Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

İnşallah (

Kizlar yarın sabah saclarim için kan tahlili yaptiracagim doktor tahliller yazdı, bakalım ona göre ilaç verir mı, sonuçlarım nasıl olucak yazicam

Dün sabah tahlilleri yaptırdım akşama sonuçları getirecek bi tanıdığımız, dün gece de dipten uca hindistan cevizi yağı sürdüm ve bi kavanozu bitirmiş oldum. Bugünde yıkadım. Bu arada normal şampuanlara geçmiçeyi düşünüyordum çünkü bitkiseller çok fazla uçtan kopma dökme yaptı. Elidor sağlıklı uzama serisini aldım 1 2 tel anca dökülmüştür.

Kızlar saçlarımın yavaş uzaması ortaya çıktı...
Tahlil yaptırdım demir eksikliği ve de kansızlık çıktı hem de çok düşük...
Bu zamana kadar iyi bu kadar uzamış o kadar ketirmeme rağmen demek ki bakımlarla böyle

aaaa
bende de calcium eksikliği çıkmıştı. çok garip ayağımın baş parmağının tırnagı bile kırılmıştı

Doktor demir eksikliğim için ferrum hausmann isimli ilaç verdi yaklaşık 6 ay kadar kullanacakmışım gece yatmadan önce aç karnına dedi, dün ilk kez içtim.
Dün gece saçlarıma badem ve çam terebentin yağını karıştırıp sürdüm daha yıkamadım birazdan yıkayacağım.

Bugün mexitefebdi sac bakim yağ surdum bakalım

sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 H haticekvx 0mayra T twwety ve kullanıcı adını unuttugüm sevgili yol arkadaşlarım bugün eminonu, zaza hani altını üstüne getirdim ve saçlarıma uygun evde yapabileceğim keratin bulamadım hep maske gösteriyorlar neys bende selectiveı uygun fiyata aldım. Priorin bikaç güne kadar bitiyor. 3 kutu xpecia hap aldım eczacı priorundn daha etkili olduğunu söyledi. Uzatma çabalarım gördüğünuz gibi devam etmekte bu arada demir hapina devam...

Keratinin iyi gelecegini kesin düşünüyor musun canim? İnternetten siparis verebilirsin illa ki vardir.

selective kaç para canım

kız 3 kutu 3 kutu xpecia yı napıcan:)) aybus sabır cidden sabır saçı tek uzatan maalesef o

saf keratin bulman zor canim bu,aradasen keratini ne yapacaksin eger keratin yükleme yapmak icinse ben artego keratin dolgusunu kullandım cok cok memnun kaldim ayniIsekilde davinesinde keratin yukleme serumu var
3 kutu cok degilmi bir kutu 1 aylik kullanim icinse sorun yokta bazilarinda 80-90 kapsul oluyor

Baktım da 400 tl falan artego, davinesinde aradım maske şampuan krem haricinde keratinini bulamadım :/ 1 kutuda 60 tablet varmış. Günde 2 ya da 1 kez içiliyor dedi eczane.

kız 3 kutu 3 kutu xpecia yı napıcan:)) aybus sabır cidden sabır saçı tek uzatan maalesef o
Ahh eccam sabır sabır da kafayı yedim valla bu yaşımda saçlarımı düşünmekten alnım kırıştı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…