Keratin yükleme serumu şampuanı kremi olmadan işe yarar mı ?davines keratin yukleme serumu 1000 ml 205 liraya buldum
Memnun musun eccam bende bunu çok gördümmaklımda canım yazın saç uçalrıma yapmak istiyorum. burda öle çok kozmwtik dükkanı yok varda hepsi kuaför toptancısı heralde . arada bi ruj filan alıyorum veya far fırçaları. ama selective hiç denk gelmedim. redistin ürünlerini satıyorlar bol bol. ama allah var bi kere redistin şu ürünü kullanmıştım hiç unutamadım
Eki Görüntüle 2000007
Canım ya yağlar besliyo uzatmasa da bakım yapar iyi tarafından bakalım önemli olan uzun değil sağlıklı saca sahip olmak.Ki biz bakıma başladığımızda kış mevsimiydi.Yazin daha etkiliymis sicakta daha iyi nüfuz edermiş dıştan sürdüğümüz şeyler.Dayanamadım ve bu akşam urban care biotinli toniği aldım saç diplerini uyaran. @eccasevdabuzer CuriousCat Dunya1981 0mayra mydreams93 ve kullanıcı adını unuttuğum diğer canım meleklerim
KuzularımKuzularım artık bu ürünleri kullanıyorum:) son kararım:) inşallah uzar da bakalım ne zaman
Nasıl kuzum uzatmaya katkısı olmaz mısacina iyi gelirse kullan canim ama ben bu tarz urunlerin uzatmaya katkisi olacagina inanmıyorum memnunsqn devam et tabiki bu arada morfosenin serumunu bende kullanmıştım cok guzel urun
Boyatma bence durİki hafta sonra tekrar çekerim, tabi boyatmadan durabilirsem
3 gun ust uste cok degilmiKuzular 3 gündur üst üste mecitefendi sac bakim yağını sürüyorum bugün 3. Sürüsüm, uzama var saçımda son zamanlarda
Valla çok ama yarın sınavım var belki yapamazsam diye bugün yaptım3 gun ust uste cok degilmi
Hindistan cevizi yagi varken bunlarla ugrasir miyim bilemedim şimdi
Bende uzatmaya pek etkisi olmadı hindistan cevizi yağınınHindistan cevizi yagi varken bunlarla ugrasir miyim bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?