Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Canım saçların çok güzel uzamııış işte bu noktadan sonra daha hızlı uzamaya başlar hele ki yaz aylarında neden bilmiyorum saçlar daha hızlı uzuyor :) :*
Aralarda kestirmesem daha uzundu ama sürekli uçlardan kestirdim, en son 10 şubatta kestirdim bi daha kestirmeyi dğşünmüyorum:))) asıl senin saçların mükemmel olmuşlar şaşırdım valla, nerelerdeydin sen kuzum

Aybuss saçlar omuza gelmiş çok iyi bence bak kesmeyince uzuyor demek ki temmuza 3 parmak kadar daha iner aşağı en az merak etme bu saatten sonra dişini sıkarsan ele gelecek

Aybuss saçlar omuza gelmiş çok iyi bence bak kesmeyince uzuyor demek ki temmuza 3 parmak kadar daha iner aşağı en az merak etme bu saatten sonra dişini sıkarsan ele gelecek
İnşallah siir ya :))

Bebeğim sen sinameki küründen sonuç aldın mı . Bende başlasam mı diyorum.
Bence onun yerine zeytinyagi+yumurta yap ben yaptıkça uzadı ama uçları catallasti ve kurudu o yüzden bıraktım yag bakımı yapmama rağmen o etkiyi yok edemedim canım.

Canım ya iyi güzel de sinameki kurutuyor saçları bence yağ bakımları daha güzel epey yaptım ben bir de şeyi sevmiyordum onda her yerden şıp şıp damlıyor sinir ediyor insanı .

Ay yapmadığım kalmadı maya maskeleri mi ,sinameki mi, ısırgan suları mi ,karanfil suları ,çeşit çeşit yağ kürleri hele o sığır ilikileri yumurta anam daha aklıma gelmiyor nasıl biktiysam artık şimdi yapmaya üşeniyorum. Ay havuç kuru ve turp kürünü bile denedim. Bir soğan kuru yapmadım nedense o üşendiğim zamana denk geldi sanırım :)

Sinameki kürü bende etkili olmuştu kuruttu ama uzattı cidden
Kuruttuktan sonra uzamasının bi anlamı yok bence kuruyan uçları yine kestirmek zorunda kalacagz o yüzden yağlı bakımlara devam:)

Arkadaşımın kardeşi soğan kuru yapmıştı geçen sene canım uzatmıştı ama çok da dökmüştü o yüzden korkuyorum soğandan.Ben de senin gibiyim valla denemediğim bi soğan kaldı:))

Kizlar bugün organicum maske sürdum

bende sinamekine başladım :)) 1 kere yaptım. bakımlara geri döndüm:))

Bugün organicum maskesi sürdüm

Dün gece dipten uca hindistan cevizi yağı sürdüm, birazdan yıkayacağım

Dün gece dipten uca hindistan cevizi yağı sürdüm, birazdan yıkayacağım
:))) ben hızımı alamayıp kız kardeşime de bi sürü bişi sürdüm onun saçları uzun . O da uzun saç sevmiyo. Ama kesinlikle kesmesi ne iZin vermiyorum . Çok güzel saçları var . Bizimde uzayacak aybus üzülmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…