Boya asla zaten büyük konuşmuyım ama bi daha sürmem aslaAynen böyle ben Bi yıl önce kahkül kestirmiştim önlerimi de oymuş oymuş deli kuaför. Birde zaten yavaş uzuyo adam bırakmış 3 cm lik kahkül inanır mısın bazıları hala kulağımın ardına sıkışmıyor. Son 1 senedir her kahkülüme gözüm iliştiğinde adama saydırıyorum . Şakın kahküllerini de kısaltma . Kahkül çok çok zor uzuyo . Neyseki 1 yıl kuaför Yok. Ben Emin'im senin saçın sa hızlı uzuyor çünkü o kadar kuaföre gittin . Ben olsaydım kuaför kafamda kesecek saç bulamazdı . Ve boyatma şakın
Hem kilolar verilsin hem saçlar uzasin super canimBugün diyete de başladım :)
İnşallahHem kilolar verilsin hem saçlar uzasin super canim
kızım bu kadar takma yavrucum. dünyada ölümden başka herşeye çare varSaç dipleri hariç boy ve uçlara keratin bakımı sürdüm selective ammino keratin. Mecbur sürdüm korktum uçların kopmasından. Şampuanın organik parabensiz zararsız organicum ama selective de ve kopmasından iyidir en azından diplere sürmedim kızlarBlackcatt1 H Hayriye birdal sevdabuzer 0mayra
Çok ince eskiden öyle değildi sizce de öyle değil mi ya aslında saç tipim kalın ama saç uçlarım az yani öyle söyleyimkızım bu kadar takma yavrucum. dünyada ölümden başka herşeye çare var
Keratin bakım iyi geldi mi canim nasil saclarin durumu?Saç dipleri hariç boy ve uçlara keratin bakımı sürdüm selective ammino keratin. Mecbur sürdüm korktum uçların kopmasından. Şampuanın organik parabensiz zararsız organicum ama selective de ve kopmasından iyidir en azından diplere sürmedim kızlarBlackcatt1 H Hayriye birdal sevdabuzer 0mayra
Evet kopmalar baya bi durdu arada oluyo amaKeratin bakım iyi geldi mi canim nasil saclarin durumu?
Sevindim canımEvet kopmalar baya bi durdu arada oluyo ama
şimdi Hindistan cevizi yapı sürdüm nasıl kopmalar oldu nasıl sorma, yağlar döküyo herhaldeSevindim canım
sirke denedinmi? Kılıçbalığının konusunda okumuştum hasarlı saçları sirkeli suyla yıkamak asit dengesini düzeltiyormuş, özellikle yanmış saçlarda bir dene istersen belki durur.. sonuçta yanmış saça krem kullandırmıyorlar, uçlardan çok kafa derine masaj yap hindistancevizi yağıyla dipten nemlendirşimdi Hindistan cevizi yapı sürdüm nasıl kopmalar oldu nasıl sorma, yağlar döküyo herhalde
Sirkeyi banyodan sonra saçıma döküp suyla duruluyorum evet :/ ama dökülme olarak aynı yanisirke denedinmi? Kılıçbalığının konusunda okumuştum hasarlı saçları sirkeli suyla yıkamak asit dengesini düzeltiyormuş, özellikle yanmış saçlarda bir dene istersen belki durur.. sonuçta yanmış saça krem kullandırmıyorlar, uçlardan çok kafa derine masaj yap hindistancevizi yağıyla dipten nemlendir
Kuzu benim de başlangıçta öyle idi Bi yıla yakın koptu. Ben neyseki o zamanlar cahildim takmadım. Boşa dememişler cehalet mutluluktur diye. Zaten aybusta da 5-6 cm lik kopan kısım kalmıştır aldırmayacak . Ben her banyo yaptığım da Bi sürü minik saç görürdüm. Tararken düzleştirirken aynıydı. Oda sıfırdan uzattığını varsayacak. Yapacak hiçbirşey yok maalesef. Görürse gözüne gelirsirke denedinmi? Kılıçbalığının konusunda okumuştum hasarlı saçları sirkeli suyla yıkamak asit dengesini düzeltiyormuş, özellikle yanmış saçlarda bir dene istersen belki durur.. sonuçta yanmış saça krem kullandırmıyorlar, uçlardan çok kafa derine masaj yap hindistancevizi yağıyla dipten nemlendir
Hiç kestirmiycem Eccam Temmuz'a kadar nereme gelir Sinameki ve Hindistan cevizi yağı kullanmayla düzenli ?Kuzu benim de başlangıçta öyle idi Bi yıla yakın koptu. Ben neyseki o zamanlar cahildim takmadım. Boşa dememişler cehalet mutluluktur diye. Zaten aybusta da 5-6 cm lik kopan kısım kalmıştır aldırmayacak . Ben her banyo yaptığım da Bi sürü minik saç görürdüm. Tararken düzleştirirken aynıydı. Oda sıfırdan uzattığını varsayacak. Yapacak hiçbirşey yok maalesef. Görürse gözüne gelir
Benimde uzat ve kes gibi oldu aslında ::))) bende uzattıkça saçlarımı kestirdiğim için. Benimde 1,5 2 sene önce yanmıştı tekrar tam düzelecekti geçen 1,5 sene önce tekrar mahvettim. 1 senedir de uzatmaya çalışıyorum baya yıpranırlar bardı şimdi düzeldi ama uçları azBANa sorma bebeğim benim hiç Bi hesabım tutmuyor. Şu zaman şurama gelir diye düşünme. Diyorum Ya bende öyle diyordum olmuyor . Sonra beziyorum üzülüyorum . Bak Sevda büzer e kız iki buçuk yıldır nasıl azimle uğraşmış . Curuoiscat ( yazamadım ) kız kaç zamandır uğraşıyo . Tam uzatmış kuaför kurbanı olmuş sar başa . Can dayanmaz valla. Bizim ki daha deve de kulak . Ki senin uzuyor Ya
Sanırım saçlarım uzayana kadar ruh hastası olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?