İnşallah hepimizin uzar, çok sağol desteklerin için:) haklısında işte yağları sürüyorum sürüyorum bi omzumu geçse rahatlıycamO kadar stres yapma, başka sorunlar çıkar sonra, geçen yıldan beri kistik acneyle uğraşıyorum stres kaynaklı, saç gibi değil yüz kamuflede olmuyor.. Allah korusun bir noktada insanın psikolojisinide kötü etkiliyor.. uzayacak o saç eninde sonunda dert etme canına günah
Geçecek mutlaka hergece 5dkya masaj yapın parmak uclarinla diplere kan dolaşımını hızlandırır belki hızı artar bu kezİnşallah hepimizin uzar, çok sağol desteklerin için:) haklısında işte yağları sürüyorum sürüyorum bi omzumu geçse rahatlıycam
Aaa evet teşekkür ederim inşallah öyle olurGeçecek mutlaka hergece 5dkya masaj yapın parmak uclarinla diplere kan dolaşımını hızlandırır belki hızı artar bu kez
Canımmm sakın ağlama hep birlikte uzatıcaz bende Sinameki kürü etkili oldu, tavsiye ederim konuma bakarsın, her şeyi denemiş birisi olarakMrb ben yeniyim kuaför kurbanim saçımı cok kisa kesti aynaya bakamiyorm hep agliyorm saç uzatmaya yeni başladım ins sonuç alirim(
Nerelerdesin sen saçların ne alemde kuzummAy inşallah Canım
Durmak yok devamm4. Sinameki kürüm :)
Bugün avmde saçlarımın arkasını gördüm resmen kedi kuyruğu gibiDurmak yok devamm
Duzelecek ama zamanlaBugün avmde saçlarımın arkasını gördüm resmen kedi kuyruğu gibi((((
2,5-3 cm lik fark var bence canım ayrıca incelme farketmedim biraz daha yağlı duruyor sanki ondan öyle görünmüş olabilirKızlar ilk hali Sinamekiye başlamadan 1 gün önce sağdaki ise 4. Kürden 3 gün sonraki hali. Sizce ne kadarlık uzama olmuş ?
Asıl önemli olan sorum şu geçen sene Haziran'da attığım ilk sayfamdaki fotoğrafla şimdiki saçlarım arasında baya bir incelme görüyorum siz de fark ettiniz mi ? Acaba bütün bu yağ bakımlarını bıraksam mı uçlarım çok inçe gördüğünüz gibi çok rahatsız oluyorum. Sizce ne yapsambu arada saçlarıma kuaför ara makas atmıştı ve de katlı saçlarım diplerim daha gür. sevdabuzer mydreams93 Blackcatt1 @ecca S siir 0mayra
Islak haliyle çektim2,5-3 cm lik fark var bence canım ayrıca incelme farketmedim biraz daha yağlı duruyor sanki ondan öyle görünmüş olabilir
2,5 cm var mıdır ki canım ya :/2,5-3 cm lik fark var bence canım ayrıca incelme farketmedim biraz daha yağlı duruyor sanki ondan öyle görünmüş olabilir
bence 2 cmlik bi uzama var ve ayrica uclarda incelmemis sadece saclar her taraftan esit oranda uzamıyor eee katl8da olunca ...ense kismi fazlaca uzadigindan sana incelmiş gibi geliyor hic kafana takma incelme neyin yokKızlar ilk hali Sinamekiye başlamadan 1 gün önce sağdaki ise 4. Kürden 3 gün sonraki hali. Sizce ne kadarlık uzama olmuş ?
Asıl önemli olan sorum şu geçen sene Haziran'da attığım ilk sayfamdaki fotoğrafla şimdiki saçlarım arasında baya bir incelme görüyorum siz de fark ettiniz mi ? Acaba bütün bu yağ bakımlarını bıraksam mı uçlarım çok inçe gördüğünüz gibi çok rahatsız oluyorum. Sizce ne yapsambu arada saçlarıma kuaför ara makas atmıştı ve de katlı saçlarım diplerim daha gür. sevdabuzer mydreams93 Blackcatt1 @ecca S siir 0mayra
Fark var canımKızlar ilk hali Sinamekiye başlamadan 1 gün önce sağdaki ise 4. Kürden 3 gün sonraki hali. Sizce ne kadarlık uzama olmuş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?