Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Kızlar vitamin.ta siparişi verdim, salı günü elimde olacak size de kullanmadan önce saçlarımı çekip atacağım...

Can'ım her duyduğunu alma bak ben alıyordum evde işe yaramaz Bi sürü malzeme doldu. En iyisi yağ bakımları maalesef. Keşke gerçek olsa ama mümkün değil parana yazık günah.

Can'ım her duyduğunu alma bak ben alıyordum evde işe yaramaz Bi sürü malzeme doldu. En iyisi yağ bakımları maalesef. Keşke gerçek olsa ama mümkün değil parana yazık günah.
Yağ bakımları yaptım da noldu yine aynı valla km evden çıkmadım hemde o kadar para harcadım yine kısa yine kısa her şeyi denedim son kez bunu da deniyim nolcak, içerden yoğurtla tüketiliyormuş, hindistab cevizi yağı hariç artık saçıma bir şey sürmüyorum çok yordum çünkü, içerden de bunu deniyim

Bizimde ev doldu attım işe yaramayaları valla sinirlerim bozuldu herkes biliyo valla saçlarımla uğraştırığımı konu komşu bende bıktım gülüyorlar yağ sürünce bi de bakıyorlar hani uzamıyo

Valla bende bıktım kafayı yiycem elalem hiçbir şey yapmıyo saçına hemen uzuyo, bu da uzatmazsa bırakıcam saçla ilgili hiçbir şey yapmıcam bıktım artık cidden

Komşular halt yemiş. Boşver milleti benim de kısayken gülüyorlardı . Nası Bi toplum okduysak birilerinin kötü duruma düşmesi bizi mutlu eder olmuş. Bana sa ayyy kendine naptınnn diyorlardı . Ya sabır diyordum. Bak bir buçuk yıl geçmiş . Maalesef tek çare zaman . Hep beraber uzatıcaz bebeğim .üzülme sakın

ŞU an düşüncelerimi okudun aynı banada öyle yapıyorlar :'( ilk defa bu kadar kısa

En az 1 yıl dayanman Laz'ım . Ve kuaföre gitmemen Laz'ım .
Şu andan itibaren mi 1 yıl, bakalım yaza kadar ne kadar uzayacak senin kadar olsa bana yeter kısa saç grubundan çıkarım

Ürünü içime sinmediği için iptal ettim kızlar

Arkadaşlar Sinameki kürüne pazartesi başlıyorum, aynı zamanda arada lifecodan aldığım Hindistan cevizi yağı ben şampuanım ve maskem organicuma devam

Şu anda saçımda Sinameki kürü var 1.si bugün her pazartesi devam :) ve de bu akşam lavanta çayına başlıyorum hadi bismillah

Ayrıca her sabah ve öğle keçiboynuzu pekmezi yemek saçları uzatıyormuş İbrahim Saraçoğlu önermiş kızlar, pirorin hapımı günde 1 e indirdim şampuanım organicum, lifeco Hindistan cevizi yağını sürücem arada ve Sinameki kürüne devam. Lavanta çayını da içiyorum. Sizce normal mi fazla mı ? H Hayriye birdal sevdabuzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…