Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Bu arada dün gece saçımı yıkadıktan sonra temiz saça selective ammino keratin uyguladımm

selective maske benim saçıma hem ağır geliyor, pürtük pürtük kirli bir his veriyor hemde saçım nemde kalmış gibi kabarıyor. Büyük bir hevesle aldım ama kullanamıyorum malesef.

selective maske benim saçıma hem ağır geliyor, pürtük pürtük kirli bir his veriyor hemde saçım nemde kalmış gibi kabarıyor. Büyük bir hevesle aldım ama kullanamıyorum malesef.
Canım ama nasıl kullanıyorsun onu ? Doğru kullanmakta önemli

Ben temiz saçımı kuruttuktan sonra sürüp tekrar kurutuyorum, iyice kuruttuktan sonra 1 gece öyle yatıyorum sabah öğle kalkınca yıkıyorum ve çok iyi geliyo

geç saatte yazıyorum ama aybuss saç derisine masaja başlıyo musun? ben hazır aklıma gelmişken şimdi yapacağım

aybuss biz çocukken ters dondugumuzde annelerimiz kızardı gözlerine kan iner diye o geldi aklıma iki gündür yapıyorum ama faydası olur umarım

Bugün mecitefendi saç bakım kürünü uyguladım max.5 saat saçta kalabiliyor 9 gibi yıkayacağım

Kızlar proderma gold geç uzayan saçlar için yağ var hiçbir yerde bulamamıştım internetten sipariş verdim bursa bitkisel den daha önce sipraiş veren var mı ? İçerisinde keratin ve çeşitli yağlar bulunuyor bi kız paylaşmış blogunda çok memnun 1 şişe bittiğinds erkek saçı gibiyken omuzlarına gelmiş. sevdabuzer @ecca izole Blackcatt1 CuriousCat

Şimdi mecitefendi saç bakım kürünü uyguladım kafamı streçle sarıp başörtüsü taktım:))

geçen sene almistim tam verim alamadim normal sac bakim yagi etkisindeydi 1 sisemde duruyor tum yaglarim bitince duzenli kullanmayi düşünüyorum

gerci diger sisedede duzenli kullanmistim ama daxla karistiriyordum bu sefer sade kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…