve de memnunum şu an shiffa home un hemde %100 ama aynı fiyata denk geliyo galiba lifeco büyük boyutu çünkü bitmek üzere onu alırım ama, yağlı olmasını istiyorum çünkü yağlı saç uzar yıkama diyolar yıkamıyorum yağlanmıyor :))):))) derde gel .,. Kuzu niye illa lifeco Hindistan cevizi yağı diye inat ediyorsun ben anlamıyırum. Hindistan ceviZi yağı çıkarmak çok kolay ki ayrıca bu kadar pahalı olması saçma bişi zaten. Ucuz olanı al geç ben mecitefendi alıyorum 35 tl diyo pazarlıkta 27 veriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?