Selective gratiste 45 ama eminönünde 24 tl falan ya da kozmetikçilerde de ucuz olabilir bi araştır istersenselective kaç para canım
Gratisten aslında selective ve dax alınmaz çünkü bu iki ürin hiç indirime girmiyor:)) dışardaki kozmetikçilerde çok daha ucuz bence sende beğenecdksin bi deneBen kaç kere gratise gittim 45 tl. Hiç işime gelmedi. Hindistan cevizi yağı hayatımın ürünü resmen
Saçlar ne durumda kuzum fotoğraflarsan daha iyi kritik yapabilirizsevdabuzer H Hayriye birdal @Blackcatt1 @haticekvx 0mayra @twwety ve kullanıcı adını unuttugüm sevgili yol arkadaşlarım bugün eminonu, zaza hani altını üstüne getirdim ve saçlarıma uygun evde yapabileceğim keratin bulamadım hep maske gösteriyorlar neys bende selectiveı uygun fiyata aldım. Priorin bikaç güne kadar bitiyor. 3 kutu xpecia hap aldım eczacı priorundn daha etkili olduğunu söyledi. Uzatma çabalarım gördüğünuz gibi devam etmekte bu arada demir hapina devam...
Vallahi hep aynıSaçlar ne durumda kuzum fotoğraflarsan daha iyi kritik yapabiliriz
Ben duymadımFarah dhukai nin videosunu seyrettim kabak çekirdeği ve nane yağı fena uzatmış duyan varmı
Isırgan otu çayı poşet çay mıBen emzirirken süt yapıyo diye ısırgan otu çayı içmiştim o dönem saçlarım çok çabuk uzadı ve hiç dökülmedi yalnız iğrenç bir tadı var
Uzayana kadar postiş kullanabilirsin canım ben öyle yapıyodum eskiden sarıdan ilk yandığında saçlarım piskolojik olarak daha iyi hissettiriyor bir süre sonra bütünleşiyosun o saçlarla:)Vallahi hep aynı
aklımda canım yazın saç uçalrıma yapmak istiyorum. burda öle çok kozmwtik dükkanı yok varda hepsi kuaför toptancısı heralde . arada bi ruj filan alıyorum veya far fırçaları. ama selective hiç denk gelmedim. redistin ürünlerini satıyorlar bol bol. ama allah var bi kere redistin şu ürünü kullanmıştım hiç unutamadımGratisten aslında selective ve dax alınmaz çünkü bu iki ürin hiç indirime girmiyor:)) dışardaki kozmetikçilerde çok daha ucuz bence sende beğenecdksin bi dene
aklımda canım yazın saç uçalrıma yapmak istiyorum. burda öle çok kozmwtik dükkanı yok varda hepsi kuaför toptancısı heralde . arada bi ruj filan alıyorum veya far fırçaları. ama selective hiç denk gelmedim. redistin ürünlerini satıyorlar bol bol. ama allah var bi kere redistin şu ürünü kullanmıştım hiç unutamadım
Eki Görüntüle 2000007
Farah dhukai nin videosunu seyrettim kabak çekirdeği ve nane yağı fena uzatmış duyan varmı
Memnunmusunuz pekiBen uyguluyorum onu
Ben internetten hiç alamadım bulursan ya da memnun kaldığın ürünün sitesinin linkini atar mısın üstadım ?aybuss ben artegoyu 90 liraya baya bi indirimli iken almistim gecen ay forumda bi arkadas aldi 253 liraya bildigim bi marka daha var oda 70 lira gibi birşey 300 ml.ama oni deneyimleyen kimseyi tanımıyorum elimdeki bitince deneyecegim onu davineside cok övüyorlar bi bakinayim fiyatlari ne alemde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?