Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

bence 2 cmlik bi uzama var ve ayrica uclarda incelmemis sadece saclar her taraftan esit oranda uzamıyor eee katl8da olunca ...ense kismi fazlaca uzadigindan sana incelmiş gibi geliyor hic kafana takma incelme neyin yok
İnşallah daha da uzar ya incelmiş gibi geliyor bana

canim birinci resimde kat neredeyse yok ikinci resimde ise yogun katlı.katli sac zqten daha az daha ince görünür
Aslında 1. Resimde de kat vardı ama ıslak ve kısa yapışık olduğu için belli olmamış aynı katlar 2. De daha uzamış olması lazım

Canım yağları bırak döküldüğünü düşünüyorsan . Bir de sanırım benimde öyleydi o uzama döneminin bir geçiş aşaması oluyor sabır gerektiren sen orayı geçemiyirsun geçsen uzadığı için daha hoş gelecek gözüne . Bak bir yildir kese kese sac da küser. Ben o uzatma aşamasında 1 yıl 3 ay kendim kestiklerimin dışında kuaförde kestirmedim. Eğri büğrü uzatılan bir şekilde sonra eylulbasinda ve kasim sonunda olmak üzere de 2 kere kuaföre aldırdım. Baya yola geldi. 1 yıl kestirme saçlarını bakalım

Peki sence incelme var mı ? Böyle dipten değil ama ortadan uca kadar dökülme oluyor eski yıpranıklıklar yani. İncelme olduğunu düşündüğüm için ne yapacağıma karar veremiyorum. Sibamekiyi bıraksam saçlarım uzamaz biliyorum. Tamam kestirmiycem haklısın

kestirmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kuzucum normal incelmesi. ki zaten yok bi incelme

kestirmek yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kuzucum normal incelmesi. ki zaten yok bi incelme
İNCelmesi yağ kullandığım için mi normal, zaten kestirmek Yok anlaşma yaptık burda

ya onlar oryal yemiş saçlar onların kendine hayrı yok benim en az 3- 4 cm i tüy gibi. ki ilerde dahada gözüne bataccak . boşver kuzu

ya onlar oryal yemiş saçlar onların kendine hayrı yok benim en az 3- 4 cm i tüy gibi. ki ilerde dahada gözüne bataccak . boşver kuzu
Nasıl yani ilerde daha mı kötü olacak

Uçları az değil canım benim boşuna evham yapiyosun uzadıkça daha fazla görünecek merak etme.Ayrica kafaya taktığın gibi vahim.bir durum yok ortada ise yarıyor yaptığın bakımlar devam
Tamam kuzum

Bence uzama var canım ara makas attıysa kat varsa uçlarının ince olması normal bence sinemaki 8i tamamla öyle ara ver o iki haftalık arada hiç yağ bakımı yapma dinlensin bi saçların birde belli bişeyde karar kıl bitek onları yap bisüre ben mesela sadece daxla sinemaki yapıyorum artık farklı şeyler denemiyorum

Kızlar ya siz sinamekiyi kirli mi temiz saça mı uyguluyorsunuz ? 0mayra mydreams93

5. Sinameki kürü kafamda :)

Kızlar bu sıralar ara vermeyi düşünüyorum, bugün saçlarımı yıkadığımda inanılmaz dökülme oldu

Dün gece kozmik bakım dolayısıyla Hindistan cevizi yağı sürüp yattım birazdan yıkayacağım. Sonrasında da selective keratin. 2 hafta civarında ara vermeyi düşünüyorum. Hem uzaması hızlanır hemde dökülme moralimi bozmaz

Ben de aradayim canim 18inde yeniden baslayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…