Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)

Eklentiler

• IMG_5184.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 68
Gayette uzamış canım fönlesen belli zaten 2-3cm uzamış en az, aynen devam, en zor aylar şuan kıvrılıyor vs anlaşılmıyor ama 2-3 aya birden uzamış gibi hissettirecek . Vitaminlere devam iyi gidiyorsun

Gayette uzamış canım fönlesen belli zaten 2-3cm uzamış en az, aynen devam, en zor aylar şuan kıvrılıyor vs anlaşılmıyor ama 2-3 aya birden uzamış gibi hissettirecek . Vitaminlere devam iyi gidiyorsun
Az değil mi uzama sence? Vitaminlere de bakımlara da devam:) sence eylüle kadar kaç cm uzar nereme gelir

Baştan sona okudum azmin için tebrik etmek lazım

Neler yapıyorsun arkadaşım uzatmak için? Ben zeytinyağı ve yumurtayla kürek kemiğimden belime kadar getirmiştim

Neler yapıyorsun arkadaşım uzatmak için? Ben zeytinyağı ve yumurtayla kürek kemiğimden belime kadar getirmiştim
Ne kadar sürede getirdiniz ? Haftada kaö kex uyguladınız bilgilendirirseniz sevinirim..

Valla denemediğim çok az şey kalmıştır ama her şeyi biliyorum diyebilirim çok bunaldım artık kısa saç istemiyorum lütfen yardımcı olun...

Bi yaz tatilinden sürecinde uzadı. Belki biraz daha uzundur. Benim saçlarım da hiiiçç uzamazdı. İki buçuk sene kestirmedim en son o bakımla o kadar yaptım. Ya uzadığını fayda ettiğini görünce, bi de benim saçlarımın dipleri çok yağlı uçları kuruydu ona falan çok iyi geldiğini görünce o gazla haftada iki kez yaptım. İlk önce sadece yumurtanın akıyla yapıyordum. Sonra dedim sarısı da protein. Her zaman da kalan sarısını kullanamıyorsunuz sarısını da kattım. Zeytinyağını da işte göz kararı yaptım. İyice çırptım. Saçımda üc dört saat bazen sabaha kadar beklettim. Gerçekten faydası oldu çok. Ömrümde ilk defa o kadar uzadı.

aybuss maşallah

oooo 8 haftada bayağı uzamış. omzuna değmiş artık. sınırı geçmiş. bundan sonra hep omzundan aşağıda.

Benimde saçlarım kuru uçları yıpranmıltı ama toparladı, aizin ne kadar sürede uzamış olabilir

Omzuma da değdiği söylenebilir mi kuzum? :/
omzuna değmiş. dalgalı olduğu için uçlar kıvrılıp yukarıda duruyor. bundan sonrası hep omzundan aşağıda olacak

bir de sağlıklı uzattın maşallah. aylarca saçın kısaydı, sürekli uçlardan kestiriyordun. sen kabul etmesen de, uzama hızın çok iyi ama sürekli kestirmek durumunda kalmaktan uzama görünmüyordu. artık kestirmeden ilerlersin maşallah

CuriousCat ve Blackcatt1 'in söylediklerine de katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…