- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
Hadi ya benimkini uzatti canimBende uzatmaya pek etkisi olmadı hindistan cevizi yağının
canim bari bir gun dur bir gun bakim yap boyle ard ardq yapmaValla çok ama yarın sınavım var belki yapamazsam diye bugün yaptım
Hindistan cevizi yagi varken bunlarla ugrasir miyim bilemedim şimdi
Yasasin hindistan cevizi yagiaynen katiliyorum misssler gibi hindistan cevizi yagi varken cikk ben yapmam :)
bildiginden şaşma derim.canim mecitefendiyi bitir oyle yap hangisi fqydali olduysa ona devam eedersin ama bak 1 haftada 5 cm diye bir ibare geçiyorsa ben o seye zerre kadar inanmam genede sen bilirsin
Bende inanmadım da kız fotoğraf koymuş 2 cm uzamış 1 haftada, hindistan cevizi yağı çok güzel kokusu etkisi ama bende uzatmadı malesefbildiginden şaşma derim.canim mecitefendiyi bitir oyle yap hangisi fqydali olduysa ona devam eedersin ama bak 1 haftada 5 cm diye bir ibare geçiyorsa ben o seye zerre kadar inanmam genede sen bilirsin
Kuzum senin vitamin eksikliğinde var öyle düşün çok yüklenme dışarıdan, vitaminlerini düzenli kullan hatta eksik olan vitaminleri içeren besinleri eklemeye çalış beslenmene doğal her zaman daha yararlıdır. Değerlerin düzeldikçe hızlanacak zaten uzamaBende inanmadım da kız fotoğraf koymuş 2 cm uzamış 1 haftada, hindistan cevizi yağı çok güzel kokusu etkisi ama bende uzatmadı malesefmecitefendi saç bakım kürü yağından memnunum baya etkisi oldu
Diyette yapıyorum düzenli dengeli beslenip çok su içmeye başladım, bir de yazın terden daha hızlı uzar desi eczacı. Xpecia adlı saca faydalı olan vitaminler içeren hapı da kullanmaya başladım içeriği çok zengin. Dışardan da bakımlar var bir de inşallah bakalımKuzum senin vitamin eksikliğinde var öyle düşün çok yüklenme dışarıdan, vitaminlerini düzenli kullan hatta eksik olan vitaminleri içeren besinleri eklemeye çalış beslenmene doğal her zaman daha yararlıdır. Değerlerin düzeldikçe hızlanacak zaten uzama
Kuzum kestirmiyorum bu arada seneye yaza kadar diye düşünüyorumKuzum senin vitamin eksikliğinde var öyle düşün çok yüklenme dışarıdan, vitaminlerini düzenli kullan hatta eksik olan vitaminleri içeren besinleri eklemeye çalış beslenmene doğal her zaman daha yararlıdır. Değerlerin düzeldikçe hızlanacak zaten uzama
Yaaa çok teşekkür ederimmm beni çok mutlu ettinaybuss 'cum senin saç uzatma maceranı baştan sona okumuştum ve halen de takip ediyorum. beslenme ve kan değerleriyle ilgili eksiklikler tamamlanınca saç bir öyle uzamaya başlıyor ki. ben saçımın uzama hızını görüo şok olduğumu biliyorum.
topiğinden hep motive oluyorum. kararlı adımlarla gidiyorsun ve emek harcıyorsun. emeklerinin boşa çıkmayacağına eminim.
Olur dadlum ben varimKizlar bi yerde gördüm sac uzatiyormuş 1 hafta yapılıp ara veriliyormuş onu yapalım mı hepimiz ? Bi kanepeye uzanip kafamızı ters çevirip masaj yapıyoruz 4 5 dk falan sonra yabaş yavaş kalkıyoruz kan dolaşımını hizlandiriyormussevdabuzer @ecca Blackcatt1 0mayra izole H haticekvx CuriousCat H haticekvx
inversion method diyorsun di mi? evet yapalımmmmKizlar bi yerde gördüm sac uzatiyormuş 1 hafta yapılıp ara veriliyormuş onu yapalım mı hepimiz ? Bi kanepeye uzanip kafamızı ters çevirip masaj yapıyoruz 4 5 dk falan sonra yabaş yavaş kalkıyoruz kan dolaşımını hizlandiriyormussevdabuzer @ecca Blackcatt1 0mayra izole H haticekvx CuriousCat H haticekvx
Cam terebentini fazla koymus olabilir misin ben de hic kokmuyor sadece sampuanlama esnasinda koku oluyorşampuanımın içinde çam terebentin var bütün gün kokuyorumnane yağının üstüne onunla yıkayınca daha kötü kokuyo sanki ama saçlarım çok kuru röfleden dolayı zaten yapısı da kuru, krem sürmedim bugün yumuşacıktı bakımdan sonra bakalım böyle yumuşak kalacakmı
500 ml ye bir kapak koydum aslındaCam terebentini fazla koymus olabilir misin ben de hic kokmuyor sadece sampuanlama esnasinda koku oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?