Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Ikinci kurumu yaptım şimdi. Tatlı kaşığı kadar dax, zeytinyagi, badem yağı, ve vitaminler. Bekliyorum şimdi. Akşam saat 10 gibi yıkamayı düşünüyorum. Ama korkuyorum, inşallah bu sefer de arindirmakta zorlanmam .

Yagli sac cabuk mu uzarmiis ? Bak bunu bilmiyodum ama benim sacim da kurudur ha bir hafta yikanmiyim hafif kasinir falan ama oyle aman aman yaglanmaz daxi kullanali biraz diplerde kaliyor givbi sanirim kasiyinca tirnagima geliyor hafiften yag yinede belli olmaz yani hep kuru saclar icin olan sampuanlar kullanirim.

Bende tırnağa bile gelmiyor bende kuru saçlar için kullanıyorum , yağlı saçın yağı saçımızı beslermiş

Bende tırnağa bile gelmiyor bende kuru saçlar için kullanıyorum , yağlı saçın yağı saçımızı beslermiş
Daha once duymamistim, ama mantıklı geldi bana, olabilir. Zaten benim saçım kuru ordan da belli .
Bu arada yıkadım saçımı az önce. Galiba yine tam arınmadı. Bir kez kuruyken, tam beş kez de normal sampuanladim, hem de normalden daha sıcak suyla yıkadım. Ama yine de yetmedi. Nerde yanlış yapıyorum ki . Üstelik bu sefer daxin miktarını da azaltmistim.
Kızlarrr bilen biri bana yardım etsin hayrına

Bol şampuanlayarak saçını ıslatmadan masajla iyice parmak uçlarınla saçlarına yedir şampuanı tırnaklarınla değil yalnız yoksa saçına zarar verir. Bu arada çok şampuanlıyorsun hala da çıkmıyormuş, dediğim gibi tekrar tekrarla bi de öyle dene

Aynen dediğin gibi yaptım canım. Baya bol şampuanla önce saçımı ıslatmadan iyice ovaladım. Sonra suyla defalarca daha şampuanladım. Çok uğraştırıyor beni . Yalnız ben dün saçlarım kurumadan yazmıştım. Kuruduktan sonra farkettim ki arınmış aslında, ıslakken bana öyle gelmiş. Ama yine de çok yıkadığım için hırpaladım saçlarımı galiba öyle hissediyorum.

Kız sen dax ı bırak :)) yoksa bakım işini bırakacaksın :))ben de daxı kullanmıyorum sadece yağ kullan

Aynen bende kullanmıyorum :))

Yok canım hiç gelmedim istanbula yaza kısmetse inşallah gelecegim

Bende onu sorucaktım organicumun yağı Yok nashi banyo sonrası yağ mı kullanıyorsun içinde aradık maddeler yoksa hemen almalıyım
Canım bildirimler gelmiyor tesadüf gördüm evet nashi kullanıyorum 2 yıl oldu alalı yaza kadar anca biter çok ama çok tavsiye ediyorum.mükemmel birşey banyo sonrası için olanı kullaniyorum

Canım.mecitefendi balen markalarını kullandım ama lifeco kyllandiysan bunlarda yağmı dersin daha etkili emin olki .haa bütçen yoksa al tabi ama 10 tl farkediyor sadeCr

Bi sonraki bakımda dax ekleme normal yağlarını vitaminlerini ekle sadece dax inatçıdır ama arınmaya başladıktan sonrası kolay Olur ben en fazla 2 defa şampuanla arıtıyorum yarınki bakımda kullandığım.daxinn miktarını çekip ekleyim bakarsın sen fazlamı.kullanıyorsun diye

Ben arindigini duştayken şampuanlayıp duruladıktan sonra ellerimi saçımdan geçiriyorum elime yağlı doku verdiyse arinmamis diyorum tekrar sampuanliyorum

Ya valla bu dax iyi hosta arindirmasi darladi beni yaa :) bi arkadas tresan sampuan demis ama pahali geldi bugun alamadim. Birde restorex kullaniyordum cok kuruttu yine eski sampuanimdan aliverdim gliss'in yeni cikani daxi bitirmekte pek mumkun degil iyi bir yag karisimi kullansak daha guzel ariniyordu bi ara mecitefendi falan almistim ben daxi faha fazla yapamicaam galiba ya aylik bakim falan olur o anca bana artik uzatmada etkili hangi yaglar kullaniyosunuz ki kizlar bi yaziverin hele tekrardan guncelleyelim su bakim isini :)

Can'ım benim iyi verim aldığım Hindistan. CeviZi yağı. Dip üç sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum veya gün içinde 4-5 saat bekletiyorum . En iyi gelen bu oldu.dax saçımı döküyo fena şekilde . Arındırmaya çalıştıkça saçım çok yıpranıyor zaten saçım çok kuru benim . Daha da kuruyup tiftik tiftik oluyor

Hehh iste aynenn fayda gorcem ille faydasini gordum ama arindiriken sanki hepsi gidiyor faydalarin. Kuru kuru diplero surtmekten sac birbirine girdi iyice bugun baktim baya kuruttum sampuanla restorexte guzel uzatiyor ama yaa cok kuruttu sacimii :/

Canım.mecitefendi balen markalarını kullandım ama lifeco kyllandiysan bunlarda yağmı dersin daha etkili emin olki .haa bütçen yoksa al tabi ama 10 tl farkediyor sadeCr
Kuzum valla çok merak ettim elimdeki bitsin lifeco alıcam . Alla alla?? Sen iyi diyorsan iyidir zaten . Kullanan birinin tavsiyesi çok önemli benim için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…