- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- 133
Az değil mi uzama sence? Vitaminlere de bakımlara da devam:) sence eylüle kadar kaç cm uzar nereme gelirGayette uzamış canım fönlesen belli zaten 2-3cm uzamış en az, aynen devam, en zor aylar şuan kıvrılıyor vs anlaşılmıyor ama 2-3 aya birden uzamış gibi hissettirecek . Vitaminlere devam iyi gidiyorsun
Ne kadar sürede getirdiniz ? Haftada kaö kex uyguladınız bilgilendirirseniz sevinirim..Neler yapıyorsun arkadaşım uzatmak için? Ben zeytinyağı ve yumurtayla kürek kemiğimden belime kadar getirmiştim
Valla denemediğim çok az şey kalmıştır ama her şeyi biliyorum diyebilirim çok bunaldım artık kısa saç istemiyorum lütfen yardımcı olun...Neler yapıyorsun arkadaşım uzatmak için? Ben zeytinyağı ve yumurtayla kürek kemiğimden belime kadar getirmiştim
Benimde saçlarım kuru uçları yıpranmıltı ama toparladı, aizin ne kadar sürede uzamış olabilirBi yaz tatilinden sürecinde uzadı. Belki biraz daha uzundur. Benim saçlarım da hiiiçç uzamazdı. İki buçuk sene kestirmedim en son o bakımla o kadar yaptım. Ya uzadığını fayda ettiğini görünce, bi de benim saçlarımın dipleri çok yağlı uçları kuruydu ona falan çok iyi geldiğini görünce o gazla haftada iki kez yaptım. İlk önce sadece yumurtanın akıyla yapıyordum. Sonra dedim sarısı da protein. Her zaman da kalan sarısını kullanamıyorsunuz sarısını da kattım. Zeytinyağını da işte göz kararı yaptım. İyice çırptım. Saçımda üc dört saat bazen sabaha kadar beklettim. Gerçekten faydası oldu çok. Ömrümde ilk defa o kadar uzadı.
Omzuma da değdiği söylenebilir mi kuzum? :/aybuss maşallah
oooo 8 haftada bayağı uzamış. omzuna değmiş artık. sınırı geçmiş. bundan sonra hep omzundan aşağıda.
Teşekkür ederim ama az değil mi uzama hevesim gittiUzama var canim aynı sabirla devam
Nesi az?! kopuyordu o saç, o halde bu kadar uzadı ve vitamin eksikliğinde vardı bu süreçte birde şimdi normal hızına gelicek o zaman gör uzamayı, hiç az değil boşa kuruntu yapmaTeşekkür ederim ama az değil mi uzama hevesim gitti(
omzuna değmiş. dalgalı olduğu için uçlar kıvrılıp yukarıda duruyor. bundan sonrası hep omzundan aşağıda olacakOmzuma da değdiği söylenebilir mi kuzum? :/
Bak 1 hafta nane ve kbk çkrd yağı sonucu sizce uzama varmıSoldaki fönlü sağdaki ise dalgalı normal kuruduktan sonraki hali arada 1,5 ay var değerlendirmelerinizi bekliyorum artık sık sık kestirmiyorum
seyda586 sevdabuzer @ecca 0mayra Blackcatt1 CuriousCat izole Miyav_su elf0 A Androleo Sevilla3434 mabel01 Dunya1981 withoutyou C Canlicenaze @bbdogan B Betulkocoglu201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?