Benim usturayla aradan alındı katlar varya daha az gözüküyor ondanIslakken her sac az gozukur canim
O omuzdan inmesi zaten ayrı bir dert tatlım takma kafaya bence bir süre topuz yap hiç kontrol etme açıp da o şekilde kendi halinde uzarKızlar o kadar çok şey yapmama rağmen, saçlarım küt aşamasını omuzlrımı geçemedi... kafama takıyorum ne yapmalıyım sizce ? Bakımlardan aşırı sıkıldım kafamda hep yağlarla dolaşıyorum...sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 mydreams93 0mayra
Topuz yapılmıyor ki topuz tokat var o haliyle toplanmiyo, normal Topuz zaten kedi kuyruğu gibi oluyo hiç olmuyo yaniO omuzdan inmesi zaten ayrı bir dert tatlım takma kafaya bence bir süre topuz yap hiç kontrol etme açıp da o şekilde kendi halinde uzar
Başka bir uğraş bul kendine mesela yaz geliyor spora başla azcık kas yap, onunla uğraşırken bir bakmışsın saçlar omuz ucuna gelmişTopuz yapılmıyor ki topuz tokat var o haliyle toplanmiyo, normal Topuz zaten kedi kuyruğu gibi oluyo hiç olmuyo yani
Beklemekten başka pek bir çaremiz yok canim bakimini yap cok takma ve uzamasini bekleKızlar o kadar çok şey yapmama rağmen, saçlarım küt aşamasını omuzlrımı geçemedi... kafama takıyorum ne yapmalıyım sizce ? Bakımlardan aşırı sıkıldım kafamda hep yağlarla dolaşıyorum...sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 mydreams93 0mayra
Haklısın bende bi ara eliptik bisiklet sürüyordum saçlarım nasıl hızlı uzamıştı o araBaşka bir uğraş bul kendine mesela yaz geliyor spora başla azcık kas yap, onunla uğraşırken bir bakmışsın saçlar omuz ucuna gelmişAyrıca düzenli spor yapmak kan dolaşımını arttırdığı için uzamayı da destekler, mesela düzenli yürüyüş-pilates yaptığım dönemler saçım daha hızlı uzuyor benim, ayrıca streside azaltıyor daha nolsun
Daha önce tavsiye etmiştim ama sen iyi gelmediğini söylemiştin canım yumurta maskesi saçı gerçekten dolgunlastiriyo onu bir dene derim baktin ise yaramadı bırakırsın kaybedeceğin bir şey olmaz iki üç çorba kaşığı zeytinyağını isityorum sonra yumurtayla karıştırıp uyguluyorum dolgunlastirma konusunda iyi ve beslediğini de hissediyorum.Topuz yapılmıyor ki topuz tokat var o haliyle toplanmiyo, normal Topuz zaten kedi kuyruğu gibi oluyo hiç olmuyo yani
aynen bende spor ve diyete yöneldim. eskisi kadar zorlamıyorum saç öle hemen uzayan bişi değil . milim milim uzuyo en azından benim öyle 3-5ayda olmuycak bu iş. temizinden 2 yıl lazım . ya sabır kuzularCuriousCat doğru söylüyo canım bende diyete spora yöneldim saçlarım nadir aklıma geliyo :) geçen yıl fotolarıma bakıyordum 3 ayda 4-5 parmak uzamış o dönem hiç bakım yapmıyordum ölçmüyordumda biraz kendine bırak başka uğraşlara yoğunlaş o zaman güzel sonuçlar alırsın :)
Çok güzelde ben bunu nasıl yapıcam ;((Canım bak kısayken toplanmıyosa bu şekilde kullan ben öyle kullanıyodum üstten topladığın topuz küçük oluyo onları açtır ellerinle yoğun gözükür :)
Tamam ne kadarda bi yapıyımDaha önce tavsiye etmiştim ama sen iyi gelmediğini söylemiştin canım yumurta maskesi saçı gerçekten dolgunlastiriyo onu bir dene derim baktin ise yaramadı bırakırsın kaybedeceğin bir şey olmaz iki üç çorba kaşığı zeytinyağını isityorum sonra yumurtayla karıştırıp uyguluyorum dolgunlastirma konusunda iyi ve beslediğini de hissediyorum.
Canım ben haftada iki yapıyorum iki saat bekletiyorumTamam ne kadarda bi yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?