Can'ım her duyduğunu alma bak ben alıyordum evde işe yaramaz Bi sürü malzeme doldu. En iyisi yağ bakımları maalesef. Keşke gerçek olsa ama mümkün değil parana yazık günah.Kızlar instagramdan bakabilir misiniz vitaminta diye yoğurdun içine karıştırılıp içilen saç uzatan vitamin varmış instagramınız yoksa internetten bakın kızlar şaşırdım acaba doğru mu 1 ayda 5 cm falan uzatmış fotolar atmışlar H Hayriye birdalsevdabuzer @Smile_90 ve kullanıcı adını unuttuğum diğer sevgili arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum
Yağ bakımları yaptım da noldu yine aynı valla km evden çıkmadım hemde o kadar para harcadım yine kısa yine kısa her şeyi denedim son kez bunu da deniyim nolcak, içerden yoğurtla tüketiliyormuş, hindistab cevizi yağı hariç artık saçıma bir şey sürmüyorum çok yordum çünkü, içerden de bunu deniyimCan'ım her duyduğunu alma bak ben alıyordum evde işe yaramaz Bi sürü malzeme doldu. En iyisi yağ bakımları maalesef. Keşke gerçek olsa ama mümkün değil parana yazık günah.
Komşular halt yemiş. Boşver milleti benim de kısayken gülüyorlardı . Nası Bi toplum okduysak birilerinin kötü duruma düşmesi bizi mutlu eder olmuş. Bana sa ayyy kendine naptınnn diyorlardı . Ya sabır diyordum. Bak bir buçuk yıl geçmiş . Maalesef tek çare zaman . Hep beraber uzatıcaz bebeğim .üzülme sakınBizimde ev doldu attım işe yaramayaları valla sinirlerim bozuldu herkes biliyo valla saçlarımla uğraştırığımı konu komşu bende bıktım gülüyorlar yağ sürünce bi de bakıyorlar hani uzamıyo
ŞU an düşüncelerimi okudun aynı banada öyle yapıyorlar :'( ilk defa bu kadar kısaKomşular halt yemiş. Boşver milleti benim de kısayken gülüyorlardı . Nası Bi toplum okduysak birilerinin kötü duruma düşmesi bizi mutlu eder olmuş. Bana sa ayyy kendine naptınnn diyorlardı . Ya sabır diyordum. Bak bir buçuk yıl geçmiş . Maalesef tek çare zaman . Hep beraber uzatıcaz bebeğim .üzülme sakın
Geçen sene diyordum ki kışa kadar uzar bi dahaki yaza kadar kesin uzar, 3 ay sonra yaz geldi benimde saçım hala kısa :'(Uzayacak güven bana bebeğim
Aslında ben de bu kadar koymuştum, hatta belki daha da azEki Görüntüle 1958833 Canimben bu kadar ekliyorum daxtan bu,arada tatli kasigi ile ekliyorum
Saçlarımı döküyor ve uzatmadı kaç kutu aldımDaxı denedin mi canim?
Şu andan itibaren mi 1 yıl, bakalım yaza kadar ne kadar uzayacak senin kadar olsa bana yeter kısa saç grubundan çıkarımEn az 1 yıl dayanman Laz'ım . Ve kuaföre gitmemen Laz'ım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?