Aynen öyle hem lifeco daha büyük shiffa homedanCanım.mecitefendi balen markalarını kullandım ama lifeco kyllandiysan bunlarda yağmı dersin daha etkili emin olki .haa bütçen yoksa al tabi ama 10 tl farkediyor sadeCr
Olsun, bende uzun zamandır internetten alışveriş yapmıyorum korse aldım internetten parasını yollamadılar iadeyiCanım bildirimler gelmiyor tesadüf gördüm evet nashi kullanıyorum 2 yıl oldu alalı yaza kadar anca biter çok ama çok tavsiye ediyorum.mükemmel birşey banyo sonrası için olanı kullaniyorum
Ben saclarimi hic uzatmadim bu yaz boyatmayi düşünüyor dum ama zarari olurmu dersin benim saclarim necok gür nede seyrektir. Boya hakkinda ne orersin canim organik boyayla boyaticaktim bendeKızlar saçlarım çok yıpranmıştı boya üstüne boya oryal üstüne oryal derken mahvoldu ve ben kozmik bakım sitesine göre aldım makası elime bu şekilde kestim, şimdi hemen hemen her gün dax supergro ve barcelinonun içine kattığım vitamin ampuller sarımsak kattım şampunıma da aynı şekilde bir de Solgar biotin 5000 içiyorum 3 gündür, bazı kürleri bıraktım güzelim kaliteli saçlarım vardı şimdi seyreldi, bakalım ne kadar süre içinde ne kadar uzayacak...
Ya açıcı, oryal olmadığı sürece, güzel kaliteli bir boyayla öyle market boyası olmadan boya bence hevesini al ya güzel bi yere ombre röfle falan yaptır hevesini al ama her ay her ay bütün saçını boyayarak mahvetme hele ki beyazların yoksa hiç boyatma ben 20 yaşındayım ama saçlarım 120 yaşında uçları diplerinden güzle çıkıyor mahvettim şimdi iyi ama kısa yine de mahvolmasa upuzun olacaktı hepsi Oryal yüzünden boşver boyatma ya da her ay dip boya da yapabilirsin beyaz çıkan yerlerden falan ama bütün saç boyanmaz her ayBen saclarimi hic uzatmadim bu yaz boyatmayi düşünüyor dum ama zarari olurmu dersin benim saclarim necok gür nede seyrektir. Boya hakkinda ne orersin canim organik boyayla boyaticaktim bende
Bende arzumun keratinli Vanessa serisini aldım hem maşa hem düzleştirici daha 1kere kullandım bikaç ay oldu alalıBu arada canim philips keratinli olan duzlestiriciyi aldım.daha öncede denemiştim çok iyiydi
Bende hevesimi almak icin boyaticam birkere ama diklerini ddegil uclarini sacimin iki 3 ton acigina boyaticam gecisli gibi olucak yani. Oyle sari tonlarinda boyatmiycam . Beyazlarim yok merak ediyorum sadece. Umarim zararli olmaz. Guzellik merkezine gisicem boyaticam kendim becerememYa açıcı, oryal olmadığı sürece, güzel kaliteli bir boyayla öyle market boyası olmadan boya bence hevesini al ya güzel bi yere ombre röfle falan yaptır hevesini al ama her ay her ay bütün saçını boyayarak mahvetme hele ki beyazların yoksa hiç boyatma ben 20 yaşındayım ama saçlarım 120 yaşında uçları diplerinden güzle çıkıyor mahvettim şimdi iyi ama kısa yine de mahvolmasa upuzun olacaktı hepsi Oryal yüzünden boşver boyatma ya da her ay dip boya da yapabilirsin beyaz çıkan yerlerden falan ama bütün saç boyanmaz her ay
canım boyanın organiği olmaz. iyisi kötüsü yok hepsi kötü. kaç yaşındasın bilmiyorum ben gençlerde görüyorum uçlara ışıtltı diyorlar. veya ombre mi onu yaptır. çok güzel oluyor genç kızlarda. ne diye dipten boyayıp da kendini boyaya bağımlı edeceksin.Ben saclarimi hic uzatmadim bu yaz boyatmayi düşünüyor dum ama zarari olurmu dersin benim saclarim necok gür nede seyrektir. Boya hakkinda ne orersin canim organik boyayla boyaticaktim bende
Bende uclarina uclarina yaptiricam zaten sacimin 2 3 ton acigina sanki böyle gecisli gibi olucak merak ediyorum bir kere deniycem bakalim zarar vermez inşallah. Ombre yakismaz bana bugday enliyim saclarimda koyu kumral .canım boyanın organiği olmaz. iyisi kötüsü yok hepsi kötü. kaç yaşındasın bilmiyorum ben gençlerde görüyorum uçlara ışıtltı diyorlar. veya ombre mi onu yaptır. çok güzel oluyor genç kızlarda. ne diye dipten boyayıp da kendini boyaya bağımlı edeceksin.
Ben uzman oldum gel ben boyarım :)) ahahahahBende hevesimi almak icin boyaticam birkere ama diklerini ddegil uclarini sacimin iki 3 ton acigina boyaticam gecisli gibi olucak yani. Oyle sari tonlarinda boyatmiycam . Beyazlarim yok merak ediyorum sadece. Umarim zararli olmaz. Guzellik merkezine gisicem boyaticam kendim beceremem
Gözlerin bal rengi ya da kahverengiyse gözlerinle aynı renkte ışıltı yaptırmak yakışırBende uclarina uclarina yaptiricam zaten sacimin 2 3 ton acigina sanki böyle gecisli gibi olucak merak ediyorum bir kere deniycem bakalim zarar vermez inşallah. Ombre yakismaz bana bugday enliyim saclarimda koyu kumral .
BU iyi fikir olabilir ne diycek kuaföre kahverengi ışıltilarmi olsun diycem güzel olabilir . TeşekkürGözlerin bal rengi ya da kahverengiyse gözlerinle aynı renkte ışıltı yaptırmak yakışır
Bi sonraki bakımda dax ekleme normal yağlarını vitaminlerini ekle sadece dax inatçıdır ama arınmaya başladıktan sonrası kolay Olur ben en fazla 2 defa şampuanla arıtıyorum yarınki bakımda kullandığım.daxinn miktarını çekip ekleyim bakarsın sen fazlamı.kullanıyorsun diye
Canım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını. Üç gündür çok fena hastayım, hiç nete girmedim.Ben arindigini duştayken şampuanlayıp duruladıktan sonra ellerimi saçımdan geçiriyorum elime yağlı doku verdiyse arinmamis diyorum tekrar sampuanliyorum
Rica ederim kuaföre de diyebilirsin gözlerimle aynı renk olsun diye çok yakışıyor öyleBU iyi fikir olabilir ne diycek kuaföre kahverengi ışıltilarmi olsun diycem güzel olabilir . Teşekkür
Bir cay kasigini dolu dolu koymuyorum daha az ekliyorumki arinmiyor yoksa .canim duştayken durulama yaotiktqn sonra hqni ellerinde yag falan kalmiyorya soyle bi saclarinin arasindan gecir elinde yagli doku kaldiysa tekrar şampuanlaCanım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını. Üç gündür çok fena hastayım, hiç nete girmedim.
Çok sağol ilgin için. Ben miktar olarak bir çay kaşığı kadar kullandım canım, sen ne kadar kullanıyorsun?
Bir de ben saçım ıslakken çok anlayamıyorum arındığını, kuruyunca anca anlıyorum
Duymadim canim daha once bi bakayim ama hani destek okur ama 5 cm uxatmaz yaKızlar instagramdan bakabilir misiniz vitaminta diye yoğurdun içine karıştırılıp içilen saç uzatan vitamin varmış instagramınız yoksa internetten bakın kızlar şaşırdım acaba doğru mu 1 ayda 5 cm falan uzatmış fotolar atmışlar H Hayriye birdalsevdabuzer Smile_90 ve kullanıcı adını unuttuğum diğer sevgili arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum
5 olmasa da 2 cm bile uzatsa ayda benim için iyi...Duymadim canim daha once bi bakayim ama hani destek okur ama 5 cm uxatmaz ya
Canım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını. Üç gündür çok fena hastayım, hiç nete girmedim.
Çok sağol ilgin için. Ben miktar olarak bir çay kaşığı kadar kullandım canım, sen ne kadar kullanıyorsun?
Bir de ben saçım ıslakken çok anlayamıyorum arındığını, kuruyunca anca anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?