- 6 Mart 2017
- 215
- 284
- 23
- 32
aybus senin kafanda haziran ayında 30 cm saç mı vardıbenim saçlarım anormal bazınyerleri 30 bazı yerleri 32neyse inşallah 60 65 yazacağımız günlerde gelir
yag bakımını ard arda yapma birer gun arayla yap bence ayrica haftada bir gunNsinameki bir gunde yag bakimi olsun24 Nisan'a kadar belirlediğim bakımlarla devam, bakalım uzayacak mı :/ sonrasında 8 Mayıs'a kadar ara veriyorum. Şu omuzlarıma falan gelsin biraz geçsin bu kadar kafama takmayacağım :) inşallah uzar
Benim saçlar bu bakımlardan dolayı yumuşadı eskiden daha gürdü ama şimdi senin saçın benim saçımdan daha gür teşekkür ederim desteklerin için bekliyorum yanımda ol hep bende senim yanındayım :)
Daha mı kısa uzun duruyordu :/aybus senin kafanda haziran ayında 30 cm saç mı vardı
Pazartesi Sinameki kürü, geceden sabaha da en az 1 gün Hindistan cevizi yağı. Priorin hap, lavanta çayı keçiboynuzu pekmezi yemek ağır gelir mi fazla mıyag bakımını ard arda yapma birer gun arayla yap bence ayrica haftada bir gunNsinameki bir gunde yag bakimi olsun
bence sorun yok sonucta priorinde keci boynuzudq lavantada sadece saça iy8 gelen seyler degil bakimlardq gayet iyi hatta hindistan cevizini 2 kerede yapabilirsinPazartesi Sinameki kürü, geceden sabaha da en az 1 gün Hindistan cevizi yağı. Priorin hap, lavanta çayı keçiboynuzu pekmezi yemek ağır gelir mi fazla mı
Tamamdır o zaman haftada 2 kere yapmaya çalışıcam Hindistan cevizi yağını hatta gece boyu bekleticembence sorun yok sonucta priorinde keci boynuzudq lavantada sadece saça iy8 gelen seyler degil bakimlardq gayet iyi hatta hindistan cevizini 2 kerede yapabilirsin
Aybuss um ben senin yerinde olsam kimseye anlatmam bıraktım artık uğraşmıyorum falan de.Cunku birilerinin yorumları gerçekten sinir ediyor ben o yüzden kimseye anlatmıyorum fark olursa zaten çevreden iyi yorum geliyor mutlu oluyorsun yorum olmasa da en azından kimse uğraştığını bilip moralini bozmazBizimde ev doldu attım işe yaramayaları valla sinirlerim bozuldu herkes biliyo valla saçlarımla uğraştırığımı konu komşu bende bıktım gülüyorlar yağ sürünce bi de bakıyorlar hani uzamıyo
Zaten anladılar uzatmak istediğimi bişey demiyorlar kuzum, bi daha demiycem dediğin gibi nazara da geliyorum bu aldıklarımdan kuzumAybuss um ben senin yerinde olsam kimseye anlatmam bıraktım artık uğraşmıyorum falan de.Cunku birilerinin yorumları gerçekten sinir ediyor ben o yüzden kimseye anlatmıyorum fark olursa zaten çevreden iyi yorum geliyor mutlu oluyorsun yorum olmasa da en azından kimse uğraştığını bilip moralini bozmaz
Can'ım benim uçlarım tüy gibi . 1.5 yıldır kırık bile aldırmadım . Boşver kopan kopar takmaSinameki kürünün 2.si kafamda benim hala umudum varya saç uçlarım inceliyor gibi geliyo sürekli ağlıycam ya
SAÇ UÇLARı değilde ortalarından başlıyor kopmaCan'ım benim uçlarım tüy gibi . 1.5 yıldır kırık bile aldırmadım . Boşver kopan kopar takma
Anlaşma yapıyoruz o zaman 2018'e kadar tek tel bile kestirmek Yok:))Olsun hiç hiç dert etme. Birde sen taktın ya senin gözüne geliyor kopan kopar kalan kalır . Benim öyle kopan kopuyor napayım sürekli yağlıyorum bAri yumuşasın diye . Benim uçlarda papatya gibi açılmış saçlar bile var :)) 2018 yılına kadar 1 cm bile kestirmeyeceğim . Uzayan uzayacak kalan kalacak. Bir kere daha kısa saç travması yaşamaya halim Yok . Hiiiçç dert etme boşver .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?