- 6 Kasım 2013
- 192
- 160
- 103
sampuanin icine 10-15 damla guzel kokulu bi yag menekse portskal kabugu veya lavanta eklersen kokuyu bastirirBiraz önce arkadaşa koklattım çam gibi birşey kokuyo dedi
evet deneyebilirim teşekkürlersampuanin icine 10-15 damla guzel kokulu bi yag menekse portskal kabugu veya lavanta eklersen kokuyu bastirir
Canım ama nasıl kullanıyorsun onu ? Doğru kullanmakta önemliselective maske benim saçıma hem ağır geliyor, pürtük pürtük kirli bir his veriyor hemde saçım nemde kalmış gibi kabarıyor. Büyük bir hevesle aldım ama kullanamıyorum malesef.
Öyle etkisi pek olmaz ama kuru saça sürüp baya bekletsen 1 2 ya da 8 saat falan süper olurrnemli saça sürüp baya bekletip iyice duruluyorum ben.
Ben onu dün maske sürdüm ya unuttum bende yapacağımmm şimdigeç saatte yazıyorum amaaybuss saç derisine masaja başlıyo musun? ben hazır aklıma gelmişken şimdi yapacağım
Öyle etkisi pek olmaz ama kuru saça sürüp baya bekletsen 1 2 ya da 8 saat falan süper olurr
geçen sene almistim tam verim alamadim normal sac bakim yagi etkisindeydi 1 sisemde duruyor tum yaglarim bitince duzenli kullanmayi düşünüyorumKızlar proderma gold geç uzayan saçlar için yağ var hiçbir yerde bulamamıştım internetten sipariş verdim bursa bitkisel den daha önce sipraiş veren var mı ? İçerisinde keratin ve çeşitli yağlar bulunuyor bi kız paylaşmış blogunda çok memnun 1 şişe bittiğinds erkek saçı gibiyken omuzlarına gelmiş.sevdabuzer @ecca izole Blackcatt1 CuriousCat
Bende sipariş verdimmgerci diger sisedede duzenli kullanmistim ama daxla karistiriyordum bu sefer sade kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?