Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Boya asla zaten büyük konuşmuyım ama bi daha sürmem asla

Bu arada dip boy uç komple Hindistan cevizi yağı sürdüm akşam 7de yarın yıkayacağım :)
Boy da pek Yok saçlarımın ama neyse :)

Saç dipleri hariç boy ve uçlara keratin bakımı sürdüm selective ammino keratin. Mecbur sürdüm korktum uçların kopmasından. Şampuanın organik parabensiz zararsız organicum ama selective de ve kopmasından iyidir en azından diplere sürmedim kızlar Blackcatt1 H Hayriye birdal sevdabuzer 0mayra

kızım bu kadar takma yavrucum. dünyada ölümden başka herşeye çare var

kızım bu kadar takma yavrucum. dünyada ölümden başka herşeye çare var
Çok ince eskiden öyle değildi sizce de öyle değil mi ya aslında saç tipim kalın ama saç uçlarım az yani öyle söyleyim

şimdi Hindistan cevizi yapı sürdüm nasıl kopmalar oldu nasıl sorma, yağlar döküyo herhalde
sirke denedinmi? Kılıçbalığının konusunda okumuştum hasarlı saçları sirkeli suyla yıkamak asit dengesini düzeltiyormuş, özellikle yanmış saçlarda bir dene istersen belki durur.. sonuçta yanmış saça krem kullandırmıyorlar, uçlardan çok kafa derine masaj yap hindistancevizi yağıyla dipten nemlendir

Sirkeyi banyodan sonra saçıma döküp suyla duruluyorum evet :/ ama dökülme olarak aynı yani

Kuzu benim de başlangıçta öyle idi Bi yıla yakın koptu. Ben neyseki o zamanlar cahildim takmadım. Boşa dememişler cehalet mutluluktur diye. Zaten aybusta da 5-6 cm lik kopan kısım kalmıştır aldırmayacak . Ben her banyo yaptığım da Bi sürü minik saç görürdüm. Tararken düzleştirirken aynıydı. Oda sıfırdan uzattığını varsayacak. Yapacak hiçbirşey yok maalesef. Görürse gözüne gelir

Hiç kestirmiycem Eccam Temmuz'a kadar nereme gelir Sinameki ve Hindistan cevizi yağı kullanmayla düzenli ?

BANa sorma bebeğim benim hiç Bi hesabım tutmuyor. Şu zaman şurama gelir diye düşünme. Diyorum Ya bende öyle diyordum olmuyor . Sonra beziyorum üzülüyorum . Bak Sevda büzer e kız iki buçuk yıldır nasıl azimle uğraşmış . Curuoiscat ( yazamadım ) kız kaç zamandır uğraşıyo . Tam uzatmış kuaför kurbanı olmuş sar başa . Can dayanmaz valla. Bizim ki daha deve de kulak . Ki senin uzuyor Ya

Benimde uzat ve kes gibi oldu aslında ::))) bende uzattıkça saçlarımı kestirdiğim için. Benimde 1,5 2 sene önce yanmıştı tekrar tam düzelecekti geçen 1,5 sene önce tekrar mahvettim. 1 senedir de uzatmaya çalışıyorum baya yıpranırlar bardı şimdi düzeldi ama uçları az

Sanırım saçlarım uzayana kadar ruh hastası olucam

Sanırım saçlarım uzayana kadar ruh hastası olucam

O kadar stres yapma, başka sorunlar çıkar sonra, geçen yıldan beri kistik acneyle uğraşıyorum stres kaynaklı, saç gibi değil yüz kamuflede olmuyor.. Allah korusun bir noktada insanın psikolojisinide kötü etkiliyor.. uzayacak o saç eninde sonunda dert etme canına günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…