Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Memnun musun eccam bende bunu çok gördümm

Canım ya yağlar besliyo uzatmasa da bakım yapar iyi tarafından bakalım önemli olan uzun değil sağlıklı saca sahip olmak.Ki biz bakıma başladığımızda kış mevsimiydi.Yazin daha etkiliymis sicakta daha iyi nüfuz edermiş dıştan sürdüğümüz şeyler.

Kızlar urbanın saç uzatma ve güçlenerek dolgun uzamaya etkisi olan seriyi aldım ve diğer ürünlerimi çöpe attım. Şimdi parabensiz mecitefendi saç bakım yağı uygulıycam

Kuzularım artık bu ürünleri kullanıyorum:) son kararım:) inşallah uzar da bakalım ne zaman

Eklentiler

• IMG_5060.webp
    30 KB · Görüntüleme: 97
sacina iyi gelirse kullan canim ama ben bu tarz urunlerin uzatmaya katkisi olacagina inanmıyorum memnunsqn devam et tabiki bu arada morfosenin serumunu bende kullanmıştım cok guzel urun

sacina iyi gelirse kullan canim ama ben bu tarz urunlerin uzatmaya katkisi olacagina inanmıyorum memnunsqn devam et tabiki bu arada morfosenin serumunu bende kullanmıştım cok guzel urun
Nasıl kuzum uzatmaya katkısı olmaz mı (

Bahsettiğim nane yağı ve kabak çekirdeği yağını sürdüm şimdi, iki hafta sonra ne olacak bakalım

Kuzular 3 gündur üst üste mecitefendi sac bakim yağını sürüyorum bugün 3. Sürüsüm, uzama var saçımda son zamanlarda

Bu arada 5 saat maksimum bekletin yazıyorlar 5 saat bekletiyorum bende o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…