Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Organicum maskesi sürdüm şimdi

O omuzdan inmesi zaten ayrı bir dert tatlım takma kafaya bence bir süre topuz yap hiç kontrol etme açıp da o şekilde kendi halinde uzar
Topuz yapılmıyor ki topuz tokat var o haliyle toplanmiyo, normal Topuz zaten kedi kuyruğu gibi oluyo hiç olmuyo yani

Topuz yapılmıyor ki topuz tokat var o haliyle toplanmiyo, normal Topuz zaten kedi kuyruğu gibi oluyo hiç olmuyo yani
Başka bir uğraş bul kendine mesela yaz geliyor spora başla azcık kas yap, onunla uğraşırken bir bakmışsın saçlar omuz ucuna gelmiş Ayrıca düzenli spor yapmak kan dolaşımını arttırdığı için uzamayı da destekler, mesela düzenli yürüyüş-pilates yaptığım dönemler saçım daha hızlı uzuyor benim, ayrıca streside azaltıyor daha nolsun

gunaydın hanımlar,
uzun suredır sıteye gırmıyordum artık takıpteyım:))
Sacı uzamayan muzdarıplerdenım.
cok kafamıza takıyoruz ve hemen cart dıye uzamıyor sonucta.cok yol deneyenlerdenım.
artık tek bır yoldan devam edıyorum.hındıstan cevızı yagı.gercekten etkılı ama sabır gerektırıyor.

Haklısın bende bi ara eliptik bisiklet sürüyordum saçlarım nasıl hızlı uzamıştı o ara

CuriousCat doğru söylüyo canım bende diyete spora yöneldim saçlarım nadir aklıma geliyo :) geçen yıl fotolarıma bakıyordum 3 ayda 4-5 parmak uzamış o dönem hiç bakım yapmıyordum ölçmüyordumda biraz kendine bırak başka uğraşlara yoğunlaş o zaman güzel sonuçlar alırsın :)

Daha önce tavsiye etmiştim ama sen iyi gelmediğini söylemiştin canım yumurta maskesi saçı gerçekten dolgunlastiriyo onu bir dene derim baktin ise yaramadı bırakırsın kaybedeceğin bir şey olmaz iki üç çorba kaşığı zeytinyağını isityorum sonra yumurtayla karıştırıp uyguluyorum dolgunlastirma konusunda iyi ve beslediğini de hissediyorum.

Canım bak kısayken toplanmıyosa bu şekilde kullan ben öyle kullanıyodum üstten topladığın topuz küçük oluyo onları açtır ellerinle yoğun gözükür :)

Eklentiler

• IMG_7463.webp
    6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_7464.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 77
aynen bende spor ve diyete yöneldim. eskisi kadar zorlamıyorum saç öle hemen uzayan bişi değil . milim milim uzuyo en azından benim öyle 3-5ayda olmuycak bu iş. temizinden 2 yıl lazım . ya sabır kuzular

Canım bak kısayken toplanmıyosa bu şekilde kullan ben öyle kullanıyodum üstten topladığın topuz küçük oluyo onları açtır ellerinle yoğun gözükür :)
Çok güzelde ben bunu nasıl yapıcam ;((

Tamam ne kadarda bi yapıyım

Bir de banyodayken mümkün olduğunca soğuk suyla yıkamaya çalış daha dolgun görünüyo canım

Dip boy hindistan cevizi yagi sürdüm

Canım saçların çok güzel uzamııış işte bu noktadan sonra daha hızlı uzamaya başlar hele ki yaz aylarında neden bilmiyorum saçlar daha hızlı uzuyor :) :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…