Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Kızlar bugün uzun bir aradan sonra organicum maskeyi sürdüm hiç fırsatım olmadığı için yapamıyordum yağ bakımlarından. 4 saat beklettikten sonra yıkadım sonrasında da keratin bakımı yaptım selective kopmalarım var diye.

Iyi geldi mi canım

Kizlar ben saclarimin kütlüğüne dayanamadim kat attirdim. Boyuna hic dokunmadim uzatacaksan dedi aynen boyunu ellemeyelim dedim. Sizce cok fark var mi boyunda artik katli uzasin ben duz model kullanamadim. Katli hem daha az sac geliyor elime saclar gur olunca kut modelde ust uste biniyor.

bence güzel olmuş, benimde gür saçlarım kat attırmazsam kabarık duruyor, böyle daha iyi
Tesekkur ederim hem uzadikca da modeli daha guzellesiyor. Bu sekilde uzasin uzayabildigi kadar gurlugu yine rahatsiz ederse boyundan aldirmadan boyle kat veridiriyorum en rahati bu.

Kızlar ya siz sinamekiyi kirli mi temiz saça mı uyguluyorsunuz ? 0mayra @mydreams93
Canım senin bildirim gelmemiş bana gerçi ara verdin ama ben her gün hemen hemen yi
Şimdilik makas izinden dolayı kısa görünüyor olabilir boyları birkaç yıkamadan sonra belli olur boyunun kısalıp kisalmadigi güzel olmuş ayrıca güle güle kullanin

Fönde duz fon degildi hafif uclar dalgali duruyor sac uclarini ben istemedim usturayla inceltmelerini cunku uzadikca zaten kendiliginden inceliyor. Tesekkur ederim yorumun icin :)

Benimde katlı şu an ama bende düz seviyorum:)) ama yakışmış katlı çünkü gür saçların. Rengi de güzel:)uzatmaya devam

Benimde katlı şu an ama bende düz seviyorum:)) ama yakışmış katlı çünkü gür saçların. Rengi de güzel:)uzatmaya devam
Tesekkur ederim canim ama rengini degistirmeye karar verdim. Kizil tonlarina boyamak istiyorum. :)

Saçlarımı düzleştirdikten sonraki hali bugün

Eklentiler

• IMG_4270.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 116
Çok az mı sence uçları?
Hiçte uçlarda incelme yok bence bi önceki resimde ıslak attığın için az görünüyordu bunda gayet normal, özellikle kopma olan bir saça göre gayet iyi, ayrıca uzamışta, bakımlara devam iyi gidiyorsun

Islak hali çok az gözüküyor :/ bir de toplayınca ince ama böyle yapınca dediğin gibi daha güzel, devammm tabiki bakımlara şimdi Aradayım ama :) inşallah uzar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…