Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Merhaba arkadaşlar bu konuyla ilgili kendim bizzat yaptım uyguladim sogan kurunu tavsiye ediyorum haftada 1 veya 2 kere yapıyorsunuz 2 aydır kullanıyorum kesinlikle uzamayan saçlarım uzadı sadece sabir isteyen bi iş kullanmaya devam ediyorum saçlarınızı nemlendirmeyi de unutmayın yağ kullanın sizlere de başarıları diyorum inşallah uzatirsinizz

24 Nisan'a kadar belirlediğim bakımlarla devam, bakalım uzayacak mı :/ sonrasında 8 Mayıs'a kadar ara veriyorum. Şu omuzlarıma falan gelsin biraz geçsin bu kadar kafama takmayacağım :) inşallah uzar

Eklentiler

• IMG_3131.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar bu fotoğrafa baktıkça bir daha kestirmeyeceğim kesinleşiyor koskocaman 4 ayda bu kadar sık kestirmeseydim kim bilir şimdi saçlarım nerdeydi , olan oldu ve saçlarımın kısalığına bakın ya

Eklentiler

• IMG_3134.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 93
günaydın aybuss, ben de yıllarca uzun saç kullanıp sonra bi kısa saç sevdasına düştüm, 2 yıldır uzadı kısaldı ama artık çok sıkıldım ve uzatmaya çalışıyorum ben de. benimki senden daha kısa :) moral olsun sana destek olurum burdan. ben de 1 martta çekilmiş bir fotoğrafla başladım. ilk sinamekiyi pazar günü yaptım. haftada 2 gün de salı perşembeleri dax ve h.cevizi yağı sürüyorum. benim saçlarım turuncu olduğu için uzamasını diplerden çok iyi takip edebiliyorum. bugün itibariyle saçlarım ve diplerimin (bu arada saçımı en son 9 gün önce boyadım, 9 günlük uzaman bu).

.

Eklentiler

• 1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 86
  • 2.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 87
24 Nisan'a kadar belirlediğim bakımlarla devam, bakalım uzayacak mı :/ sonrasında 8 Mayıs'a kadar ara veriyorum. Şu omuzlarıma falan gelsin biraz geçsin bu kadar kafama takmayacağım :) inşallah uzar
yag bakımını ard arda yapma birer gun arayla yap bence ayrica haftada bir gunNsinameki bir gunde yag bakimi olsun

Benim saçlar bu bakımlardan dolayı yumuşadı eskiden daha gürdü ama şimdi senin saçın benim saçımdan daha gür teşekkür ederim desteklerin için bekliyorum yanımda ol hep bende senim yanındayım :)

yag bakımını ard arda yapma birer gun arayla yap bence ayrica haftada bir gunNsinameki bir gunde yag bakimi olsun
Pazartesi Sinameki kürü, geceden sabaha da en az 1 gün Hindistan cevizi yağı. Priorin hap, lavanta çayı keçiboynuzu pekmezi yemek ağır gelir mi fazla mı

Pazartesi Sinameki kürü, geceden sabaha da en az 1 gün Hindistan cevizi yağı. Priorin hap, lavanta çayı keçiboynuzu pekmezi yemek ağır gelir mi fazla mı
bence sorun yok sonucta priorinde keci boynuzudq lavantada sadece saça iy8 gelen seyler degil bakimlardq gayet iyi hatta hindistan cevizini 2 kerede yapabilirsin

bence sorun yok sonucta priorinde keci boynuzudq lavantada sadece saça iy8 gelen seyler degil bakimlardq gayet iyi hatta hindistan cevizini 2 kerede yapabilirsin
Tamamdır o zaman haftada 2 kere yapmaya çalışıcam Hindistan cevizi yağını hatta gece boyu bekleticem

Aybuss um ben senin yerinde olsam kimseye anlatmam bıraktım artık uğraşmıyorum falan de.Cunku birilerinin yorumları gerçekten sinir ediyor ben o yüzden kimseye anlatmıyorum fark olursa zaten çevreden iyi yorum geliyor mutlu oluyorsun yorum olmasa da en azından kimse uğraştığını bilip moralini bozmaz

Sinameki kürünün 2.si kafamda benim hala umudum var ya saç uçlarım inceliyor gibi geliyo sürekli ağlıycam ya

Zaten anladılar uzatmak istediğimi bişey demiyorlar kuzum, bi daha demiycem dediğin gibi nazara da geliyorum bu aldıklarımdan kuzum

Can'ım benim uçlarım tüy gibi . 1.5 yıldır kırık bile aldırmadım . Boşver kopan kopar takma
SAÇ UÇLARı değilde ortalarından başlıyor kopma

Olsun hiç hiç dert etme. Birde sen taktın ya senin gözüne geliyor kopan kopar kalan kalır . Benim öyle kopan kopuyor napayım sürekli yağlıyorum bAri yumuşasın diye . Benim uçlarda papatya gibi açılmış saçlar bile var :)) 2018 yılına kadar 1 cm bile kestirmeyeceğim . Uzayan uzayacak kalan kalacak. Bir kere daha kısa saç travması yaşamaya halim Yok . Hiiiçç dert etme boşver .

Anlaşma yapıyoruz o zaman 2018'e kadar tek tel bile kestirmek Yok:))

Aynen böyle ben Bi yıl önce kahkül kestirmiştim önlerimi de oymuş oymuş deli kuaför. Birde zaten yavaş uzuyo adam bırakmış 3 cm lik kahkül inanır mısın bazıları hala kulağımın ardına sıkışmıyor. Son 1 senedir her kahkülüme gözüm iliştiğinde adama saydırıyorum . Şakın kahküllerini de kısaltma . Kahkül çok çok zor uzuyo . Neyseki 1 yıl kuaför Yok. Ben Emin'im senin saçın sa hızlı uzuyor çünkü o kadar kuaföre gittin . Ben olsaydım kuaför kafamda kesecek saç bulamazdı . Ve boyatma şakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…