Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Ben kaç kere gratise gittim 45 tl. Hiç işime gelmedi. Hindistan cevizi yağı hayatımın ürünü resmen
Gratisten aslında selective ve dax alınmaz çünkü bu iki ürin hiç indirime girmiyor:)) dışardaki kozmetikçilerde çok daha ucuz bence sende beğenecdksin bi dene

Saçlar ne durumda kuzum fotoğraflarsan daha iyi kritik yapabiliriz

Ben emzirirken süt yapıyo diye ısırgan otu çayı içmiştim o dönem saçlarım çok çabuk uzadı ve hiç dökülmedi yalnız iğrenç bir tadı var

Şuan yine uzatmaya çalışıyorum mevsimsel galiba saçlarım çok dökülüyordu lavantayla duruluyorum dökülmesi durdu tabi bu arada saç kreminide bıraktım duştan sonra argan yağı sürüyorum

Farah dhukai nin videosunu seyrettim kabak çekirdeği ve nane yağı fena uzatmış duyan varmı

Ben emzirirken süt yapıyo diye ısırgan otu çayı içmiştim o dönem saçlarım çok çabuk uzadı ve hiç dökülmedi yalnız iğrenç bir tadı var
Isırgan otu çayı poşet çay mı

Yok taze toplayıp göndermişlerdi kuruttum demleyip içtim, yarında aktardan şu yağları alıp deniycem bakalım foto çekerim diplerden belli olur uzayıp uzamadığı

Vallahi hep aynı
Uzayana kadar postiş kullanabilirsin canım ben öyle yapıyodum eskiden sarıdan ilk yandığında saçlarım piskolojik olarak daha iyi hissettiriyor bir süre sonra bütünleşiyosun o saçlarla:)

Gratisten aslında selective ve dax alınmaz çünkü bu iki ürin hiç indirime girmiyor:)) dışardaki kozmetikçilerde çok daha ucuz bence sende beğenecdksin bi dene
aklımda canım yazın saç uçalrıma yapmak istiyorum. burda öle çok kozmwtik dükkanı yok varda hepsi kuaför toptancısı heralde . arada bi ruj filan alıyorum veya far fırçaları. ama selective hiç denk gelmedim. redistin ürünlerini satıyorlar bol bol. ama allah var bi kere redistin şu ürünü kullanmıştım hiç unutamadım

kokusu mis mis:))

aybuss ben artegoyu 90 liraya baya bi indirimli iken almistim gecen ay forumda bi arkadas aldi 253 liraya bildigim bi marka daha var oda 70 lira gibi birşey 300 ml.ama oni deneyimleyen kimseyi tanımıyorum elimdeki bitince deneyecegim onu davineside cok övüyorlar bi bakinayim fiyatlari ne alemde diye

Ben internetten hiç alamadım bulursan ya da memnun kaldığın ürünün sitesinin linkini atar mısın üstadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…