İnşallah:))) ben hızımı alamayıp kız kardeşime de bi sürü bişi sürdüm onun saçları uzun . O da uzun saç sevmiyo. Ama kesinlikle kesmesi ne iZin vermiyorum . Çok güzel saçları var . Bizimde uzayacak aybus üzülmeyelim
Bende biraz önce organicum maske uyguladımBen dünden beri bi saçmaladım aybus sorma . Çok pis kokuyom ya
aaaaKızlar saçlarımın yavaş uzaması ortaya çıktı...
Tahlil yaptırdım demir eksikliği ve de kansızlık çıktı hem de çok düşük...
Bu zamana kadar iyi bu kadar uzamış o kadar ketirmeme rağmen demek ki bakımlarla böyle
Teşekkür ederim kuzum:) inşallah saçlarım daha hızlı uzardemir eksikliği direkt saçları etkiliyor, geçmiş olsun, ilaçlarla düzelecektir
Benimde ama elimdekini bitirmek için süriyim dedim yağlar yatarken nasıl akıuor delirdim valla :))çam terebentin benim saçımı çok kurutuyo
Keratinin iyi gelecegini kesin düşünüyor musun canim? İnternetten siparis verebilirsin illa ki vardir.sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 H haticekvx 0mayra T twwety ve kullanıcı adını unuttugüm sevgili yol arkadaşlarım bugün eminonu, zaza hani altını üstüne getirdim ve saçlarıma uygun evde yapabileceğim keratin bulamadım hep maske gösteriyorlar neys bende selectiveı uygun fiyata aldım. Priorin bikaç güne kadar bitiyor. 3 kutu xpecia hap aldım eczacı priorundn daha etkili olduğunu söyledi. Uzatma çabalarım gördüğünuz gibi devam etmekte bu arada demir hapina devam...
selective kaç para canımsevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 H haticekvx 0mayra T twwety ve kullanıcı adını unuttugüm sevgili yol arkadaşlarım bugün eminonu, zaza hani altını üstüne getirdim ve saçlarıma uygun evde yapabileceğim keratin bulamadım hep maske gösteriyorlar neys bende selectiveı uygun fiyata aldım. Priorin bikaç güne kadar bitiyor. 3 kutu xpecia hap aldım eczacı priorundn daha etkili olduğunu söyledi. Uzatma çabalarım gördüğünuz gibi devam etmekte bu arada demir hapina devam...
saf keratin bulman zor canim bu,aradasen keratini ne yapacaksin eger keratin yükleme yapmak icinse ben artego keratin dolgusunu kullandım cok cok memnun kaldim ayniIsekilde davinesinde keratin yukleme serumu varsevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 H haticekvx 0mayra T twwety ve kullanıcı adını unuttugüm sevgili yol arkadaşlarım bugün eminonu, zaza hani altını üstüne getirdim ve saçlarıma uygun evde yapabileceğim keratin bulamadım hep maske gösteriyorlar neys bende selectiveı uygun fiyata aldım. Priorin bikaç güne kadar bitiyor. 3 kutu xpecia hap aldım eczacı priorundn daha etkili olduğunu söyledi. Uzatma çabalarım gördüğünuz gibi devam etmekte bu arada demir hapina devam...
Baktım da 400 tl falan artego, davinesinde aradım maske şampuan krem haricinde keratinini bulamadım :/ 1 kutuda 60 tablet varmış. Günde 2 ya da 1 kez içiliyor dedi eczane.saf keratin bulman zor canim bu,aradasen keratini ne yapacaksin eger keratin yükleme yapmak icinse ben artego keratin dolgusunu kullandım cok cok memnun kaldim ayniIsekilde davinesinde keratin yukleme serumu var
3 kutu cok degilmi bir kutu 1 aylik kullanim icinse sorun yokta bazilarinda 80-90 kapsul oluyor
Ahh eccam sabır sabır da kafayı yedim valla bu yaşımda saçlarımı düşünmekten alnım kırıştı :))))kız 3 kutu 3 kutu xpecia yı napıcan:)) aybus sabır cidden sabır saçı tek uzatan maalesef o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?