Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Kuzularım bu nane ve kabak çekirdeği yağını yapsak mı uzatıyormuş ? Blackcatt1 sevdabuzer @ecca
bildiginden şaşma derim.canim mecitefendiyi bitir oyle yap hangisi fqydali olduysa ona devam eedersin ama bak 1 haftada 5 cm diye bir ibare geçiyorsa ben o seye zerre kadar inanmam genede sen bilirsin

bildiginden şaşma derim.canim mecitefendiyi bitir oyle yap hangisi fqydali olduysa ona devam eedersin ama bak 1 haftada 5 cm diye bir ibare geçiyorsa ben o seye zerre kadar inanmam genede sen bilirsin
Bende inanmadım da kız fotoğraf koymuş 2 cm uzamış 1 haftada, hindistan cevizi yağı çok güzel kokusu etkisi ama bende uzatmadı malesef mecitefendi saç bakım kürü yağından memnunum baya etkisi oldu

Bende inanmadım da kız fotoğraf koymuş 2 cm uzamış 1 haftada, hindistan cevizi yağı çok güzel kokusu etkisi ama bende uzatmadı malesef mecitefendi saç bakım kürü yağından memnunum baya etkisi oldu
Kuzum senin vitamin eksikliğinde var öyle düşün çok yüklenme dışarıdan, vitaminlerini düzenli kullan hatta eksik olan vitaminleri içeren besinleri eklemeye çalış beslenmene doğal her zaman daha yararlıdır. Değerlerin düzeldikçe hızlanacak zaten uzama

Diyette yapıyorum düzenli dengeli beslenip çok su içmeye başladım, bir de yazın terden daha hızlı uzar desi eczacı. Xpecia adlı saca faydalı olan vitaminler içeren hapı da kullanmaya başladım içeriği çok zengin. Dışardan da bakımlar var bir de inşallah bakalım

Kuzum kestirmiyorum bu arada seneye yaza kadar diye düşünüyorum CuriousCat @ecca sevdabuzer Blackcatt1 izole

aybuss 'cum senin saç uzatma maceranı baştan sona okumuştum ve halen de takip ediyorum. beslenme ve kan değerleriyle ilgili eksiklikler tamamlanınca saç bir öyle uzamaya başlıyor ki. ben saçımın uzama hızını görüo şok olduğumu biliyorum.

topiğinden hep motive oluyorum. kararlı adımlarla gidiyorsun ve emek harcıyorsun. emeklerinin boşa çıkmayacağına eminim.

Yaaa çok teşekkür ederimmm beni çok mutlu ettin inşallah kan değerlerim en kısa zamanda tamamlanır ve birden uzar:) hiç vazgeçmedim sürekli bişeyker yapıp uzatmaya çalışıyorum inşallah pes etmem

Biraz önce mecitefendi saç bakim kuru uyguladımm inşallah uzayacak bu azimle saclarimiz

inversion method diyorsun di mi? evet yapalımmmm

ben haftada bir kez yağ bakımımla birlikte mutlaka yapıyorum. her gün yapsak kesinlikle işe yarıyor.

günaydın nane ve kabak çekirdeği yağı yapan kadın videosunda öyle yapıyodu ters çevirip masaj yapıyodu saçına kesinlikle faydalı olur

şampuanımın içinde çam terebentin var bütün gün kokuyorum nane yağının üstüne onunla yıkayınca daha kötü kokuyo sanki ama saçlarım çok kuru röfleden dolayı zaten yapısı da kuru, krem sürmedim bugün yumuşacıktı bakımdan sonra bakalım böyle yumuşak kalacakmı

Cam terebentini fazla koymus olabilir misin ben de hic kokmuyor sadece sampuanlama esnasinda koku oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…